Tyskland

Sejlads i Tyskland er både smukt og nemt, samtidigt med at servicen er høj, og faciliteterne gode, i de omkringliggende marinaer. Du kan både sejle i det nordtyske område, men rigtig mange bevæger sig op til Danmark, hvor du kan sejle i Det Sydfynske Øhav, Smålandsfarvandet mellem Lolland og Falster eller besøge dejlige Bornholm!

De danske farvande er fulde af beskyttede sejladsområder, spændende ankerpladser og en særdeles smuk natur. På en sejlerferie i Danmark vil du opleve, at der er korte passager mellem alle herlighederne. I Danmark er der mere end 7.000 kilometers kystlinje, og som et land med en veludviklet søfartsindustri og lange traditioner for maritim udforskning, begyndende med vikingerne og deres berømte langskibe, findes der mange hyggelige og moderne marinaer – samt interessante havnebyer med gode shoppingmuligheder, kulturattraktioner og nogle af verdens bedste restauranter. Det mest optimale tidspunkt for at sejle i Nordtyskland og Danmark er om sommeren.

Husk også din fiskestang – Danmark har mange spændende lystfiskepladser

Rügen/Breege

Rügen/Breege

Ud fra den tyske Østersøkyst ligger Tysklands største ø, Rügen, der med sit varierende landskab, behagelige vejrforhold og adskillige lystbådehavne er en attraktiv destination for danske fritidssejlere. Øen ligger syd for Sverige og mellem Falster og Bornholm, hviklet gør det relativt nemt for danske sejlere. Afhængigt af afgangspunktet i Danmark kan Rügen udforskes på en forlænget weekend. Ankomsten til Rügen er et imponerende syn, især langs de nordlige kyster, hvor lodrette, hvide klipper troner. Sejlturen til øen fra søsiden giver en unik oplevelse, som adskiller sig fra udsigten fra land. Rügen er kendt for sin naturskønhed, og en sejltur rundt om øen er en ideel måde, at opleve dens skønhed på. BreegeFra indsejlingen ved fyret er der cirka 10 sømil til enten Breege, Wiek eller Vitte. Breege-havnen er den ideelle startpunkt for uforglemmelige sejlture til Danmark, Bornholm og Sverige. Fra basen er der mulighed for afslappet sejlads i lagunens farvande med udsigt til de imponerende kystlandskaber. De omkringliggende lystbådehavne byder på moderne faciliteter til fritidsbådsejlads, mens de rustikke værtshuse langs kysten tilbyder en hyggelig atmosfære, hvor du og dine venner kan afslutte dagen. SejladsSejladsen rundt om Rügen foregår i sejlrender, og det anbefales at respektere bøjerne, da vanddybden straks på den anden side ofte er mindre end en halv meter. På trods af potentiel trafik er overholdelse af søvejsreglerne afgørende, og der kræves ikke noget kanalbevis for sejlads i området.
Læs mere

Bavaria Cruiser 51 - 5 Cab - Mola Yachting

Bavaria Cruiser 51 - 5 Cab - Mola Yachting

Læs mere

Bavaria Cruiser 41 - 3 Cab - Mola Yachting

Bavaria Cruiser 41 - 3 Cab - Mola Yachting

Læs mere

Bavaria Cruiser 46 - 4 cab - Mola Yachting

Bavaria Cruiser 46 - 4 cab - Mola Yachting

Læs mere

Hanse 315 - 2 Cab - Mola Yachting

Hanse 315 - 2 Cab - Mola Yachting

Læs mere

Hanse 388 - 3 Cab - Mola Yachting

Hanse 388 - 3 Cab - Mola Yachting

Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 46 97 55 44

Vælg din destination nedenfor