Cookies

Centrale Kroatien (Split)

View PDF

Centrale Kroatien (Split)

Lej Sejlbåd fra Split og oplev Middelhavets smukkeste skærgård

Adriaterhavet omkring Split er berømt for sit krystalklare blå vand - og områdets skærgård er berømt for sin skønhed i hele Middelhavet. Langs Kroatiens kyst findes mere end 1000 øer og det dalmatiske ø-hav omkring Split er den mest berømte og populære destination for sejlferie. Nogle af områdets øer er store og dækkede af skov, med århundredgamle historiske byer, slotte og fæstningsværker på højdedragene, samt spændende butikker og fremragende restauranter. Andre øer er vilde, isolerede og ubeboede - alle har de suveræne ankerpladser. Endnu et højdepunkt ved en sejlerferie i området er muligheden for at udforske de historiske byer Split, Trogir og Primosten.

  • Blid sejlads
  • En unik blanding af kultur, civilisation og smuk natur.
  • Oplev delfiner ride på bovbølgen.
  • Den beræmte Blå Grotte på Komiza
  • Øerne Hvar, Brac og Vis
  • Behagelig blanding af rolige og mere livlige marinaer.
  • Trogir, en verdensarvs-by.

Sejlads og sejlerferie i Central (Split)

De Dalmatiske øer er blandt de mest legendariske i middelhavsregionen. Vilde og med et barskt udseende, er mange beskyttede som nationalparker – og udgør et smukt, varieret og forskelligartet sejladsområde. Sejladsen er suveræn og kan både omfatte lange og korte passager til charmerende ankerpladser mellem stenede småøer eller oldgamle landsbyer indhyllet i historie og omgivet af det klareste vand man kan forestille sig. En sejlerferie fra Split fokuserer typisk på de mere end 30 øer ved den centrale dalmatiske kyst – inklusiv skønne Solta, Hvar, Brac og Vis.

I maj og juni er området ekstremt indbydende, med behagelige og milde vinde på ca.15 knob fra vest, og området er dermed en oplagt destination for en hyggelig familieferie på vandet. I juli og august, løjer vinden endnu mere af – og vejret er for det meste roligt. Højsæsonen løber fra april til november, men i efteråret kan man støde på boraen, en stærk vind fra nord. Tidevandsforskellen er ubetydelig, aldrig mere end to fod – og sejlere med basale færdigheder indenfor kystnavigation kan sejle i området uden besvær og stress. I sejladssæsonen ligger den gennemsnitlige dagstemperatur på 24°.

Uberørte strande, et livligt natteliv, skøn lokal mad, afsondrede bugter og fascinerende historiske steder, gør det til en absolut uforglemmelig oplevelse at leje en sejlbåd og tage på sejlferie fra Split.

Der findes et utal af dejlige marinaer i området - hovedparten af vores gæster sejler ud fra Split, Trogir, Kastela, Agana eller Kremik.

Højdepunkter for en sejlferie fra Split

En sejlads ved Central (Split) byder på et vidunderligt miks af eventyr og afslapning i områdets smukke natur - hvidsandede strande og frodig vegetation, og store kulturelle oplevelser i charmerende og ældgamle byer og havne er blot nogle af ingredienserne. At slippe væk til uberørte ankerpladser, hvor du kan nyde områdets rige dyreliv, langt fra menneskemængderne, travle byer, shopping og restauranter, er altid muligt her. Snorklingen er fantastisk og en sejlerferie her er en rejse ind i nogle af de skønneste sejladsområder i middelhavet.

Hvad kræves der af sejlbeviser for at leje båd i Kroatien?

Du skal have et duelighedsbevis i sejlads for at kunne leje en sejlbåd i Kroatien. Derudover skal du også have et VHF-certifikat (radio-certifikat) ved de fleste af vores samarbejdspartnere. Har du et VHF-certifikat, har vi mulighed for at tilbyde dig et langt større udvalg af sejlbåde til en bedre pris, end hvis du ikke har et VHF-certifikat. Derfor anbefaler vi, at du anskaffer dig et VHF-certifikat, hvis du ikke har det.

 

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.
Læs mere
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis blev etableret i Athen, Grækenland, i 1980 og har siden ydet et stort bidrag til udviklingen af sejlsports- og cruising industrien ved at gå ind på nye markeder og med deres introduktion af nye produkter.
Læs mere
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings’ bådudlejning kan du komme på en sejlferie med dine nærmeste og vennerne fra mere end 25 baser i Caribien, Middelhavet, det Indiske Ocean, Thailand, Nordamerika og Stillehavet.
Læs mere
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter har i dag over 33 destinationer og over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.
Læs mere
Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting D.o.o. er den kroatiske afdeling af Svenske Navigare Yachting, som blev etableret i 1995 og har egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet og Sverige.
Læs mere

Loading...