Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344

Billeder fra området - Bristol

Billeder fra området - Bristol
Læs mere

Reading

Reading er en driftig og moderne handelsby, som har undergået store forandringer i de seneste år. Tidligere var byen berømt for de 3 B'er - Biscuits, Beer og Bulbs. Byen har masser af shoppingmuligheder og et aktivt natteliv. Her finder du også et stort supermarked nær flodbredden. Besøg Reading Museum og Gallery med permanente udstillinger om byens historie. Museet ved Blake's sluse fortæller byens historie om floderne Themsen og Kennet. Hvert år i august er Reading stedet for Englands største rockfestival. Tillægning: Ovenfor Caversham-slusen er der offentlige tillægningssteder på begge sider af floden. Under festivalperioden er der dog lukket på denne del af strækningen, og det kan derfor være vanskeligt at få en plads. Man kan tanke vand ved Shiplake-slusen og to sluser længere nede af floden. Der er ingen steder for el.
Læs mere

Hilperton (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Hilperton er ABC Boat Hire's sydligste base, godt placeret på Kennet- og Avon-kanalen. Basen er en af de bedste, hvis du prioriterer smuk natur og rigt dyreliv højt på din ønskeliste.
Læs mere

Bradford on Avon (Black Prince)

Black Prince base - Denne base ligger i den smukke by Bradford on Avon tæt på Wiltshire Nyd en kanalbådsferie med start i den maleriske Wiltshire-by, Bradford on Avon. Fra denne narrowbådsbase er der forskellige ruter, som passer til langt de fleste - uanset erfaring. Sejl vestpå og I kommer til at sejle over akvædukter, under broer og gennem sluser inden I ankommer til den World-Heritage-bevaringsværdige by Bath, en lille dags sejlads fra startbasen. For den mere erfarne narrowboat-besætning vil en uge være tilstrækkelig tid til at sejle gennem Bath og viderer til Bristol - gennem det smukke landskab langs floden Avon.
Læs mere