Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Kotor Bay

Kotor Bay er et godt valg for dem, som gerne vil undgå alt for overfyldte marinaer og strande. Kystbyen Kotor var oprindeligt bygget som del af en militærbase, og den gamle indre by er omkranset af ikke mindre end 4 km massive mure, der løbende er bygget på over flere århundreder. Kotor er – ligesom de mange andre, gamle og bevaringsværdige byer i Montenegro – imponerende velholdt og hjemby for et utal af restauranter og barer. Går du en tur op til San Giovanni-slottet vil du blive mødt med et flot udsyn ud over Kotor; de omkring 13.500 trappetrin til toppen bringer dig op i en overvældende 1200 meters højde! Udsigten herfra er ganske enkelt betagende og de mange trappetrin værd. Kotor-regionen er et UNESCO-beskyttet område, og arkitekturens mange facetter er resultatet af at være under skiftende regimer (det byzantinske, venetianske, ottomanske samt napolitanske).
Læs mere

Budva

Resortbyen Budva ligger i en afstand af blot en times kørsel fra Kotor. Byen har et summende natteliv med livlige natklubber, men Budva er først og fremmest kendt for sine flotte strande og yndige, gamle bymidte med de kringlede, brostensbelagte gader og stræder. Gå barfodet i det fine sand på stranden eller tag en forfriskende morgenløbetur langs Budvas strandpromenade. Besøg en af de populære strande nær den gamle middelalderby; den længste og mest populære strand er Jaz – en 2,5 km lang, sandet strand. Hvert år lægger stranden rammen for Sea Dance-festivalen, som er dedikeret til tonerne fra den internationale musikscene.
Læs mere

Herceg Novi

Herceg Novi er kendt for at have det klareste vand i hele Adriaterhavet, og er derfor en vældigt populær destination for sejlere af enhver slags. Hvis du tager et smut forbi dette område, bør du ikke misse muligheden for en svømmetur i Den Blå Grotte. Vandet i grotten bliver lyst op af solen på en helt særlig måde, hvorpå vandet nærmest fremstår turkisblåt. Tag båden en tur rundt om øen Mamula, hvor du også finder Mamula-fæstningen. Ved første åsyn kan den tidligere koncentrationslejr synes uvelkommende og måske endda en anelse frygtindgydende, men tag ikke fejl: den gamle fæstning og koncentrationslejr er et spændende billede på en svunden tid. I dag er bebyggelsen lavet om til et luksusresort, men den velbevarede bebyggelse, og den smukke natur som omkranser den, er absolut et besøg værd! Herceg Novi’s er oprindeligt bygget som en gammel havneby, hvilket også er stærkt repræsenteret i byens arkitektur. Byen også hjemsted for en lang række seafood-restauranter, som vil servere dig deres version af dagens fisk. Bybilledet er i høj grad præget af de karakterfulde mimosatræer, lavendel og et utal af trapper i Stari Grad (bymidten); den Nobelprisvindende forfatter Ivo Andric har efter sigende engang beskrevet den lille havneby som grøn, solrig og fuld af trapper.
Læs mere

Sveti Stefan

Knap 10 km øst for Budva ligger den tidligere fiskerby Sveti Stefan, som en del af Budvanske Rivijera (Budva’s riviera). Mange turister fremhæver denne lille by som højdepunktet for deres tur til Montenegro! Middelalderbyen blev bygget tilbage i 1442, og gør et markant indtryk med sine venetianske mure og særegne stenhuse. Sveti Stefans to kurvede strande med pink strandsand er to af de mest eksklusive og populære strande i Montenegro. Den ene af dem hører til Aman-resortet, men den anden er både offentlig og gratis at anvende. Sveti Stefan har i årevis været en populær feriedestination blandt kendisser, og bl.a. Marilyn Monroe, Sophia Loren, Kirk Douglas og Claudia Schiffer skulle angiveligvis have gæstet denne betagende, gamle by.
Læs mere

Kotor (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Byen Kotor ligger i Kotorbugten. Kotor er en by af handelsmænd og berømte sejlere, som har mange historier at fortælle. Kotor Marina ligger på den sydøstlige ende af havnen, og er markeret med et lille skilt. Dream Yacht Charter’s yachts er placeret lige foran den gamle bydel.
Læs mere

Tivat, Marina Solila (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base i Montenegro
Læs mere