Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Kea

Den vigtigste havn på øen er Korissia. Et udvalg af caféer, taverner og restauranter findes i havnen og den nærliggende landsby Vourkari, samt en række butikker. Historiske steder og religiøse monumenter er fascinerende at udforske, og øen er også populær for sine mere end 30 vandrestier, der engang var en del af det gamle vejsystem, der forbandt landsbyerne på øen. Strandene er fremragende. Sejlads omkring Kea er et rigt og varieret eventyr i idylliske omgivelser. Stenløven Kea øen er velsignet med talrige naturlige kilder og vandløb, hvilket gør den til en af de frodigste og smukkeste øer i Kykladerne. I oldtidens Grækenland, var den kendt som vand-øen og blev kaldt Ydroussa. Vandnymfer boede efter sigende her. I den græske mytologi går historien på, at guderne blev jaloux på Keas fornemme skønhed og derfor sendte en rasende løve til at hærge øen, fratage øen de mange vandklilder og drive nymferne væk. Det endte dog med at Zeus gav øen vandet tilbage så den fik genskabt sin skønhed. Nymfer vendte også tilbage. I det 6. århundrede f.Kr., skabte en ukendt sten hugger, med humoristisk sans, en 23-fod lang smilende løve tæt på den nuværende Kea by. Keas Stenløve er den mest besøgte seværdighed på øen. Liggepladser Der er forskellige typer fortøjningspladser tilgængelige. Havnen i Korissia er beliggende i den sydlige ende af Nikolaos bugten på Keas nordvestlige kyst. Det er et pittoresk og rolig havn, hvor du kan finde havnepladser. Den nordlige side af Nikolaos bugten har fremragende ankerpladser, alle sammen smukke og aflukkede. På østkysten finder man en vidunderlig ankerplads på Poleis bugt. Forslag til aktiviteter Lej en cykel eller en scooter på Korissia - det er en fantastisk måde at udforske Kea på. Bus er også en god mulighed for transport fra Korissia til de omkringliggende landsbyer, herunder øens hovedstad, bedre kendt som Kea Chora (Kea by). Her finder man også ruinerne af en ældgammel by, en del kirker og klostre, og muligvis det mest bemærkelsesværdige seværdighed på øen. Fra Kea by følger man en snoet sti i nordøstlig retning, indtil man pludseligt mødes af en prægtige løve hugget ud i sten. Skabningen er 7 meter lang og blev hugget ud i det 6. århundrede f.Kr. Det arkæologiske museum i Kea er bestemt også et besøg værd. Lige udenfor Korissia findes et antikt forsvarsværk i stil med Akropolis. Her kan man udforske ruinerne af huse og templer. Nær havnen findes fem populære strande. De er alle sammen utrolig smukke. Nogle har strand barer og caféer, mens andre blot er smukke vidder af gyldent sand. Faciliteter Havnepladser, brændstof og vand findes i Korissia i den sydlige ende af Nikolaos Bay.
Læs mere

Kap Sounion

Ruinerne, som over flere omgange er blevet restaureret, dateres tilbage til 440 f.Kr., hvor templet blev bygget oven på resterne af et andet tempel som også hyldede Poseidon, havets gud. Omkring 15 af de over 30 søjler står stadig og det er et bemærkelsesværdigt syn når man sejler ind i Kap Sounion bugten. I nærheden ligger også ruinerne af Athenatemplet, som hylder visdommens gudinde. Liggepladser Ingen mooringspladser er tilgængelige. Kast ankeret i Kap Sounion bugten på den vestlige side af Kap Sounion. Legrana bugten lige i nærheden er et godt alternativ som ankerplads.Jollepladser er tilgængelige. Forslag til aktiviteter Selve det at ankre op i Kap Sounion bugten og beskue Poseidon Tempel fra komforten i jeres egen yacht, er en oplevelse i sig selv - og nærmest indbegrebet af det Grækenland man læser om i brochurerne. Mange sejlere tager gerne jollen i land og forcerer stien op ad klipperne for at gå blandt ruinerne af Poseidons stortempel. Udsigten ud over kysten med Cykladerne i baggrunden er til hver en tid fuldstændig forbløffende - mens solnedgangen heroppefra er helt ubeskrivelig. Faciliteter Ingen faciliteter
Læs mere

