Cookies

Nordeuropa

Nordeuropa

Klimaet i Nordeuropa kan være mere udholdeligt i sommerperioden end længere sydpå. Mange har det svært med temperaturer over 30 grader - og derfor er en sejlerferie i et nordeuropæisk land et godt alternativ. En stegende hedebølge hører til sjældenhederne - noget man kan være uheldig at opleve flere steder ved Middelhavet i sommermånederne. Sæsonen er kortere i det nordlige, men rammer man det rigtige sommervejr, kan norden sagtens måle sig med sine sydlige naboer, når det kommer til sejlerferie.

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd blev etableret i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet, Caribien, Maldiverne og Sverige.
Læs mere
Seatravel

Seatravel

Seatravel er Danmarks største bådudlejningsfirma – med partnerbaser overalt i verden og egne baser i Danmark. Seatravel er specialiserede i ferier på vandet og vægter personlig kontakt højt.
Læs mere
MOLA Yachtcharter

MOLA Yachtcharter

MOLA Yachtcharter er et tysk firma, som har en flåde på mere end 150 sejlbåde og motorbåde. Mange af bådene er Bavaria og Hanse både.
Læs mere
Yachtcharter Sweden

Yachtcharter Sweden

Yachtcharter Sweden blev etableret i 1992 og giver dig i dag muligheden for bl.a. at opleve skærgården ud fra den svenske vestkyst, med dens tusindvis af øer.
Læs mere

Loading...