Send rejseforespørgsel
X
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.
 

Italien

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Kanalferie i Italien

Velkommen til Venedig og Friuli-regionen

De to sejlområder i Italien, Venedig-området og Friuli-regionen, er som to smukke, men meget forskellige søstre. Det er umuligt ikke at overgive sig til deres forskelligartede charme. Venedig er den smarte søster, som altid har travlt. Her er fuld af aktivitet døgnet rundt! Friuli-regionen derimod er Venedigs rolige modpart. Her venter dig en afslappet sejlads til øer, kanaler og spændende byer, som du kan udforske i dit helt eget tempo. 

Romantiske Venedig er et feriemål i verdensklasse og Europas mest berømte kanalby. Kanalbyen er bygget på 118 småøer. Man kan næppe forestille sig noget mere romantisk, end at komme sejlende fra lagunen med kurs mod Venedig. Her vil du fra dækket på din båd få en imponerende udsigt over Dogepaladset og Sukkenes bro, samt havnefronten med de historiske bygninger og de berømte gondoler. Sejl til Murano og besøg de verdensberømte glaskunstnere i deres glaspusterier, se hvordan de fineste kniplinger fremstilles i Burano eller besøg Torcello med den imponerende basilica. Feriestederne langs Lidoen er for de badeaktive, så foretrækker du mere ro og stilhed, er sejlturen på floderne Sile og Brenta mod Padova et ganske idyllisk alternativ.

Friuli-regionen nord for Venedig er stedet, hvor man kan slappe af og nyde livet på vandet. Her får man en sejlads på kanaler til øer med hyggelige byer og spændende museer. Vil du ud at bade kan du sejle til kendte badesteder som eksempelvis Lido di Jesolo. Her kan du også spille golf på den populære bane i Grado. 

Højdepunkter

  • Dogepaladset og Markuspladsen i Venedig
  • Renæssancekunst, gastronomi og seværdigheder i Venedig
  • Muranos glasmuseum og glaspusterier
  • Buranos kniplinger og maleriske kanaler og huse
  • Fine sandstrande ved Jesolo og Lidoen
  • Unikt fugleliv i nationalparken i Po-deltaet
  • Fiskemarkedet i Chioggia
  • Imponerende villaer langs Brentts-floden


Om sejlads i dette område

De venetianske vandveje kan være trafikerede, så vi anbefaler området for folk med forudgående sejlerfaring.

For Le Boat og Locaboats kunder findes der private tillægningssteder flere steder i den venetianske lagune. Betaling er obligatorisk sammen med booking af båden. Antallet af offentlige havnepladser og private marinaer er stærkt begrænsede - og kan være meget dyre.

Du kan se meget mere om alle vores flodbådsferie destinationer og det store udvalg af flodbåde.

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344