Cookies

Frankrig

Frankrig

At sejle rundt med familie og gode venner på Frankrigs indre vandveje i eget stille tempo, er et både intenst og afslappet møde med landets befolkning, historie og kultur. De franske kanaler og floder løber igennem nogle af Europas smukkeste og samtidig meget varierede landskaber.

Vi mener at det ægte Frankrig bedst opleves på en bådferie - der kan handles ind på farverige torvemarkeder til en picnic langs flodbredden, måske et gourmetmåltid i en af de maleriske fæstningsbyer, eller en fredfyldt aften i salonen ombord på båden, med et glas vin fra en af regionens lokale vingårde.

Seatravel tilbyder sejlads i 12 forskellige franske regioner - fra Alsace med de smukke bindingsværkshuse i Nordfrankrig over landlige Bourgogne med fornemme vinslotte, til Camargues søer med østersbanker og lyserøde flamingoer. Idylliske Bretagne med et frisk pust fra havet og Cognac-områderne langs Charente-floden - og ikke at forglemme det solrige Aquitaine og berømte Canal du Midi i Sydfrankrig. Uanset hvilken region du vælger, vil du være sikker på at finde god vin, gourmetmad, en smuk natur og historiske steder og en spændende kultur - og her aktiviteter for alle aldre.

Allerede for omkring 800 år siden påbegyndte man opbygningen af det sindrige kanalsystem, der i dag forbinder de store franske floder og udgør historiske transportveje med en samlet længde på mere end 8.000 km. Ofte løber de gamle pramdragerstier stadig langs kanalbredden - her måtte pramdragerne i fordums tider møjsommeligt trække lastfyldte både mod strømmen. Disse stier udgør i dag herlige vandre- og cykelstier i den dejligste natur, hvor lystfiskeren med snøren ude kun forstyrres af bådene, der hilser på i forbifarten. Flere af de gamle transportveje på vandet mistede deres økonomiske betydning, men genåbnes lykkeligvis i dag med restaurerede broer og slusesystemer, til glæde for os der holder af ferie på vandet.

Store niveauforskelle havene imellem og et bjergrigt land som Frankrig nødvendiggør, at vandstanden med kortere eller længere afstand reguleres med et velfungerende slusesystem. I bjergrige egne kan sluserne ligge tæt og en hel speciel oplevelse er bådelevatoren i Alsace.

Bådudlejning i Frankrig med Seatravel

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Le Boat

Le Boat

Le Boat er den bådoperatør, der har det største udvalg af flodbåde og udgangsbaser i verden. Med mere end 40 baser fordelt i 8 europæiske lande og med mere end 40 års erfaring, kan Le Boat tilbyde den vidunderlige ferieform til fulde.
Læs mere
Nicols

Nicols

Nicols’ flåde består af næsten 500 flodbåde og er fordelt ud på 21 baser; 18 i Frankrig, 2 i Tyskland og 1 i Portugal.
Læs mere
Locaboat

Locaboat

Har man tidligere været på bådferie – eller måske blot befundet sig ved en kanal, har man ikke kunne undgå at lægge mærke til Locaboat’s charmerende Penichetter.
Læs mere

Loading...