Drag på et sejleventyr i Caribien

Bådferie ved British Virgin Islands – en oplevelse for livet

En sejlerferie i Caribien ved British Virgin Islands byder på mange spændende oplevelser og det kan være svært at vælge, hvilke områder og øer at besøge. Vi har udvalgt nogle af de øer og områder, som vi anbefaler at besøge på en sejlerferie. Der er flere perler ved BVI - men det er helt op til dig selv, hvordan du vælger at skabe dit eget sejleventyr.

Kort over BVI

Udsejling fra øen Tortola, BVI

Normann Island
Hvis du nogensinde som barn har haft en drøm at være pirat, så er det en nødvendighed at besøge Normann Island. Den ligger omkring 7 sømil fra Tortola – øen er især kendt for dens rolle i filmen Skatteøen. Øen er ubeboet i dag, men det er muligt at lægge til ved moorings ved The Bight for ca. 25 $. Det er også muligt at ligge for anker, men der kan forekomme kraftige vinde fra nord. Her er der gode snorkling steder både ved nordøst og sydøst.
Stig ombord på den flydende restaurant og bar William Thornton, som er en gammel skonnert. Meget populær i højsæson, så husk at reservere bord.

Besøg også The Caves, som måske er en af de mest populære turistattraktioner, da du finder gode snorklingsmuligheder her.
Normann island 

Salt Island
Tidligere boede der omkring 100 personer på den lille ø, men i dag er den ubeboet. Der er en meget speciel stemning på øen, da den er helt forladt og øde. Du finder nogle utroligt flotte strande her. Lige ud for øen er et af de mest berømte steder for dykning og snorkling Wreck of the Rhone. Det er kendt som et af de flotteste vragdyk i verden. Det store skib RMS Rhone sank under en orkan i oktober 1867 efter den sejlede ind i øen. Det er muligt at snorkle lige over skibsvraget, hvor der på det laveste punkt er 6 meter dybt. I nærheden er der også flere gode snorkling steder.

Der kan være trængsel her, men du finder også flere moorings pladser at ligge ved, hvilket anbefales pga. skiftende vinde ved området.

Salt Island

Cooper Island
I Manchioneel Bay kan man ligge ved moorings ved Cooper Island Beach Club, som har en utrolig smuk strand. Den er meget malerisk med palmer, kridhvidt sand og det er et fantastisk sted at nyde solnedgangen og lysene fra Road Town. Her er der også en god og hyggelig restaurant, som er åben til frokost og aften.

Et godt dykke og snorkling sted er Cistern Point, som ligger i den sydlige ende af Manchioneel Bay. Her er et væld af farverige fisk og du kan også være heldig at se nogle store rokker.

Cooper Island

Virgin Gorda
Virgin Gorda er den tredje største ø i BVI – det siges at Christopher Columbus navngav øen og navnet, som betyder den tykke jomfru, har øen fået, da den ligner en tyk dame liggende på siden, når du ser øen i horisonten.  

På den sydlige del af øen finder du det The Baths - et absolut must see på sejlerferien. Stranden er fyldt med kæmpe kampesten, som gør stedet meget specielt. Der findes en del moorings og man kan svømme i land eller tage dinghyen næsten ind til land. Fra The Baths kan man gå den smukkeste lille tur gennem alle stenene, som næsten er som grotter til Devils Bay og tilbage igen. Efter det kan gå ad en sti til toppen af The Bath, hvor der er en restaurant med den smukkeste udsigt – en god lille udflugt til frokost.

Virgin gorda the baths

Valley Trunk Bay er en smuk strand med det lækreste sand, man kan svømme i land.
Virgin Gorda har også en full service marina.

Marina Cay
En hyggelig lille ø dækket af blomster og omkranset af den fineste hvide sandstrand. Øen tilhører Pussers’ Company og der er mulighed for både at tanke vand og diesel. Øen ligger i en smuk smaragd grøn lagune, hvor havet på grund af den korte dybde altid er roligt og har en behagelig temperatur. Det er et ideelt sted at snorkle, da de mange farverige fisk boltrer sig mellem de mange koraler.

Ved øen finder du flere moorings at ligge ved – der er en hyggelig restaurant med en smuk strand foran. Et oplagt sted at nyde den farverige solnedgang ud over havet. Det er et meget populært sted så kom tidligt for at få en plads.    

Marina Cay

Green Cay
Måske dette sted faktisk er paradis på jorden – en lille bitte ø, hvor man kan svømme i land og for nogen timer være Robinson Crusoe. Dog med den mulighed at kunne svømme tilbage til civilisationen igen. Blødt kridhvidt strand tager imod dig sammen med et par vuggende palmer. Her er mange muligheder for at snorkle og nyde den smukke udsigt.

