Send rejseforespørgsel
Luk
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.

Frankrig

Læs mere om fordelene ved Seatravel

At sejle rundt med familie og gode venner på Frankrigs indre vandveje i eget stille tempo, er et både intenst og afslappet møde med landets befolkning, historie og kultur. De franske kanaler og floder løber igennem nogle af Europas smukkeste og samtidig meget varierede landskaber.

Vi mener at det ægte Frankrig bedst opleves på en bådferie - der kan handles ind på farverige torvemarkeder til en picnic langs flodbredden, du kan nyde et gourmetmåltid i en af de maleriske fæstningsbyer, eller slappe af med en fredfyldt aften i salonen ombord på båden, med et glas vin fra en af regionens lokale vingårde.

Seatravel tilbyder sejlads i 12 forskellige franske regioner - fra Alsace med de smukke bindingsværkshuse i Nordfrankrig over landlige Bourgogne med fornemme vinslotte, til Camargues søer med østersbanker og lyserøde flamingoer. Idylliske Bretagne med et frisk pust fra havet, Cognac-områderne langs Charente-floden - for ikke at forglemme det solrige Aquitaine og den berømte Canal du Midi i Sydfrankrig.

Allerede for omkring 800 år siden påbegyndte man opbygningen af det sindrige kanalsystem, der i dag forbinder de store franske floder, og udgør historiske transportveje med en samlet længde på mere end 8.000 km. Ofte løber de gamle pramdragerstier stadig langs kanalbredden. Her måtte pramdragerne i fordums tid møjsommeligt trække lastfyldte både mod strømmen. Flere af de gamle transportveje på vandet har med tiden mistet deres økonomiske betydning, men er i dag heldigvis blevet genåbnet med restaurerede broer og slusesystemer til glæde for os, der holder af ferie på vandet.

Store niveauforskelle havene imellem og et bjergrigt land som Frankrig nødvendiggør, at vandstanden med kortere eller længere afstand reguleres med et velfungerende slusesystem. I bjergrige egne kan sluserne ligge tæt, og en helt speciel oplevelse er bådelevatoren i Alsace.

 

Bådudlejning i Frankrig med Seatravel

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344