Cookies

Lej Flodbåd

Lej Flodbåd

Flodbådsferie er nemt selv for den uerfarne. At navigere på en flodbåd er som en leg, og efter introduktionen ved ankomst er du godt sat til at være skipper!

Seatravel er eksperter i flodbådsferie i hele Europa. De franske floder - her særligt Canal du Midi - er meget populære destinationer for flodsbådssejlads.

Vores nye hjemmeside gør det nu endnu nemmere at leje en flodbåd. Her på hjemmesiden kan du nemt bestille online - og vi har prisgaranti på alle både og destinationer.

Flodbådsferie er en helt anderledes ferieform, hvor man møder lande og deres særlige natur fra en helt ny vinkel - nemlig fra vandsiden. Oplev det hele fra båden, imens du glider på floder og kanaler igennem byer og flotte landsskaber. Bestem selv i hvilke byer du vil lægge til, eller hold dig til et særligt område, som du forelsker dig i. Det er op til dig som skipper på en flodsejlads eller kanalsejlads. 

Overordnet kan du vælge mellem kanalsejlads og flodsejlads; kanalerne er kunstigt lavede tilbage i 1800-tallet, hvorimod floderne altid har været der, og snor sig gennem landskabet. Kanalerne eller floderne har hver deres fordele. Flodsejlads giver et meget naturligt indblik på den smukke natur, men samtidigt er man også mere udsat for strøm og oversvømmelser på en flod sammenlignet med ved kanalsejlads.

Husk at vi har prisgaranti og er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 753).


Seatravel har flodbåde fra følgende operatører: Le Boat, Nicols, Locaboat og Black Prince Narrowboats.
Bådene er klar til udlejning i følgende lande: Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Belgien, England, Irland, Skotland - og nu også i Canada!

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Le Boat

Le Boat

Le Boat har verdens største udvalg af flodbåde og baser. Med mere end 40 baser i 8 europæiske lande, samt over 40 års erfaring, kan Le Boat og Setravel tilbyde fantastiske flodbådsrejser.
Læs mere
Nicols

Nicols

Nicols’ flåde består af næsten 500 flodbåde fordelt på 21 baser, hvoraf 18 ligger i Frankrig, to i Tyskland samt en i Portugal.
Læs mere
Locaboat

Locaboat

Har man tidligere været på bådferie – eller måske blot befundet sig ved en kanal, har man ikke kunne undgå at lægge mærke til Locaboat’s charmerende Penichetter.
Læs mere
Black Prince

Black Prince

Klassiske engelske Narrowboats! Oplev England og Skotlands flotte natur gennem floder og kanaler fra 9 baser i en lang, smal kanalbåd.
Læs mere
ABC Boathire

ABC Boathire

Narrowboats fra en af 16 baser i England, Wales og Skotland.
Læs mere
Houseboat Holidays Italia

Houseboat Holidays Italia

Houseboat Holidays Italia tilbyder sejlads fra deres baser i Casale og Precenicco i den venetianske Lagune.
Læs mere

Loading...