Dream Yacht Charter

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Dream Yacht Charter startede i 2001 og har i dag over 33 destinationer og en flåde på over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.

Flåden bliver regelmæssigt opdateret, så de hele tiden kan tilbyde det bredeste udvalg af de nyeste sejlbåde og katamaraner med sejl og/eller motor. Flåden består af en bred vifte af størrelser og modeller af Beneteau, Jeanneau og Lagoon både og er naturligvis fuldt udstyret med alt, hvad I skal bruge på en sejlerferie. Hver yacht bliver grundigt kontrolleret mellem hver charter for at sikre, at alt er perfekt til den næste.

Har du ikke nok erfaring eller har du bare lyst til at nyde en luksusferie med eget mandskab, så kan vi arrangere en Dream Yacht Luxury Crewed ferie for dig. Med denne slags ferie får du egen skipper og værtinde, som vil sørge for at tage dig til de smukkeste steder og tilberede lækre måltider til jer. Mens du har ”travlt” med at snorkle rundt i en lagune ved en koralø i Tahiti, vil besætningen sørge for alt det praktiske ombord og sørge for, at I får en fantastisk sejloplevelse.

Når du ankommer til basen ved den lejede båd, vil du få en grundig instruktion i båden og dens funktioner. Personalet på basen har ansvaret for at give dig et overblik over området, at instruere dig i båden og dens sikkerhedsudstyr, for at gøre dig fortrolig med båden. Du vil f.eks. få en instruktion i brug af alle systemer til madlavning, motor, radio, brusere, GPS instrumenter, jollen og alt sikkerhedsudstyr. Skulle du ikke være fortrolig med håndteringen af båden efter dette, kan personalet sørge for, at få en skipper ombord indtil du føler dig sikker, dette er dog imod et gebyr.

Ønsker du en bådleje med en Dream Yacht Charter båd eller har spørgsmål til dette, så kontakt os gerne.

We have boats all over the world: