Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Velkommen til Ruby Rejser

Ruby Rejser er et dansk rejsebureau, som har været en trofast udbyder af aktive rejser til spændende destinationer i rejsebranchen siden 1974. Ruby Rejser holder til i Aarhus, men tilbyder mange specialrejser til gæster i hele Norden. Vi vejleder ud fra vores egne erfaringer, for at imødekomme og tilfredsstille den enkelte gæsts ønsker til en rejse.

Ruby Rejser tilbyder rejser for de aktive og nysgerrige, som ønsker at dele deres rejseoplevelser med et stort fællesskab. Ruby Rejser giver dig mulighed for tage på en individuelferie med din familie eller venner, hvor vi tilpasser rejsen efter dine ønsker. Der er også mulighed for at deltage i en af vores gruppeture, temarejser for singler med børn eller fællesrejser for alle. Du bliver en del af et fællesskab, hvor der plads til at stifte nye bekendtskaber og besøge nye steder, som åbner op for nye horisonter.

Ruby Rejser har et bredt udvalg af rejser, og tilbyder følgende rejsetyper:

Cykelferie

Vi tilbyder mere end 60 forskellige cykelture i 16 forskellige lande. Alle kan tage på cykelferie med Ruby Rejser. Vi har cykelture i alle sværhedsgrader, både til familier med børn og til en vennegruppe, som ønsker at blive udfordret på etaper der giver sved på panden.

Cykelkrydstogt

Vi tilbyder cykelkrydstogtferie i 8 forskellige lande – her bor du på et skib der fungerer som et flydende hotel, og tilbringer dagen på cykel. Der er mulighed for at vælge imellem 5 sværhedsgrader, når det kommer til dagens cykeltur. Hvis du trænger til en hviledag, kan du nemt tage en fridag fra cykling, og i stedet nyde dagen ombord på krydstogtskibet.

Ekspeditionsrejse

Vi tilbyder ekspeditionsrejser, som fører dig til nogle af de fjerneste steder af verden. Ekspeditionsrejse er for dig, som har en opdagelsesrejsende gemt i kroppen – besøg steder hvor de færreste har været. Du har muligheden for at opleve den store og uberørte natur, hvor du bliver ét med omgivelserne.

Hurtigruten

Vi tilbyder en fantastisk rejse med Hurtigruten langs Norges kyst, hvor du kan udforske de norske fjorde og fjelde. Ruby Rejser er dansk agent for Hurtigruten, og dermed får du dansk ekspertviden og vejledning om din rejse. En rejse med Hurtigruten langs Norgeskyst er en oplevelse for livet.

Skiferie

Vi tilbyder skiferie til både Norge og Østrig, som har været en af Ruby Rejsers helt store ekspertiser igennem mere end 40 år. Fælles for begge destinationer er, at der er mulighed for at vælge mellem individuelle rejse eller grupperejse – begge rejseformer giver dig gode skioplevelser.

Vandreferie

Vi tilbyder vandreferie for alle, både for dem der ønsker at rejse på egen hånd eller dem som ønsker at rejse i en gruppe med rejseleder. Der er mulighed for at vælge imellem forskellige sværhedsgrader og kombinere vandreturens længde – vi tilpasser turen efter dit ønske.