Poseidon-templet

Når solen står lavt på himlen , ændres det Ægæiske Hav til et virvar af orange og røde farver, samles tilskuere på toppen af de 196- fods høje klippeformationer på den sydvestlige ende af Attika -halvøen ved Kap Sounion . Folk ser først ud over havet inder deres blikke søger over på de spøgelsesagtige hvide marmor søjler ved Poseidon templet - et helligt sted for grækerne siden 440 f.Kr., hvor de begyndte at bygge denne store hyldest til havets gud. Oprindeligt var der mere end 30 søjler samt en massiv statue af Poseidon præsiderede over grundene. I dag står kun omkring halvdelen af søjlerne stadigt, men de udgør stadigvæk et imponerende syn oppe på klippetoppen.
Læs mere

Paros (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - Ligger på den smukke ø Paros i øgruppen Kykladerne.
Læs mere

Paros (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Basen på Paros ligger inde i Paroikia bugten i Paros by på vestkysten af den smukke ø.
Læs mere

Lavrion (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - På den sydøstlige side af Attika halvøen finder man Lavrion og DYC basen, som ligger i marinaen midt i byen.
Læs mere

Lavrion (Nomicos Yachting)

Nomicos Yachting base - 30-40 minutter fra lufthavnen i Athen finder man Navigare Yachting base i Lavrion.
Læs mere

Lavrion (Istion)

Istion Yachtings bas i Lavrion.
Læs mere

Paros, Piso Livadi bay (Athenian Yachts)

Athenian Yachts base på Paros i Piso Livadi Bay.
Læs mere

Lavrion (Athenian Yachts)

Athenian Yachts hamn - 30-40 minuter från Atens flygplats är Athenian Yachts hamn i Lavrion.
Læs mere

Lavrion, Olympic Marine (Pitter Yachtcharter)

Pitter Yachting base - Olympic Marina, Lavrion
Læs mere

Paros, Parikia (Fyly Yachting)

Fyly Yachting - Paros, Paroikia
Læs mere

Mykonos (Fyly Yachting)

Fyly Yachting - Mykonos
Læs mere

Paros (JF Yachts)

JF Yachts' base - Paprika Port
Læs mere

Lavrion, Olympic Marine (Seastar Sailing)

Seastar Sailing - Lavrion, Olympic Marine
Læs mere

Lavrion, Olympic Marine (Hermes Yachting)

Lavrion - Olympic Marine, Hermes Yachting
Læs mere

Lavrion, Olympic Marine (Kavas)

Olympic Marine - Kavas base i Lavrion
Læs mere

Mykonos (Kavas)

Kavas Yachts base på Mykonos
Læs mere

Lavrion (MG Yachts)

MG Yachts base i Lavrion
Læs mere

Mykonos (MG Yachts)

MG Yachts base på Mykonos
Læs mere

Lavrion (Fyly Yachting)

Fyly Yachtings base i Lavrion
Læs mere

Santorini (Fyly Yachting)

Fyly Yachtings base på Santorini
Læs mere

Paros (Istion Yachting)

Istion Yachtings base i Paros
Læs mere

Mykonos (Istion Yachting)

Istion Yachtings base på Mykonos
Læs mere

Paros (AF Yachting)

AF Yachtings base på Paros
Læs mere

Lavrion (HDM Sailing)

HDM Sailings base i Lavrion
Læs mere

Lavrion (Olympic Yachting)

Olympic Yachtings base i Lavrio
Læs mere

Paros (Vernicos Yachts)

Vernicos Yachts base - Paros
Læs mere

Lavrion (Vernicos Yachts)

Vernicos Yachts base - Lavrion
Læs mere

Paros, Naoussa (Athenian Yachts)

Athenian Yachts base på Paros i Naoussa.
Læs mere

Mykonos (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base i Mykonos
Læs mere

Lavrion (CV Yachts)

CV Yachts base i Lavrio
Læs mere