Send rejseforespørgsel
X
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.
 

Flodbådsferie i Irland

Læs mere om fordelene ved Seatravel

I Irland kan du sejle på den smukke flod Shannon, der byder på et væld af spændende aktiviteter og steder at udforske.

En bådferie på Shannon-Ernes floder og kanaler vil være feriesejlads gennem Irlands evigt grønne vidder og dramatiske landskaber. Så langt øjet rækker ses konturen af fjerne bjerge, romantiske dale og keltiske middelalderborge, der knejser langs søbredden. Og så er området et paradis for lystfiskere, idet her findes både ørred, laks, aborre og brasen.

Henrivende små landsbyer såsom Carrick, Leitrim og Killaloe med lune pubs og huse malet i stærke kulører, vidner om de livsglade irere. Det gamle irske ordsprog "En fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt" vil du snart sande stadig gør sig gældende i den irske mentalitet, når båden lægger til i en lille hyggelig havn undervejs.

Myter, legender og irsk historie spænder over årtusinder, og der er gode muligheder for at møde historien på for eksempel Portumna Castle.

Trænger du til en pause fra alle indtrykkene, er det altid muligt at nyde en fløjlssort Stout eller en original Irish Whisky på en af de utallige pubs på din vej. Her er du garanteret aftenstunder fulde af stemning ved mødet med de altid varme og imødekommende irere, deres (røver)historier og folkemusik.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har få lande så mange og så utroligt smukt beliggende golfbaner af international standard, som du finder dem i Irland. Mange af dem ligger tæt på vandvejene, så hvorfor ikke kombinere din bådferie med et par formiddage på golfbanen?

Højdepunkter

  • Ruinerne af Clonmacnoise
  • Portumna Castle
  • Golf
  • Keramik ved Belleek
  • Ridning i Banagher
  • ”The Dock” center for kunst i Carrick
  • Mountshannon – den hellige ø
  • Fiskeri
Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344