Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 46 97 55 44

Datai Bay

En kort sejlads mod nord fra Telega Harbour Marina, tager dig til Datai Bay – hvor man blandt andet kan finde imponerende tropiske træer og nyde udsigten over Andamanhavet og over mod Thailand. Datai Bay er exceptionel for svømning og snorkling, og er desuden hjem for de to resorts Datai og Andaman – to af Langkawis mest eksklusive femstjernede hoteller. Tag på udforskning i din dinghy eller svøm i den spektakulære bugt, med en skøn sandstrand og frodig tropisk regnskov. Der er en streng smart-casual dresscode på hotellerne, og du er mere end velkommen til at bruge faciliteterne, så længe du betaler! Hotellerne er udført i en betagende arkitektur og er verdensberømte som gemmesteder for de kendte (husk din autografbog) – men de fleste vil nok finde at mad/drikke ligger til den dyrere side. Liggemuligheder Kast anker i 5-6 meters vand på vestsiden af bugten i sydvestsæsonen. I nordøst-sæsonen er det bedre at kaste anker på østsiden at bugten nær Andaman Hotel, men vær på vagt overfor det lavvandede rev foran – og gå i land i midten af bugten. Highlights Besøg Temurun-vandfaldet, krokodillefarmen og gå på opdagelse i regnskovens dyb. Facliteter Der findes faciliteter ved begge resorts – men betaling er påkrævet.
Læs mere

Gubang Darat Monkey Creek

Gubang Darat er en lille ø på den sydvestlige del af Dayang Bunting – og ligger ca. 10 sømil fra bådudlejningsbasen på Langkawi. Øen Dayang Bunting er kendt for at være den andenstørste ø i Langkawi-øgruppen, og har fået sit navn fra Tasik Dayang Bunting - der er den største sø på Langkawi. Både søen og øen er indhyllet i mystik – fra en tid hvor nymfer og ånder var en levende del af de indfødtes verden. Søen ligger i øens midte og er omgivet af tropisk regnskov. Gubang Darat er også kendt for sine limstensbakker og mange eksotiske dyr. Strandene er udsøgte og svømningen og snorklingen er noget af bedste i området. Liggemuligheder Sejl ind fra begge ender og kast anker på en dybde på 7-11 meter. Ankerpladsen er beskyttet i begge sæsoner og har en fremragende holdebund. Highlights Hop mellem øerne, svømning/snorkeling, udforskning af regnskovene og den mystiske sø.
Læs mere

Pulau Beras Basah Island

Man kan opsummere ubeboede Pulau Beras Basah Island med nogle få tillægsord – nemlig uberørt, attraktiv, smuk og fredfyldt.  Palau Beras Basah betyder ”Island of Wet Rice”, og er lokaliseret på vestspidsen af Langkawi – og er sikkert en af de bedst kendte øer i gruppen. Her er der frodig jungle og bjerge der knejser majestætisk i baggrunden. Man kan kaste sig ud i adrenalinpumpende aktiviteter for de eventyrlystne – f.eks. ture i bananbåd og paragliding. Hovedattraktionerne er dog den altomfavnende fredfyldthed og den smukke natur.  Her findes kun et lille toilet, samt en lille bod der sælger sodavand. Husk at tage en bog og et strandhåndklæde med i land – samt noget at spise. Hvis du har lyst til at udforske videre kan du tage på en arrangeret bådtur til Palau Daying Bunting og Palua Singa Besar. Liggemuligheder Kast anker på 5-7 meters vand, mellem Pulau Kentot Besar og Pulau Beras Basah - ud for den større ø´s nordlige strand. Pas på klipperne i den vestlige ende af bugten. Highlights Svømning, snorkling, bananbåd og parasailing. Faciliteter En lille butik og toiletter.
Læs mere

Royal Langkawi Yacht Club

Klubben åbnede i 1996 og har etableret sig som en af hovedkræfterne bag genfødslen af sejlads i Malaysia. Den er designet til at gå i et med den omkringliggende natur og Pantai Cenang Beach – og alle øens attraktioner er tæt på. Pantai Cenang Beach er en af Malaysias mest udviklede strande – kysten er et vidunderligt mix af frodige palmer, klart turkisblåt vand og blødt hvidt sand. Her er desuden er stort udvalg af restauranter, ligesom Malaysias største undervandsakvarium også findes her. Kuah By er kun en 7 minutters gåtur væk og tilbyder toldfri handel og et spændende kunstgalleri. Liggemuligheder Ved marinaen. Highlights Besøg Pantai Chang, shop i Kuah By – malaysisk madkunst. Faciliteter Vand, elektricitet, trådløst internet, bade og toiletter, tøjvask, swimmingpools, barer og restauranter.
Læs mere

Langkawi (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Royal Langkawi Yacht Club
Læs mere

Sejlervejr ved Langkawi, Malaysia

Farvandet omkring Langkawi er velbeskyttet af fastlandet og de mange spændende øer sikrer fremragende og sikker sejlads hele året rundt. Der er en våd/tør-sæson, men de oplever ikke cykloner. Sæsonerne er baseret på monsunerne, der påvirker vejret og vindretningerne. Nordøst-monsunen begynder i november, og bringer lette til moderate nordøstlige vinde mellem 10-20 knob, køligere temperaturer og tørrere forhold. I maj begynder sydvestmonsunen. Sydvestlige vinde styrkes gradvist til mere end 20 knob, når regnsæsonen er på sit højeste – hvilket sker omkring september og oktober. I løbet af de andre måneder i regnsæsonen, kan du forvente et lejlighedsvist og kraftigt eftermiddagsregnvejr – men også at aftenen oftest er rolig og tør.

Fra juli gennem februar er dagsgennemsnitstemperaturen på 32°C og natten er den på 16°C. Det er varmere fra marts og gennem juni. Tidevandsforskellen kan blive mere end otte fod og man skal tage højde for den, både når man navigerer og når man ankrer op. Navigation foregår ved øjemål, men hold godt øje med søkortet og gps´en for at undgå de mange koralrev. En sejlerferie ved Langkawi passer til sejlere, der er fortrolige med basal kystnavigation.