Drag på et sejleventyr i Caribien

Bådferie ved British Virgin Islands – en oplevelse for livet

En sejlerferie i Caribien ved British Virgin Islands byder på mange spændende oplevelser og det kan være svært at vælge, hvilke områder og øer at besøge. Vi har udvalgt nogle af de øer og områder, som vi anbefaler at besøge på en sejlerferie. Der er flere perler ved BVI - men det er helt op til dig selv, hvordan du vælger at skabe dit eget sejleventyr.

Kort over BVI

Udsejling fra øen Tortola, BVI

Normann Island
Hvis du nogensinde som barn har haft en drøm at være pirat, så er det en nødvendighed at besøge Normann Island. Den ligger omkring 7 sømil fra Tortola – øen er især kendt for dens rolle i filmen Skatteøen. Øen er ubeboet i dag, men det er muligt at lægge til ved moorings ved The Bight for ca. 25 $. Det er også muligt at ligge for anker, men der kan forekomme kraftige vinde fra nord. Her er der gode snorkling steder både ved nordøst og sydøst.
Stig ombord på den flydende restaurant og bar William Thornton, som er en gammel skonnert. Meget populær i højsæson, så husk at reservere bord.

Besøg også The Caves, som måske er en af de mest populære turistattraktioner, da du finder gode snorklingsmuligheder her.
Normann island 

Salt Island
Tidligere boede der omkring 100 personer på den lille ø, men i dag er den ubeboet. Der er en meget speciel stemning på øen, da den er helt forladt og øde. Du finder nogle utroligt flotte strande her. Lige ud for øen er et af de mest berømte steder for dykning og snorkling Wreck of the Rhone. Det er kendt som et af de flotteste vragdyk i verden. Det store skib RMS Rhone sank under en orkan i oktober 1867 efter den sejlede ind i øen. Det er muligt at snorkle lige over skibsvraget, hvor der på det laveste punkt er 6 meter dybt. I nærheden er der også flere gode snorkling steder.

Der kan være trængsel her, men du finder også flere moorings pladser at ligge ved, hvilket anbefales pga. skiftende vinde ved området.

Salt Island

Cooper Island
I Manchioneel Bay kan man ligge ved moorings ved Cooper Island Beach Club, som har en utrolig smuk strand. Den er meget malerisk med palmer, kridhvidt sand og det er et fantastisk sted at nyde solnedgangen og lysene fra Road Town. Her er der også en god og hyggelig restaurant, som er åben til frokost og aften.

Et godt dykke og snorkling sted er Cistern Point, som ligger i den sydlige ende af Manchioneel Bay. Her er et væld af farverige fisk og du kan også være heldig at se nogle store rokker.

Cooper Island

Virgin Gorda
Virgin Gorda er den tredje største ø i BVI – det siges at Christopher Columbus navngav øen og navnet, som betyder den tykke jomfru, har øen fået, da den ligner en tyk dame liggende på siden, når du ser øen i horisonten.  

På den sydlige del af øen finder du det The Baths - et absolut must see på sejlerferien. Stranden er fyldt med kæmpe kampesten, som gør stedet meget specielt. Der findes en del moorings og man kan svømme i land eller tage dinghyen næsten ind til land. Fra The Baths kan man gå den smukkeste lille tur gennem alle stenene, som næsten er som grotter til Devils Bay og tilbage igen. Efter det kan gå ad en sti til toppen af The Bath, hvor der er en restaurant med den smukkeste udsigt – en god lille udflugt til frokost.

Virgin gorda the baths

Valley Trunk Bay er en smuk strand med det lækreste sand, man kan svømme i land.
Virgin Gorda har også en full service marina.

Marina Cay
En hyggelig lille ø dækket af blomster og omkranset af den fineste hvide sandstrand. Øen tilhører Pussers’ Company og der er mulighed for både at tanke vand og diesel. Øen ligger i en smuk smaragd grøn lagune, hvor havet på grund af den korte dybde altid er roligt og har en behagelig temperatur. Det er et ideelt sted at snorkle, da de mange farverige fisk boltrer sig mellem de mange koraler.

Ved øen finder du flere moorings at ligge ved – der er en hyggelig restaurant med en smuk strand foran. Et oplagt sted at nyde den farverige solnedgang ud over havet. Det er et meget populært sted så kom tidligt for at få en plads.    

