Cookies

Italien

Italien

Kanalferie i Italien - Venedig og Friule-regionen

De to forskellige sejlområder i området omkring Venedig er som 2 forskellige søstre og det er umuligt ikke at overgive sig til deres forskelligartede charme.

Venedig er søsteren, der altid har travlt og er fuld af aktivitiet døgnet rundt - mens Friule-regionen er den roligere søster, der venter på at byde dig velkommen til en afslappende sejlads til øer, kanaler og spændende byer, som du kan udforske i dit helt eget tempo. 

Romantiske Venedig - et feriemål i verdensklasse og Europas mest berømte kanalby - er bygget på 118 småøer og den maleriske lagune indbyder til en bådferie. Man kan næppe forestille sig noget mere romantisk end at komme sejlende fra lagunen med kurs mod Venedig og fra dækket på din båd få en imponerende udsigt over Dogepaladset og Sukkenes bro, havnefront med historiske bygninger og de berømte gondoler. Sejl til Murano og besøg de verdensberømte glaskunstnere i deres glaspusterier, på Burano fremstilles de fineste kniplinger eller besøg Torcello med den imponerende basilica. Feriestederne langs Lidoen er for de badeaktive, så foretrækker du mere ro og stilhed, er sejlturen på floderne Sile og Brenta mod Padova ganske idyllisk.

Friule-regionen nord for Venedig er stedet, hvor man kan slappe af og nyde det. Her får man en sejlads på kanaler til øer med hyggelige byer og spændende museer eller sejl til de kendte badesteder som Lido di Jesolo. Her kan du også spille golf på den populære bane i Grado. 

 Lokale attraktioner

  • Dogepaladset og Markuspladsen i Venedig
  • Venedigs renæssancekunst og kultur
  • Muranos glasmuseum og glaspusteruer
  • Buranos kniplinger og maleriske kanaler og huse
  • Fine sandstrande ved Jesolo og Lidoen
  • Unikt fugleliv i nationalparken i Po Deltaet
  • Fiskemarkedet i Chioggia
  • Imponerende villaer langs Brentts-floden
  • Utallige restauranter - Venedig har sin helt egen gastronomi

Råd til sejladsen
Der kan sejles tur-retur fra vore bådbaser i Casale sur Sile og i Precenicco eller envejs mellem baserne.
De venetianske vandveje kan være trafikerede, så vi anbefaler området for folk med forudgående sejlerfaring. De angivne afstande, sluser og broer for de enkelte ture afhænger af, hvilken rute der sejles indenfor lagunen. For LeBoat og Locaboat kunder er der private tillægningssteder flere steder i den venetianske Lagune. Betaling er obligatorisk sammen med booking af båden. Antallet af offentlige havnepladser og private marinaer er stærkt begrænsede - og kan være meget dyre.

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Le Boat

Le Boat

Le Boat har verdens største udvalg af flodbåde og baser. Med mere end 40 baser i 8 europæiske lande, samt over 40 års erfaring, kan Le Boat og Setravel tilbyde fantastiske flodbådsrejser.
Læs mere
Locaboat

Locaboat

Har man tidligere været på bådferie – eller måske blot befundet sig ved en kanal, har man ikke kunne undgå at lægge mærke til Locaboat’s charmerende Penichetter.
Læs mere
Houseboat Holidays Italia

Houseboat Holidays Italia

Houseboat Holidays Italia tilbyder sejlads fra deres baser i Casale og Precenicco i den venetianske Lagune.
Læs mere

Loading...