Green Cay

Jost Van Dyke
Jost Van Dyke er absolut også et besøg værd – der er mulighed for at ligge ved moorings flere steder bl.a. ved Little Harbour. Ved Great Harbour er der ingen moorings, men her kan du ligge for anker for natten. Her ligger der også baren Foxy’s, som er med på en top 10 over barer i Caribien man skal besøge.

White Bay er også absolut et sted man må besøge. Man sejler ind til White Bay ad en smal sejlrende med rev på begge sider. Der findes få moorings at ligge ved og man kan også ligge for anker. Det kan dog ikke anbefales at ligge for anker over natten, hvis der er bølger.

Gode muligheder for at snorkle – her vil du se masser af fisk i stimer og ligeså mange pelikaner, som fisker. Utrolig smuk strand med flere barer og restauranter, hvor du kan sidde og nyde solnedgangen.

The Bubbling Pool – endnu et virkelig fantastisk sted. Sejl rundt om østsiden af Jost Van Dyke og find en mooring eller lig for anker ud for Foxy’s Taboo. Gå i land og spaser hen ad stranden, indtil der kommer en sti op over stranden. Der er et smukt lille sted, hvor bølgerne slår ind over og danner en naturlig spa. Husk kolde drikkevarer.
Jost Van Dyke

Er du blevet lidt fristet? Hvis du er sender vi dig gerne et uforpligtende tilbud - klik her og send os en forespørgsel.

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Den maritime historie i Grækenland går, ligesom så mange andre ting i Grækenland, flere tusinde år tilbage i tiden. Den Saroniske Golf, Kyklade-øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - der er enormt mange helt exceptionelle områder for en eventyrlig ferie i sejlbåd i det græske øhav. Her finder du hundredevis af øer med mange tusinde kilometer smukke strande, hyggelige fiskerlandsbyer med traditionelle havne, som alle byder på helt unikke oplevelser. Drømmeferien venter på dig her. Dine sejlmuligheder i Grækenland er nærmest uendelige. Faktisk ville det kræve utallige måneder og feriedage at komme rundt til alle de smukke græske øer og kyster, men med bådleje, har du friheden til selv at vælge et udpluk af alt det gode, Grækenland byder på. Lej din drømmebåd og sus afsted på en skøn sejlferie. Klimaet er ideelt for sejllads 9 måneder om året mellem marts og november. Ved Kykladerne ændrer vinden hurtigt retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer, mens der ved De Ioniske Øer er stabile og rolige vindforhold, som normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. Der er, med andre ord, noget for enhver smag. I Grækenland finder du desuden kosmopolitiske steder, som er rige på historie og kultur. Besøg bl.a. Paros, Mykonos, Korfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne, kan det klart anbefales at sejle til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl. Din bådferie kan indeholde lige, hvad du ønsker. Grækenland er også kendt for deres friske og krydrede kogekunst. Her kan du smage lækre, lokale oliven i en sprød græsk salat, grillet souvlaki med pitabrød og tzatsiki, lækker mousaka fuld af tomat, hvidløg og ost og, ikke at forglemme, den cremede græske yoghurt med sød honning. Vil du gerne sejle ud i det blå i Grækenland, men har du ikke noget duelighedsbevis? Hos os er det muligt at få en skipper med på din bådcharter. Så kan du blot slappe af og suge alle indtrykkene til dig. Læs mere om dine muligheder for skipperleje. Sejlerferie i Grækenland er et eventyr for livet. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svøm i det tyrkisblå havvand. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske Øer. Vi har bådudlejning i store dele af Europa. Se meget mere om det store udvalg af både i alle klasser og alle vores sejlbådsdestinationer.
Read more

