Send rejseforespørgsel
Luk
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.

Skotland

Læs mere om fordelene ved Seatravel

I Skotland tilbyder vi 2 helt forskellige sejlområder - hvor landskaberne, byerne langs ruten og bådtyperne har hver sit særpræg.

1. Caledonian Canal løber tværs gennem det nordlige Skotlands mange søer - eksempelvis berømte Loch Ness og forbinder Skotlands østkyst med Fort William på vestkysten.

Man sejler ud fra vor bådbase i Laggan i moderne flodbåde - med det dramatiske og vilde højland som kulisse. The Highlands er et unikt sted i verden, fyldt med bakketoppe, højtbeliggende borge, hyggelige byer langs vandet, hyggelige pubber og melodiske sækkepiber.

2. Edinburgh og Glasgow forbindes af kanalerne Forth & Clyde og Union Canal. Her starter kanalbådsferien fra vor base i Falkirk i de klassiske Narrowboats.

Beliggende ved Falkirk Wheel, et af de mest bemærkelsesværdige monumenter indenfor kanalfart, er vores base idéelt beliggende for en spændende sejlads på kanalerne mellem Edinburgh og Glasgow. Tager man turen op i hjulet og fortsætter mod Edinburgh på den slusefri Union Canal, sejler man over den fantastiske Almond Aguaduct forbi landsbyer og til Edinburgh. Sejler man i retningen mod Glasgow ad Forth & Clyde-kanalen, som har flere interessante sluser og drejebroer, kommer man gennem et smukt grønt landskab med hyggelige traditionelle landsbyer og videre til Glasgow.


Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344