Moorings

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Med Seatravel og The Moorings’ bådudlejning kan du komme på en sejlferie med dine nærmeste og vennerne fra mere end 25 baser i Caribien, Middelhavet, det Indiske Ocean, Thailand, Nordamerika og Stillehavet. Moorings har både af typerne Beneteau sejlbåde og katamaraner med motor og/eller sejl. I mere end 40 år har Moorings kunne tilbyde disse luksusbåde til en sejlerferie.

For at kunne udvikle de bedst tilpassede både til en yacht charter arbejder Moorings tæt sammen med verdenskendte yacht fabrikker. Moorings flåde gemmer på mange forskellige størrelser og typer både med en længde fra 32 og helt op til 54 fod, hvorfor vi nemt finder en båd tilpasset dine ønsker. Desuden kan vi sammen med Moorings tilbyde den største flåde af specialdesignede katamaraner og sejlbåde i verden - alle med høj komfort og nem håndtering og alle luksusfunktioner.

Med en sejlads på en Moorings båd i Middelhavet og Caribien får du en fantastisk sejlerferie i idylliske omgivelser. På din sejlferie kan du opleve hyggelige restauranter og barer, skønne snorkling- og dykkersteder, flotte sandstrande og et mix af sejlmuligheder med passager med åbent vand og små øgrupper. I Middelhavet vil du se varieret kultur og historiske steder med fremragende sejlforhold. Bedre end noget andet sted. Her finder du både moderne marinaer og små, stille havne og mange forskellige kystlinjer. En sejlads i det Indiske Ocean giver mulighed for at opleve de eksotiske øer Maldiverne og Seychellerne med de flotte hvide strande, venlig befolkning og talrige marineparker og reservater. Desuden består Seychellerne af 115 eksotiske granitøer og er et helt unikt sted i verden.

I Andamanhavet ved Thailand er der rolige og afslappede sejlforhold hele året rundt, lækker eksotisk mad, venlige mennesker og smaragdgrønt hav. Derudover kan du i Phuket opleve det verdensberømte natteliv. I det Nordamerikanske kan du sejle ved Mexico, Bahamas og Belize, som giver dig en række naturskønne kystlinjer at udforske, hver med deres egne og helt specielle sejlmuligheder. Der er sejlruter i beskyttede farvande med korte passager mellem stoppene og ruter med længere passager på åbent vand til fjerntliggende kyster. Desuden får du her mulighed for at se hvaler og at snorkle og dykke ved verdens næststørste koralrev. Eller hvad med en sejlads ved idylliske øer, charmerende byer, svajende palmer og fredelige laguner i Stillehavet ved New Zealand, Tonga og Tahiti. Her kan du se pukkelhvaler og rev vrimle med fisk og spise på fine restauranter med lækker mad.

Før du overtager båden helt, vil I blive instrueret i båden og dens udstyr af personalet på basen. Desuden kan du få gode råd omkring f.eks. de bedste restauranter, strande og ankerpladser. Skulle du foretrække at holde en ferie med ekstra assistance, kan du leje en skipper og hostess/værtinde. Skipperen vil tage dig de steder hen, du ønsker, og en hostess vil sørge for den gode mad og kolde drikkevarer til hele mandskabet.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedst matchende båd til dig, også hvis du skulle have nogle spørgsmål til en yacht charter med en Moorings båd.

We have boats all over the world: