Cookies

Lej Sejlbåd

Lej Sejlbåd

Hos Seatravel skræddersyr vi din sejlerferie med lejet sejlbåd, fly og evt. hotel, så den matcher netop jeres behov.

Vi lejer både ud i hele verden, så uanset om I vil sejle i Grækenland, Kroatien eller til mere eksotiske destinationer som Caribien, Stillehavet og Thailand, kan I  leje en båd, som passer til jeres gruppe. Vi har sejlbåde på 30-60 fod med mellem 2-6 kahytter, så uanset om I et par, en familie på 4-5 personer eller en gruppe på 12 eller flere, kan vi tilbyde jer den optimale løsning. Vi udlejer yachts i alle prisklasser - alt fra spritnye sejlbåde til lidt ældre og økonomiske både.

Bådudlejning er ikke bare for folk som kan sejle, vi kan også arrangere at I får egen skipper med på jeres udlejningsbåd, som ud over at sejle båden også er lokalkendt.

Husk vores prisgaranti og at vi er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 753).

Vi er skandinavisk agent for The Moorings, Sunsail, Kavas, Kiriacoulis, Navigare Yachting, Dream Yacht Charter, Sun Charter og NCP.

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.
Læs mere
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis blev etableret i Athen, Grækenland, i 1980 og har siden ydet et stort bidrag til udviklingen af sejlsports- og cruising industrien ved at gå ind på nye markeder og med deres introduktion af nye produkter.
Læs mere
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings’ bådudlejning kan du komme på en sejlferie med dine nærmeste og vennerne fra mere end 25 baser i Caribien, Middelhavet, det Indiske Ocean, Thailand, Nordamerika og Stillehavet.
Læs mere
Kavas

Kavas

Gennem Seatravel og Kavas’ bådudlejning, kan du komme på en sejlerferie i Grækenland ved Athen, Kos og Lefkas.
Læs mere
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter har i dag over 33 destinationer og over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.
Læs mere
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd blev etableret i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet, Caribien, Maldiverne og Sverige.
Læs mere
NCP

NCP

NCP Charter har bådudlejning fra Mandalina Marina ved Sibenik i Kroatien. De har 60 sejlbåde at vælge i mellem og mere end 18 års erfaring med udlejning af både.
Læs mere
Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting D.o.o. er den kroatiske afdeling af Svenske Navigare Yachting, som blev etableret i 1995 og har egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet og Sverige.
Læs mere

Loading...