Samarbejdspartnere

Hos Seatravel arbejder vi tæt sammen med andre specialiserede rejsebureuaer for at kunne tilbyde den bedst mulige service til alle kunder uanset ønsker.

 

RUBY CYCLING organiserer cykelferier i hele Europa for cykelentusiaster fra hele verden. Mange års erfaring har hjulpet dem med at sammensætte netop de ruter, der viser nogle af de smukkeste områder i Europa, og skulle deres kunder have særlige ønsker til turen, er de gerne behjælpelige med at tilrettelægge alternative ruter. De har ture til alle temperamenter.

RUBY REJSER holder til i Århus, men har gæster fra hele Norden. Med 40 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg.
Vi har rejser hele året; ski, vandring, cykling, charterfly, campingferie m.v., og vi har desuden et bredt udvalg af specialrejser. Specielt for Ruby Rejser er vore fællesrejser, hvor vi driver flere hoteller, og hvor gæsterne aktivt er en del af at få stedet til at fungere, både socialt og praktisk.

STROBEL åbnede i 1993 og siden da, har vi tilbudt vores kunder nogen af de bedste hoteller og resorts i verden. Vi er blandt andet specialister i eksotiske rejser til Caribien, krydstogter og lystfiskerrejser.
Uanset om du ønsker en kortere eller en længere rejse, så kan du altid være sikker på, at vi vil yde den bedst mulige rådgivning i forbindelse med planlægning og eksekvering af rejsen.

TRAVELNORTH er et rejsebureau med speciale i rejser med skib – og de er især specialister i Hurtigruten langs den norske kyst og explorer sejladser, samt Tallink Silja Line.
Travelnorth er dansk agent for flere af Skandinaviens største og mest populære rederier. På den måde kan de servicere alle behov og former for færgetransport i det meste af Norden. Ud over transport er det selvfølgelig også oplagt at benytte deres mange skib på spændende krydstogter og udflugter eller bruge disse som udgangspunkt til en afslappet ferie, et romantisk weekendophold, spændende ekspeditioner og udflugter med Hurtigruten.
Ud over sejladser i Norden er de også specialister i krydstogter i resten af verden.

DAGAMA TRAVEL er et rejsebureau med speciale i oversøiske kulturrejser. Rejserne i porteføljen lyder bl.a. på Kina, Japan, Vietnam m.m. I de fleste tilfælde er der desuden mulighed for at forlænge din rejse hos DaGama Travel.