Tilmelding til vores nyhedsbrev

Skal din næste ferie være i en flod- eller sejlbåd? Tilmeld dig SeaTravels nyhedsbrev, vi giver dig eksklusive tilbud, information om vores nyeste og mest spændende destinationer og inspiration til dit næste eventyr på vand!

 

Se de seneste udsendte nyhedsbreve her

* Påkrævede felter
Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve vedr.:

Seatravel anvender den data, du har angivet i ovenstående formular til at fremsende relevante tilbud og opdateringer vedrørende vores rejser. Angiv venligst dit samtykke til behandling af din persondata i overensstemmelse med Seatravels privatlivspolitik.

 

Du kan til enhver tid fortryde ved at klikke på unsubscribe linket i bunden af en af vores nyhedsbreve, eller ved at kontakte info@seatravel.dk. Vi behandler selvfølgelig dine informationer med respekt. Hvis du vil vide mere om vores privatlivspolitik findes dette på vores hjemmeside: https://www.seatravel.dk/privacy-policy.

Vi bruger MailChimp som vores marketing platform. Ved at klikke herunder for at tilmelde dig accepterer du, at din information vil blive videresendt til MailChimp til behandling. Læs mere om MailChimps privatlivspolitik her.

 

Afmelding

Ønsker du at afmelde dig vores nyhedsbrev, så kan du gøre det ved at klikke her.