Fejr din fødselsdag på en smuk rejse ned af kanalen

Hvis du har lyst til at fejre din runde fødselsdag på en lidt anden måde end at holde en stor fest, så kunne en flodbådsferie med de nærmeste være et god bud på en fødselsdag, som uden tvivl ville blive mindeværdig. Med flere destinationer og flodbåde med plads til op til 12 personer, er mulighederne mange.

Flodbådsferie i Frankrig

Flodbådsferie i Frankrig - gode vine, lækker mad og henrivende omgivelser

Frankrig byder på en masse oplevelser på en flodbådsferie - skønt vejr, lækker mad og vin, samt utroligt smukke landskaber. På Canal du Midi kan I se flotte vinslotte og nyde rolig sejlads ned af kanalen, imens I holder fødselsdagmiddag om aftenen i solens gyldne skær. På den majestætiske Lot-flod vil I kunne opleve utrolig smuk natur, da floden snor sig roligt igennem brede dalstrøg med vingårde og stejle kløfter. I Bretagne vil I kunne mærke den keltiske stemning, hvilket giver regionen en helt speciel charme.

Læs mere om flodbådsferie i Frankrig.

Flodbådsferie i Tyskland

Flodbådsferie i Tyskland - ideel for sejlads på floder og søer

I Tyskland ved Mecklenburg og Brandenburg finder du spændende naturreservater, store områder med mulighed for vandsport og historiske slotte langs søerne og floderne. Til denne destination er det oplagt at køre selv, så er det nemmere at invitere venner og familie hertil for at holde din fødselsdag. Nyd de flotte landskaber, hold en pause ved et naturreservat og oplev det vilde dyreliv på tæt hånd.

Læs mere om flodbådsferie i Tyskland.

Flodbådsferie i Polen

Polen - drag på eventyr i uudforskede sejlområder

De tusind søers land, som Polen også bliver kaldt byder på mange dejlige oplevelser. Naturen, dyrelivet og ikke mindst terrænet her er unikt og eventyrligt. I løbet af sommeren er der mange musik- og jazzfestivaler i de forskellige byer, som du kan sejle forbi og afsætte en dag til. Nyd nogle musikalske eftermiddage sammen med familien og vennerne - så er det jo slet ikke nødvendigt at hyre et band til at spille.

Læs mere om flodbådsferie i Polen.

flodbådsferie i Irland

Irland - Guinness og keltisk mystik på din flodbådsferie

Irland er et land, som består af myter og hemmeligheder, sang og dans, samt unik natur - det mener vi er nogle af ingredienserne til opskriften på en uforglemmelig flodbådsferie. Irland har en fantastisk natur, som venter på at blive udforsket ombord på en flodbåd eller til fods. Nyd de keltiske monumenter og imponerende herregårde, tag et smut forbi den lokale pub og få en Guinness, slut af ombord på kanalbåden, hvor I kunne slutte dagen af med at fejre fødselaren. Måske med en Guinness i hånden, alt imens I kan nyde Irlands maleriske landskaber og eventyrlige natur.

Læs mere om flodbådsferie i Irland her.

 

Udover de nævnte destinationer er der også gode oplevelser at få på en flodbådsferie i:

Er du interesseret i et tilbud? Send os en forespørgsel og så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe med at planlægge en uforglemmelig fødselsdag på floden.