Send rejseforespørgsel
Luk
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.

Belgien

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Smag sødmen af det sprudlende Flandern.

Blandt andet kendt for sin delikate chokolade og verdensberømte gourmetkøkken - er regionen Flandern i den kystnære del af Belgien rig på kultur og naturlig skønhed - vindmøller, enge, moser, sandstrande og travle byer fyldt med arkitektonisk storhed. Overalt støder man på Flanderns historie og den ene store borg efter den anden. Flandern afslører også sin historie og kulturarv i de mange katedraler og paladser. I Gent kan du beundre katedralen St. Bavon og bestige St. Michael-broen og nyde den fantastisk udsigt over middelalderbyen. Ipres er berømt for sine dramatiske museer om 1. Verdenskrig.

De smukke strande i Nieuwpoort og Oostende tiltrækker tudindvis af turister. Tag en dukket i brændingen for derefter at slappe af på en bistro ved havet. 

Gastronomi: Flanderns gastronomi vil fryde dine smagsløg! Prøv "Vlaamse stoofkarbonaden" - en gryderet, som er populær i Belgien og lavet af oksekød, men med øl istedet for rødvin. Eller hvad med "Konijin i gueze" - kanin tilberedt med øl og glem ikke de verdensberømte Praliner-chokolader til dessert.

Ølsmagning/ølfestivaler: Belgien er berømt for sine øl - champagne, lambic og meget mere. "Straffe Hendrik"-bryggeriet tilbyder rundvisninger og ølsmagning, og "Dulle Griet Bar" i Gent har en menu med 250 forskellige slags bryg. Du kan også deltage i en af Belgiens utallige ølfestivaler, som finder sted året rundt. Læs mere om ølfestivalerne og vores råd til at kombinere din flodbådsferie med en af dem på vores blog her.

Familiebådferie: hav det sjovt med børnene i Bellewaerde Park i Ypres med sine forlystelser og sjældne dyr. Brielmeersen Park i Deinze byder på minigolf og en bambuslabyrint. Børnene vil også nyde stranden og den lækre chokolade på bådferien.

Uanset hvor du vælger at sejle i Belgien, vil du opleve en hjertelig stemning. Belgien er kendt for hjemmelavet chokolade, utallige øltyper, fornemme kniplinger, og tegneseriefiguren Tin Tin. En bådferie på de belgiske kanaler rummer også stille landskaber og smukke gamle barokbyer, som uløseligt hænger sammen med landets righoldige kulturhistorie.

Højdepunkterne for bådferie i Belgien:

  • Brielmeersen Park i Deinze
  • Diksmuide Ijzer tårnet
  • Gents katedral St. Bavon
  • Groeninge museet i Brygge
  • Dulle Griet baren i Gent
  • Krigsmindesmærkerne i Ypres
  • standstrandene ved Nieuwpoort
  • Strandpromenaden i Oostende
  • Chokoladefestival i Brygge

Nyttige råd til sejladsen:

Når du vælger en bådferie i Flandern i Belgien starter du en fantastisk rejse i et land ved havet. Kanaler og floder krydser de smukke lavtliggende kystområder, som er et fristed for havfugle og badegæster. Der er ca. 1.570 km vandveje i Belgien og de benyttes til såvel kommerciel fragt som til fritidssejlads. Vandvejene er så stor en del af Flandern at man finder mange broer på kryds og tværs i hver by - faktisk kan Gent prale med mere end 120 broer. En bådferie i Flanders tager dig langs kysten med sine klitter og diger. Nordsøluften blæser nyt liv og du man forkæle med med lækre skaldyr og belgisk bryg på caféer langs fronten til Atlanten. Du kan sejle til Gent via en kanal bygget i 1886 - netop een af de vandveje, som gør Belgien så særlig for bådferie.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344