Ferie i Falkirk

Med udgangspunkt i Falkirk har du udsigt til en varieret sejlads med noget for enhver smag; naturen er mild og smuk, og langs vandvejene er der både charmerende landsbyer, hyggelige pubber, samt adgang til metropolerne Edinburgh og Glasgow.

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige.

 

 

Sejladsmuligheder

På 1 uges bådleje kan det lade sig gøre at sejle til Edinburgh og retur og bagefter til Glasgow og retur til basen i Falkirk. Der er dog flere spændende ruter at vælge mellem:

Glasgow-ruten følger Forth & Clyde Canal. Den snor sig gennem idylliske landskaber, under broer og forbi landsbyerne Auchinstarry, Cadder Village og Kirkintilloch, som siges at have flere kirker end pubber. Glasgow er Skotlands største by og har alt hvad en storby af den kaliber bør rumme af shoppingmuligheder, et livligt natteliv og kunstsamlinger.

Edinburgh-ruten følger Union Canal. Først forbi den populære The Union Inn, så følger tre sluser og derefter over den smukke Almond Aqueduct med de høje stenhvælvinger. Fortsæt forbi det berømte Linlithgow Palace, hvor Dronning Mary af Skotland blev født. Edinburgh byder på mange spændende attraktioner. Kommer du til Edinburgh må du ikke misse chancen for en rundtur i Scotch Whisky Experience eller den særlige oplevelse af Camera Obscura & World of Illusions.

Falkirk (Black Prince)

Black Prince Base - Vores base ligger smukt ved Falkirk Wheel, et af de mest betagende syn ved de skotske kanaler, og er ideelt placeret mellem Edinburg og Glasgow.
Læs mere

Falkirk (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Udforsk Skotlands lavland fra basen i Falkirk. Her får du en let sejlads med meget få sluser, og du kan opleve det utrolige Falkirk Wheel, der forbinder Union Canal og Forth og Clyde Canal.
Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44