Marina Cay

Green Cay
Måske dette sted faktisk er paradis på jorden – en lille bitte ø, hvor man kan svømme i land og for nogen timer være Robinson Crusoe. Dog med den mulighed at kunne svømme tilbage til civilisationen igen. Blødt kridhvidt strand tager imod dig sammen med et par vuggende palmer. Her er mange muligheder for at snorkle og nyde den smukke udsigt.

Green Cay

Jost Van Dyke
Jost Van Dyke er absolut også et besøg værd – der er mulighed for at ligge ved moorings flere steder bl.a. ved Little Harbour. Ved Great Harbour er der ingen moorings, men her kan du ligge for anker for natten. Her ligger der også baren Foxy’s, som er med på en top 10 over barer i Caribien man skal besøge.

White Bay er også absolut et sted man må besøge. Man sejler ind til White Bay ad en smal sejlrende med rev på begge sider. Der findes få moorings at ligge ved og man kan også ligge for anker. Det kan dog ikke anbefales at ligge for anker over natten, hvis der er bølger.

Gode muligheder for at snorkle – her vil du se masser af fisk i stimer og ligeså mange pelikaner, som fisker. Utrolig smuk strand med flere barer og restauranter, hvor du kan sidde og nyde solnedgangen.

The Bubbling Pool – endnu et virkelig fantastisk sted. Sejl rundt om østsiden af Jost Van Dyke og find en mooring eller lig for anker ud for Foxy’s Taboo. Gå i land og spaser hen ad stranden, indtil der kommer en sti op over stranden. Der er et smukt lille sted, hvor bølgerne slår ind over og danner en naturlig spa. Husk kolde drikkevarer.
Jost Van Dyke

Er du blevet lidt fristet? Hvis du er sender vi dig gerne et uforpligtende tilbud - klik her og send os en forespørgsel.

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Det græske ørige er en symbiose af hav og sejlads gennem Århundreder. Den Saroniske Golf, Kyklade øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke strande, traditionelle havne og små fiskerflækker alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt fra ø til ø. Sejlmulighederne er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser. Det er en tanke værd, at det vil kræve utallige måneder og feriedage at sejle rundt blandt de mange græske øer og kyster. Vorherre har været generøs med et klima, der er ideelt for sejlads 9 måneder af året (marts til november). Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. I Grækenland finder du kosmopolitiske steder, såsom Paros, Mykenos, Corfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne sejles til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl Moorings: Sejlerferie i Grækenland er jeres livs eventyr. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svømning ved strand resorter. Dette er blot nogle af de mange glæder ved Grækenland. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske øer. Et Græsk yacht charter i Det Ægæiske Hav byder på spændende åbent-vands passager, ubeboede øer og smarte resorter. Det Ioniske øhav ligger i læ og Sporaderne er skovbevokset, afsides, og en verden adskilt fra travle skarer. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more

Caribien

Caribien

Velkommen til Caribien  En sejlerferie i Caribien gør det muligt at blande storslåede og smukke naturoplevelser med indtrykket af en spændende og anderledes kultur, sjove attraktioner på land og meget meget mere - et væld af forskelligartede oplevelser der vil opfylde dine forventninger er aldrig langt væk i Caribien. Krystalklart vand, maleriske strande, naturskønne forankringer og veludstyrede marinaer gør Caribien til en ideel sejlads-destination for danske sejlere. De konsekvente passatvinde, line-of-sight navigation og de mange sikre forankringer og fortøjninger gør dette til en sømands drømmeferie. Rig på myter og legender om pirater og gemte skatte - og udødeliggjort af forfattere som Robert Louis Stevenson, tilbyder Caribien noget af den bedste sejlads på kloden. Det rolige turkisblå vand ruller ind mod skroget af båden, mens gigantiske stimer af tropiske fisk svømmer lige under overfladen og ved siden af båden. Overalt ses hvide sandstrande, omkranset af høje palmer og hyggelige strandbarer. Andre øer forbliver ubeboede og venter bare på at blive udforsket.Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlferier i Caribien og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte båd - ligesom vi også gerne hjælper med at finde den bedste fly-rute og hotelovernatning.Du kan leje en sejlbåd fra en af vores moderne baser i De Britiske Jomfruøer (Tortola), St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique og St. Vincent og Grenada. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 46 97 55 70