Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344

Billeder fra området - Wales

Billeder fra området - Wales
Læs mere

Pontcysyllte Aqueduct

Pontcysyllte Aqueduct, der udgør en essentiel del af Llangollen Canal, findes godt 5 kilometer øst for Llangollen og fører lystsejlere over floden Dee – og det foregår i en svimlende højde på 38 meter. Med sine 300 meter, er Pontcysyllte den længste og højeste akvædukt af støbejern i verden. Den er en af Storbritanniens mest skattede konstruktioner, og er i dag en fredet bygning og et walisisk nationalmonument. Akvædukten blev endda optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2009, og i 2012 blev den olympiske flamme sejlet over akvædukten i en traditionel narrowboat på vej til OL i London. Akvædukten er stadig i brug, og krydses af mere end 1000 kanalbåde om året, som alle sikres en imponerende oplevelse.
Læs mere

Chester

Den skønne by Chester blev bygget af romerne, for bedre at kunne kontrollere de indfødte stammer i det nordlige Wales og Storbritannien. Byen blev dog pludseligt efterladt, da romerne tog afsted igen i det 5. århundrede. Herefter overtog angelsakserne byen, og i starten af det 10. århundrede blev den forstærket af Aethelflaed, datter af Alfred den Store. Byggestilen fra begge perioder er stadig tydelig at spore i byen. Chester er spækket med gamle, vedligeholdte bygninger. Den mest berømte af disse, er et kompleks kendt som The Rows. The Rows er en serie af bygninger fra det 13. århundrede, bestående af gallerier og butikker på henholdsvis Watergate, Eastgate og Bridge Street. Gode attraktioner til et dagsbesøg i Chester er også The Toy Museum samt Grosvenor Museum.
Læs mere

Whitchurch

Whitchurch blev oprindeligt grundlagt af romerne, og er et godt udgangspunkt for at udforske Shropshire, Cheshire og det nordlige Wales. Elsker man at være udendørs, tilbydes der eksempelvis flere forskellige vandreture i området og rundt i byen. Vil man istedet være kulturel, kan man besøge Whitchurch Heritage Centre. Byen ligger blot 3 km. fra den walisiske grænse, og er en travl, men rigtig hyggelig markedsby. Her kan du bl.a. St. Davids katedral eller Whitesands Bay, som er blandt de mest populære attraktioner i byen. Du kan også nyde de smukke kanaler ved en gåtur langs Whitchurch Waterways Country Park, som uden tvivl ikke vil skuffe. 
Læs mere

Llangollen

Besøg Llangollen, som er kendt for sine bakker, der omkranser byen, og floden Dee. Her finder du et stort udvalg af caféer, barer, restauranter m.m. Og så er her god mulighed for at få brugt nogle penge i en af byens mange forretninger. Tag på gåtur langs Victoria Promenaden, eller gå en tur i Parken, hvor du kan nyde en picnic med udsigt over floden. Llangollen er en del af UNESCO’s verdensarvsliste – bl.a. grundet den enestående Pontcysyllte Aqueduct. Hvert år afholdes der musik- og kunstfestivaler, men byen byder også på ture i damptog, et besøg på det lokale motormuseum eller en tur i en hestetrukket båd - ligesom i gamle dage. Højt over byen og dalen ligger resterne af borgen Dinas Bran. Bakketoppen var et ideelt sted at opføre en borg i sin tids, da der var udsigt i miles omkreds, så man kunne holde øje med venner eller fjenders ankomst. I dag er stedet åbent for besøgende, og den anstrengende tur op til borgruinerne er det hele værd - og en rask udfordring.
Læs mere

Whitchurch (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - For ro og skønhed start fra Whitchurch, og følg vandvejenes bugtning langs Llangollen og Shropshire Union Canals. Nyd de store vidder og bakkerne i Wales.
Læs mere

Wrenbury Mill (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Besøg basen i Wrenbury for de smukke landskaber. Kun få steder kan konkurrere med naturens skønhed på Llangollen Canal. Oplev også søen i Ellesmere og The Pontcysyllte Aqueduct.
Læs mere

Blackwater Meadow (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Blackwater Meadow Marin ligger tæt på Ellesmere Arm på Llangollen-kanalen, som tilbyder skøn natur og betagende ingeniørkunst.
Læs mere

Goytre Wharf (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Monmouthshire- og Brecon-kanalen er kun tilgængelig fra denne base. Sejlads fra Goytre Wharf giver dig 55 kilometer smukt og næsten slusefrit landskab fra Brecon til Cwmbrân. Sejl også gennem Brecon Beacons Nationalpark.
Læs mere

Chirk (Black Prince)

Black Prince base - Placeret ved den betagende Llangollen Canal i Nord Wales, er Chirks skønne marina beligggende ved Chirk Gold & Country Club.
Læs mere