Send rejseforespørgsel
X
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.
 

Canada

Læs mere om fordelene ved Seatravel


Nyd godt af den canadiske venlighed og mangfoldighed! Som noget helt nyt tilbyder Seatravel nu flodbådsrejser til Canada! Oplev den verdensberømte canadiske venlighed og udforsk landet, som er kendt for det interessante møde mellem sin fransk- og engelsksprogede befolkning, produktionen af ahornsirup og bjergtagende landskaber. Vil du virkelig imponeres, skal du unde dig selv en flodbådsrejse til Canada med Seatravel. Vores base for flodbådssejlads er placeret i Smiths Fall, og er udgangspunktet for en unik rejse gennem den UNESCO-beskyttede Rideau Canal.

Det bedste fra alle vores europæiske destinationer mødes i én, når du besøger vores canadiske destination med base i Smiths Fall. Lige fra de fineste kanaler, som kunne være taget ud af Frankrig, til det dramatiske landskab og smukke søer, som du også finder dem i Irland og Holland - Canadas mangfoldige natur har det hele!

Er du til en aktiv ferie, danner Canada de optimale rammer for at udforske både kuperede terræner, billedskønne søer og bjergtagende sletter. Her har du rig mulighed for både vandreture, kajak, fiskeri og meget andet, og er du til cykling kan du udforske nærområdet ved Rideau Canal fra en cykelsaddel.

En vandretur i Ontarios Højland en helt særlig oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for. Ontarios Højland imponerer i sin skærende kontrast til de rolige og endeløse søer ved Kingston og The Great Waterway. Her er landskabet hårdt kuperet, hvilket danner rammerne for en interessant getaway.

Canada er på mange måder et eklektisk og interessant miks mellem natur, sprog og kultur; ligesom Canadas natur rummer en imponerende diversitet, gemmer Canada også på et kulturelt skattekammer. Du vil opleve at høre både engelsk og fransk i gaderne, og selvom befolkningen overvejende er engelsktalende, har man gennem tiden værnet om diversiteten – herunder særligt den franske kultur, værdier og traditioner, med et kulturelt varieret Canada som resultat. Byerne langs Rideau Canal er leveringsdygtige på kulturelle indslag, såsom museer og gallerier af international klasse og ikke mindst Ottowas berømte festivaler.

Hovedstaden Ottawa er en kosmopolitisk storby med alt hvad dertil hører af pulserende byliv, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser. Med flodbåd sejler du lige igennem hjertet af Ottawa midtby, hvor du får den helt unikke oplevelse af at gå i land lige midt i storbyen.

De charmerende landsbyer giver rig mulighed for at stoppe op og undersøge nærområdet langs Canal Rideau. Mange af dem viser et bredt udsnit af Canadas mange små, lokale producenter og mikrobryggerier. Besøg f.eks. ostefabrikken Forfar Cheese Factory i Ontario, som lader dig smage på nogle af de lækre lokale varianter. Man kommer næsten heller ikke udenom et besøg på Wheelers Maple Sugar Camp, hvor du får indblik i produktionen af den verdensberømte, canadiske ahornsirup – Canadas signaturprodukt!

Merrickville – også døbt ’Rideaus juvel’ – er officielt kåret som Canadas smukkeste landsby. Byen er bestemt et besøg værd for de, som interesserer sig for lokalt produceret mad og drikke og det traditionelle håndværk. Den charmerende landsby ligger blot 18 km fra basen i Smiths Falls, og har gjort sig særlig bemærket for sit håndværkerfælleskab og hjerterum for små lokale producenter. Er man isglad er den hyggelige Downtown Ice Cream Shoppe et must-see!

Nyttige råd til sejladsen

Sluserne på Canal Rideau er både sjove og nemme at betjene. De traditionelle sluser betjenes på den gamle, traditionelle måde – med håndkraft, af tre-fire slusemestre. Sluserne bliver en hyggelig del af ferien, og en del af oplevelsen af at være på flodbådsferie.

Fra din udgangshavn, basen i Smiths Falls, er det dig frit for at sejle videre opad kanalen mod Ottawa, mod Perth eller endda helt ned til Kingston. Vær opmærksom på, at du ikke kan sejle videre når du når Kingston, hvor floden lukkes for videre sejlads for flodbåde. Hvordan du ønsker at fordrive tiden mellem afgang og ankomst er derefter med rute, antal sejltimer m.v. er helt op til dit temperament og dine ønsker!

Langs Rideau Canal er der mulighed for at fortøje ved en af lokale marinaer (her nævnes skal nævnes områderne ved Parks Canada, samt marinaerne i Portland, Seeley’s Bay, Perth og Westport). Til din bådleje tilføjes et obligatorisk gebyr, som giver dig fri afbenyttelse af de nævnte fortøjningspladser, såfremt der er ledige pladser. Hvis du skulle ske ikke at kunne få plads, er det muligt at få tilbudt anden fortøjningsmulighed mod et mindre gebyr, som betales på stedet.

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344