Send rejseforespørgsel
X
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.
 

Belgien

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Smag sødmen af det sprudlende Flandern; kendt for sin delikate chokolade, tegneseriefiguren Tin Tin, kniplinger og sit gourmetkøkken, er regionen Flandern, som ligger i den kystnære del af Belgien, rig på kultur og naturlig skønhed. Her sejler du med udsigt til vindmøller, enge, moser, sandstrande og travle byer fyldt med arkitektonisk storhed. Overalt støder man på Flanderns historie, og den ene store borg erstattes hurtigt af den næste.

Flanderns spændende historie og kulturarv afsløres også i de mange katedraler og paladser. I Gent kan du blandt andet beundre katedralen St. Bavo og nyde den fantastisk udsigt over middelalderbyen fra St. Michael-broen. Se også de dramatiske museer for 1. Verdenskrig i Ipres.

Prøv "Vlaamse stoofkarbonaden" - en populær gryderet i Belgien, som er lavet af oksekød, men med øl istedet for rødvin. Eller hvad med "Konijin i gueze" - kanin tilberedt med øl. Glem ej heller de verdensberømte Praliner-chokolader.

Belgien er et perfekt rejsemål for ølsmagning og ølfestivaler. Landet er berømt for sine øl, champagne, lambic og meget mere. Bryggeriet Straffe Hendrik tilbyder rundvisninger og ølsmagning, og Dulle Griet Bar i Gent har over 250 forskellige slags bryg på menukortet. Du kan også deltage i en af Belgiens utallige ølfestivaler, som finder sted året rundt. Læs mere om ølfestivalerne og vores råd til at kombinere din flodbådsferie med en af dem på vores blog her.

Man kan roligt tage børnene med på bådferie til Belgien. Bellewaerde Park i Ipres har både forlystelser og sjældne dyr. Mere afslappet er der Brielmeersen Park i Deinze, som byder på minigolf og en bambuslabyrint.

Kanaler og floder krydser de smukke lavtliggende kystområder ved vores destination i Belgion. Naturområdet her udgør et fristed for både havfugle og badegæster. Vandvejene er så stor en del af Flanderns infrastruktur, at man finder mange broer på kryds og tværs i hver by. Faktisk kan Gent prale med mere end 120 broer!

Højdepunkter

  • Diksmuide Ijzer-tårnet
  • Brielmeersen Park i Deinze
  • Gents katedral St. Bavo
  • Groeningemuseet i Brügge
  • Dulle Griet-baren i Gent
  • Krigsmindesmærkerne i Ipres
  • Sandstrandene ved Nieuwpoort
  • Strandpromenaden i Oostende
  • Chokoladefestival i Brügge
Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344