Send rejseforespørgsel
Luk
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.

Irland

Læs mere om fordelene ved Seatravel

I Irland er det muligt at sejle på den smukke flod Shannon - der byder på et væld af spændende aktiviteter og steder at udforske.

En bådferie på Shannon-Ernes floder og kanaler vil være feriesejlads gennem Irlands evigtgrønne vidder og dramatiske landskaber. Så langt øjet rækker ses konturen af fjerne bjerge og romantiske dale, hvor århundrede år gamle klostersamfund, som Clonmacnoise syd for Athlone og keltiske middelalderborge knejser langs søbredden. En perlerække af blå søer er et paradis for lystfiskere her findes ørred, laks, aborre og brasen.

Henrivende små landsbyer såsom Carrick, Leitrim og Killaloe med lune pubs og huse malet i stærke kulører, vidner om de livsglade irere. Det gamle irske ordsprog "En fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt" vil du snart sande er stadig i brug, når båden lægger ind i en lille hyggelig havn undervejs.

Myter og legender og den irske historie spænder over årtusinder med præhistoriske kultsteder og kongesæder, de tidligste kristne klostre, højkors og fæstninger - alt i harmoni med irernes dagligdag. Trænger du til en pause fra alle indtrykkene, er det altid muligt at nyde en fløjlssort Stout eller en original Irish Whiskey på en af de utallige pubs på din vej og aftenstunder fulde af stemning ved mødet med de altid varme og imødekommende irere, deres historier og folkemusik.

Golf. Få lande har så mange og så utroligt smukt beliggende golfbaner af international standard som Irland. Og mange af dem ligger tæt på vandvejene med en formidabel udsigt. Så hvorfor ikke kombinere din bådferie med et par formiddage på golfbanen.

Højdepunkter for en bådferie på Shannon-Erne:

  • Ruinerne af Clonmacnois
  • Portumna Castle
  • Golf ved Slieve Russel Hotel i Ballyconnell
  • Keramik ved Belleek
  • Ridning i Banagher
  • Carrick Dock Art Center
  • Mountshannons hellige ø
  • Fiskeri

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344