Samarbejdspartnere

Hos Seatravel arbejder vi tæt sammen med andre specialiserede rejsebureuaer for at kunne tilbyde den bedst mulige service til alle kunder uanset ønsker.

 

RUBY REJSER holder til i Århus, men har gæster fra hele Norden. Med 40 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg.
Vi har rejser hele året; ski, vandring, cykling, charterfly, campingferie m.v., og vi har desuden et bredt udvalg af specialrejser. Specielt for Ruby Rejser er vore fællesrejser, hvor vi driver flere hoteller, og hvor gæsterne aktivt er en del af at få stedet til at fungere, både socialt og praktisk.

Magic Tours

MAGIC TOURS er nøglen til Disneyland® Paris og Nordens førende arrangør af skræddersyede Disney-rejser. Magic Tours været en fast del af Disneyland® Paris, siden de første gang slog portene op i 1992.

SKIERS

SKIERS er specialiseret i at udanne skiinstruktører og efterfølgende sikre de nyuddannede instruktører job i skiskoler af bedste kvalitet. Teamet bag Skiinstruktor.dk har over 15 års erfaring med skilærerjobs i skiskoler i hele verden.Marathon

MARATHON TRAVEL CLUB er eksperter på løb. Vi er Danmarks største og mest dedikerede arrangør af pakkerejser til løb i hele verden, og igennem mere end 25 år har vi sendt glade løbere til de største og mest kendte løb over hele verden.