Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344

Billeder fra området - Coventry

Billeder fra området - Coventry
Læs mere

Birmingham

Birmingham var engang synonym med dårlig byplanlægning. I dag er byen Englands andenstørste by, og har travlt med at ryste den negative arv af sig.Med sin industrielle baggrund og kaotiske vejnetværk, fremstår Birmingham måske ikke som en oplagt turistattraktion – men her er masser at gå på opdagelse i, inklusiv fine museer, et solidt natteliv og noget af den bedste mad i The Midlands-området. Netop med sin industrielle baggrund, er Birmingham derudover spækket med smukke kanaler. Byen har faktisk flere kanaler end selveste Venedig! Birmingham byder på rigtig gode shoppingmuligheder - tag på opdagelse i Jewellery Quarter i fine smykkebutikker, eller tag et smut forbi Bullring, hvor du finder alle de kendte varemærker. Hvis du trænger til en pause, er der et stort udvalg af traditionelle pubs, som uden tvivl er et besøg værd. 
Læs mere

Rugby Base (ABC Boat Hire)

Rugby - Basen ligger i udkanten af Rugby på den nordlige del af Oxford Canal - ideel til flere forskellige ruter, der tager jer forbi smukke landskaber, forskellige tunneller og endda et slot i Warwick.
Læs mere

Gayton (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire base - Rullende landskaber i smukke Northamptonshire, landlige udsigter og ruter, der passerer gennem bakker og skovklædte områder. Her finder du også byer og landsbyer, der er let tilgængelige fra kanalsiden.
Læs mere

Union Wharf (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Union Wharf ligger i den attraktive og historiske markedsby Harborough. Basen ligger ved kanalens slutning, tæt på sluserne ved Foxton og den historiske bådlift.
Læs mere

Napton (Black Prince)

Black Prince base - Perfekt placeret ved udspringet af Oxford Canal, er Napton basen startsted for mange spændende sejlruter.
Læs mere