Send rejseforespørgsel
X
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.
 

Lej Flodbåd

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Flodbådsferie er nemt selv for den uerfarne. At navigere på en flodbåd er som en leg, og efter introduktionen ved ankomst er du godt sat til at være skipper!

Seatravel er eksperter i flodbådsferie i hele Europa. De franske floder - her særligt Canal du Midi - er meget populære destinationer for flodsbådssejlads.

Her på hjemmesiden kan du nemt bestille online - og vi har prisgaranti på alle både og destinationer.

Flodbådsferie er en helt anderledes ferieform, hvor man møder lande og deres særlige natur fra en helt ny vinkel - nemlig fra vandsiden. Oplev det hele fra båden, imens du glider på floder og kanaler igennem byer og flotte landsskaber. Bestem selv i hvilke byer du vil lægge til, eller hold dig til et særligt område, som du forelsker dig i. Det er op til dig som skipper på en flodsejlads eller kanalsejlads. 

Overordnet kan du vælge mellem kanalsejlads og flodsejlads; kanalerne er kunstigt lavede tilbage i 1800-tallet, hvorimod floderne altid har været der, og snor sig gennem landskabet. Kanalerne eller floderne har hver deres fordele. Flodsejlads giver et meget naturligt indblik på den smukke natur, men samtidigt er man også mere udsat for strøm og oversvømmelser på en flod sammenlignet med ved kanalsejlads.

Husk at vi har prisgaranti og er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 753).


Seatravel har flodbåde fra følgende operatører: Le Boat, Nicols, Locaboat og Black Prince Narrowboats.
Bådene er klar til udlejning i følgende lande: Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Belgien, England, Irland, Skotland - og nu også i Canada!

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344