Sejlerferie i Sydøstasien er lig med en kulturelt afvekslende oplevelse – indeholdende hundredvis af sprog og dialekter, og fremragende lokal mad. En ferie i en sejlbåd eller katamaran, vil lade dig opleve en fantastisk naturlig diversitet, inklusive regnskov, bjerge, pulserende byer og afsondrede landsbyer – fra et fuldstændig anderledes perspektiv med en landbaseret rejse.
Fjernøsten er et sted for de travle og mere kendte sejladsområder i f.eks. Caribien. Isolationen, den betagende skønhed og eksotiske kultur, er en del af tiltrækningskraften, og eventyrlystne rejsende vil blive rigt belønnede, når de drager ud for at opleve områdets vidundere. Majestætiske klipper frem fra de smaragdfarvede have, eksotisk flora & fauna, forbløffende koralrev, afsondrede hvidsandede strande, skjulte bugter og vige, samt en gæstfrihed og venlig lokalbefolkning, er bare nogle af attraktionerne ved en sejlerferie i Fjernøsten.

Sejlerferie i Malaysia og Thailand tilbyder muligheden, for at besøge et væld af ekstraordinært naturskønne lokationer og opleve den rige kulturelle mangfoldighed i Sydøstasien. Regionen er fuld af spændende kontraster – på en sejlerferie vil du både opleve pulserende byder og primitive afsidesliggende bjerglandsbyer.

Koh Chang

Koh Chang

Med så mange primitive tropeøer at vælge imellem, er sejlads ved Koh Chang øgruppen et skridt tilbage i tiden. På trods af Koh Changs størrelse og nærhed til hovedstaden, forbliver øerne uudviklede og uberørte, med mange hemmelige fornøjelser i vente for besøgende sejlere. På en sejlerferie ved Koh Chang, vil du være blandt de første sejlere til at udforske dette jomfruelige og fortryllende sejladsområde - og dets fantastiske strande, krystalklare vand, fremragende mad og venlige befolkning. Koh Chang er den andenstørste ø i Thailan, og den største af de 52 øer i Koh Chang Marineparken. Øen er lokaliseret på Thailands østkyst og byder på bjergtagende og varierede landskaber, inklusive regnskove, smukke strande, bjerge, vandfald, koralrev, samt en overflod af maritimt liv. Bebyggelserne Hat Sai Khao, Hat Kai Mook og Hat Ta Nam tiltrækker hovedparten af de landbaserede turister - og efterlader resten af Koh Chang og de resterende øer fredsommelige og uspolerede – et paradis, der er klar til at blive udforsket af heldige sejlere. Sejladsmuligheder Dette fantastiske sejladsområde omfatter den spektakulære Koh Chang Nationalpark – klart vand omringer det fantastiske ø-landskab med bjergrige tinder og høje klipper, med frodig grøn tropisk vegetation og utrolige vandfald. På en sejlerferie ved Koh Chang kan du beundre den betagende kystlinje fra dækket af din sejlbåd. Vejret er solrigt og tørt, og temperaturerne fra november til april ligger mellem 21 og 24 C – og de nordøstlige vinde er lette til moderate (5-20 knob). Højdepunkter Stor naturlig skønhed Elefant-safari Uberørt natur Afsondrede paradis-strande Lækker thai-mad Smukke Moo Koo Chang National Park
Læs mere

