Send rejseforespørgsel
X
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.
 

Frankrig

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Velkommen til Frankrig

I kan nyde Frankrigs indre vandveje i eget tempo, som er et intenst og afslappet møde med landets befolkning, historie og kultur. De franske kanaler og floder løber igennem nogle af Europas smukkeste og samtidig meget varierede landskaber. 

Der er mulighed for at handle ind på farverige torvemarkeder til en picnic langs flodbredden, hvor I kan nyde et gourmetmåltid i en af de maleriske fæstningsbyer, eller I kan slappe af med en fredfyldt aften i salonen ombord på båden – med et glas vin fra en af regionens lokale vingårde.

Om sejlads i Frankrig

I Frankrig er der stor niveauforskel imellem havene og et bjergrigt land, og derfor nødvendiggør det at vandstanden med kortere eller længere afstand reguleres med et velfungerende slusesystem. I bjergrige egne kan sluserne ligge tæt, og helt speciel oplevelse er bådeelevatoren i Alsace.

Opbygningen af det sindrige kanalsystem påbegyndte allerede for omkring 800 år siden. I dag forbinder det de store franske floder og udgør historiske transportveje med en samlet længde på mere end 8.000 km. Ofte løber de gamle pramdragerstier langs kanalbredden. Her måtte pramdragerne i fordums tid møjsommeligt trække lastfyldte både mod strømmen. De gamle transportveje på vandet har med tiden mistet deres økonomiske betydning, men er i dag blevet genåbnet med restaurerede broer og slusesystemer til glæde for os der holder ferie på vandet.

Sejlads i 12 forskellige områder

Seatravel tilbyder sejlads i 12 forskellige områder – Alt fra Alsace med de smukke bindingsværkshuse i det nordlige Frankrig over landlige Bourgogne med fornemme vinslotte, til Camargues søer med østersbanker og lyserøde flamingoer. Idylliske Bretagne med et frisk pust fra havet, Cognac-områderne langs Charente-floden, for ikke at glemme det solrige Aquitaine og den berømte Canal de Midi i Sydfrankrig.

 

 

Bådudlejning i Frankrig med Seatravel

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344