Kroatien

Kroatien

Velkommen til Kroatien  Sejlads i Adriaterhavet er fantastisk. Med en fastlandskystlinie på godt 1700 km og en perlerække af mere end 700 øer i et smaragdgrønt hav er skærgården et paradis for sejloplevelser. Du finder oftest milde vinde, korte sejldistancer mellem historiske søfartsbyer og fortryllende ankerbugte til siesta under solsejlet og badestunder med snorkel og tallige farverige fisk. Fastlandets bjerge knejser i horisonten, og havet er dybt og krystalklart, hvilket gør navigationen let. Det kroatiske køkken er dybest set et middelhavskøkken, så der bliver ikke sparet på olivenolie, hvidløg, urter og krydderirer, hvilket giver retterne en ekstra speciel smag. Friskfanget fisk og skalddyr samt lækkert kød tilberedt på grillen er altid at finde på menuen. Kroaterne kan lide at holde det simpelt, i køkkenet og i livet. Men man bliver overrasket over, hvordan et så enkelt måltid kan være så velsmagende. Overalt finder du en venlig og serviceminded stemning - her fungerer tingene. Lej en sejlbåd i Kroatien, og vi vil gøre vores bedste til, at du vil komme til at nyde feriemåden og omgivelserne! Du kan sejle i flere forskellige dejlige områder i Kroatien: Pula, Split, Dubrovnik og Biograd. Alle områder byder på en masse interessante oplevelser ved Adriaterhavet. Heriblandt UNESCO's verdernsarvbyer, bilfri øer, arkitektoniske vidundere, hyggelige snoede gader fra middelalderen, filmlokationer fra den verdensberømte serie Game of Thrones og betagende udsigter over det krystalklare Adriaterhav. Kroatien byder desuden på rig mulighed for flotillesejlads - spørg os hvis du ønsker mere info herom. Se derudover meget mere om alle vores sejlbådsdestinationer og vores store udvalg af både i alle klasser. Drømmer du om en sejlferie i Kroatien, men har ingen erfaring? Hvis du ikke har duelighedsbevis, kan du for et ekstra beløb leje en båd med skipper. 
Read more

Spanien

Spanien

Velkommen til Spanien Mallorca og Ibiza udgør to fortryllende perler i øgruppen Balearerne, der ligger majestætisk i det vestlige Middelhav. Begge destinationer er kendetegnet ved deres imponerende kystlinjer, solrige dage og milde havbrise, hvilket gør dem til yderst eftertragtede steder for sejlerferier. Når du lejer en sejlbåd, åbner der sig en verden af muligheder for at udforske skønheden langs kysterne på både Mallorca og Ibiza. En uges bådudlejning giver dig friheden til at sejle hele vejen rundt om disse fascinerende øer, hvor utallige naturskønne grotter, afsondrede strande og maleriske bugter kun kan nås fra vandet. Tag på opdagelse i de skjulte skatte langs kysten ved at leje en båd og oplev den unikke charme ved både Mallorca og Ibiza. Selv hvis du ikke har duelighedsbevis, kan du stadig nyde en sejlbådsferie ved at leje en erfaren skipper. Gennem Balearerne får du mulighed for at kombinere det bedste fra begge verdener - den naturskønne skønhed på Mallorca og den livlige stemning på Ibiza - og skabe uforglemmelige minder på din drømmesejltur. Ud over Mallorcas uberørte nordvestkyst, der lokker med idylliske bjergbyer, stejle terrasser og duftende citronlunde, kan du på Ibiza nyde den pulserende atmosfære på Ibiza. Udover sit livlige natteliv og fortryllende strande, finder du også lækre restauranter og smukke kystlinjer, der tilføjer en ekstra dimension til din sejlbådsferie. Vi har gjort bådudlejning på Mallorca og Ibiza nemt og bekvemt, så du kan tage på din drømmerejse uden problemer. De bedste måneder for sejlads ved Mallorca og Ibiza er mellem maj og oktober – og det er selvfølgelig også i denne periode, at farvandet er travlest. Du kan også opleve godt roligt vejr i december og januar, og sejladsen i disse måneder er også fortrinlig. Er det en anden destination end De Baleariske Øer, der trækker i dig? Find dit perfekte rejsemål.
Read more

Caribien

Caribien

Velkommen til Caribien  En sejlerferie i Caribien gør det muligt at blande storslåede og smukke naturoplevelser med indtrykket af en spændende og anderledes kultur, sjove attraktioner på land og meget meget mere - et væld af forskelligartede oplevelser der vil opfylde dine forventninger er aldrig langt væk i Caribien. Krystalklart vand, maleriske strande, naturskønne forankringer og veludstyrede marinaer gør Caribien til en ideel sejlads-destination for danske sejlere. De konsekvente passatvinde, line-of-sight navigation og de mange sikre forankringer og fortøjninger gør dette til en sømands drømmeferie. Rig på myter og legender om pirater og gemte skatte - og udødeliggjort af forfattere som Robert Louis Stevenson, tilbyder Caribien noget af den bedste sejlads på kloden. Det rolige turkisblå vand ruller ind mod skroget af båden, mens gigantiske stimer af tropiske fisk svømmer lige under overfladen og ved siden af båden. Overalt ses hvide sandstrande, omkranset af høje palmer og hyggelige strandbarer. Andre øer forbliver ubeboede og venter bare på at blive udforsket.Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlferier i Caribien og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte båd - ligesom vi også gerne hjælper med at finde den bedste fly-rute og hotelovernatning.Du kan leje en sejlbåd fra en af vores moderne baser i De Britiske Jomfruøer (Tortola), St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique, St. Vincent og Grenada og De Amerikanske Jomfruøer (St. Thomas). Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44