Phuket

Phuket

En sejlerferie ved Phuket foregår i en skøn og eksotisk del af verden med betagende landskaber og afslappende sejlads. Afsondrede vige, omkranset af majestætiske limstensklipper og uberørte hvidsandede strande så langt øjet rækker – og lidt ud for kysten er der et væld af livlige koralrev, der er en drøm at snorkle ved. Besøg marineparker som fungerer som naturreservater, for at beskytte de tropiske fugle og overfloden af undervandsliv – og at tage på opdagelse i dette farvand er en rejse ind i et uspoleret paradis. Det er ligeledes en vigtig del af en sejlerferie at nyde den lokale kultur og mad, samt kaste sig ned i de blå bølger og snorkle eller dykke. Hvis man er interesseret i et livligt natteliv, er der ligeledes rig mulighed for dette på Phuket. Det er muligt at sejle båden selv - eller få en lokalkendt skipper med ombord. Flyforbindelserne til Phuket er billige og baserne ligger få kilometer fra lufthavnen. Sejladsmuligheder Farvandet ud for Phukets østkyst er beskyttet af Andamanhavet, hvilket sikrer formidabel og sikker sejlads året rundt. Baseret på monsunerne er der en våd-og tør-sæson, der påvirker vejret og vindretningen. På Thailands vestkyst, begynder nordøst-monsunen i november, og fører lette til moderate vinde, mellem 10-20 knob, samt køligere temperaturer og tørrere forhold med sig. I maj begynder sydvest-monsunen – sydvestlige vinde stiger gradvist i styrke til mere end 20 knob når regnsæsonen topper (september/oktober). Gennem de resterende måneder i regnsæsonen regner det kun nogle timer om eftermiddagen. Dagtemperaturen ligger på omkring 32 °C fra juli til februar, og 16 °C om natten. Fra marts til juni er det varmere. Tidevandsforskellen kan være mere end 8 fod, hvilket skaber stærke tidevandsstrømme i smallere kanaler. Navigationen er ofte ligetil og foregår ved øjemål – men det er vigtigt at holde godt øje med søkortet og gps’en pga. de mange koralrev. En sejlerferie ved Phuket passer til sejlere med basale færdigheder indenfor kystnavigation. Højdepunkter Afslappet sejlads – året rundt Venlig befolkning Fremragende thailandsk mad Eksotiske Phi Phi Islands Hvidsandede strande Enestående muligheder for snorkling og dykning  
Læs mere

Langkawi

Langkawi

Gå ombord på et sejladseventyr fyldt med ingredienser fra det magiske Østen. Langkawi er beliggende på Malaysias nordvest kyst – og der kan sejles her året rundt. De imponerende landskaber, frodige jungler, varme smaragdgrønne hav og spektakulære hvide strande – er grundene til at Langkawi har fået status som Geopark af Unesco. Med ideelle sejladsforhold og masser af nærliggende attraktioner at udforske – er dette et eventyr du ikke vil gå glip af. Malaysia kendetegnes ved en mangfoldig kultur og sin verdensberømte kogekunst, samt indbyggernes afslappede, men energiske livsstil. Hvis du kan løsrive dig fra det malaysiske køkken - tilbyder en sejlerferie i Langkawi sikre forhold og naturskøn sejlads i lunt vand og med smukke strande overalt. For de mere eventyrlystne, findes her også formidabel dykning. Malaysias unikke smeltedigel af kulturer, gør at en sejlerferie her ikke kan undgå at blive en stor kulturel oplevelse – ligesom den bjergtagende natur og de lokales imødekommenhed, tilføjer et ekstra krydderi til oplevelsen. Sejladsmuligheder En sejlerferie i Malaysia starter ved Langkawi-øgruppen, der består af 99 øer og ligger i det betagende Andamanhav. Der er ligeledes mulighed for at besøge de sydlige thailandske øgrupper Butang og Turatao. Farvandet er beskyttet af den malaysiske halvø, og undgår fuldstændigt den nordøstlige vintermonsun, og nyder endda godt af vintersolen når de østlige dele af landet er oversvømmede. Temperaturerne svinger mellem 22° - 28° og vindstyrken er på 5-20 knob året rundt. Højdepunkter Fortryllende sejladsområder Fantastisk madkultur Unik kultur Smukke vige og strande Spektakulære landskaber
Læs mere

Sunsail 44i Premier - 3 cab - Sunsail

Sunsail 44i Premier - 3 cab - Sunsail

Læs mere

Sunway Seatravel kan nu arrangere sejleferier til eksotiske destinationer i Fjernøsten– her kan du virkelig opleve fantastisk sejlads i tropiske områder.

Thailand og Malaysia på uberørt natur og en venlig lokalbefolkning - og Seatravel kan hjælpe med alle aspekter af turen.

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Vælg din destination nedenfor