Birmingham

Birmingham var engang synonym med dårlig byplanlægning. I dag er byen Englands andenstørste by, og har travlt med at ryste den negative arv af sig.Med sin industrielle baggrund og kaotiske vejnetværk, fremstår Birmingham måske ikke som en oplagt turistattraktion – men her er masser at gå på opdagelse i, inklusiv fine museer, et solidt natteliv og noget af den bedste mad i The Midlands-området. Netop med sin industrielle baggrund, er Birmingham derudover spækket med smukke kanaler. Byen har faktisk flere kanaler end selveste Venedig! Birmingham byder på rigtig gode shoppingmuligheder - tag på opdagelse i Jewellery Quarter i fine smykkebutikker, eller tag et smut forbi Bullring, hvor du finder alle de kendte varemærker. Hvis du trænger til en pause, er der et stort udvalg af traditionelle pubs, som uden tvivl er et besøg værd. 
Læs mere

Oxford

Oxfords museer kan tilfredsstille alles smag - fra klassisk kunst til skrumpehoveder - og de fleste har endda gratis entré. Universitetsbyen rummer, selvfølgelig, University of Oxford. Universitetet er én af verdens fineste, ældste og mest respekterede uddannelsesinstitutioner. Arkitekturen er en visuel perle og studerende fra hele verden kommer for at studere på det ældste engelsktalende universitet i verden. Oxford Castle Unlocked; prøv en guidet tur i Oxford Castle, som i 800 år fungerede som fængsel. For en mere afslappet eftermiddag kan man passende gå en tur i den skønne botaniske have ved Oxford University. Er du modig, kan du besøge The Museum of the History of Science, som kan prale af mere end 1000 videnskabelige instrumenter.
Læs mere

Billeder fra området - Coventry

Billeder fra området - Coventry
Læs mere

Coventry

Hele vejen igennem Middelalderen var Coventry en af de vigtigste byer i hele Storbritannien, og byens centrum blev helt frem til 2. Verdenskrig betragtet som et historisk vartegn. Men under krigen blev byen ramt særligt hårdt af Luftwaffes bombetogter, og store dele af byens kerne blev så ødelagte, at de ikke kunne genopbygges. Derfor vil du på en slentretur gennem byen se mange moderne bygninger. En af grundene til at Luftwaffe gik efter Coventry var, at byen var et vigtigt industrielt centrum for den britiske krigsindsats. Også efter krigen fortsatte byen med at være vigtig særligt for bilindustrien. Selv om det siden er gået tilbage for den britiske bilindustri, så er Coventry stadig hjemsted for hovedkvarteret for London EV Company. Du kender muligvis ikke firmaet, men du kender garanteret deres primære produkt; De berømte sorte taxaer i London.
Læs mere

Warwick

Som mange andre midtengelske byer blev der bygget en borg i Warwick i midten af det 11. århundrede, da William d. 1. var på vej til Yorkshire for at nedkæmpe en opstand. I byen vil du se mange bygninger fra 1700- og 1800-tallet, da en stor brand hærgede den gamle bydel i 1694. Warwick er også hjemsted for en stor væddeløbsbane. Den er et oplagt sted at mærke solens stråler mens du og resten af selskabet nyder en kulturoplevelse af de helt store. Hvis du er typen, der gerne vil ud og mærke golfbanernes bløde, grønne græs, bør du også lægge vejen forbi væddeløbsbanen. ”Hvorfor?”, tænker du måske. Det er fordi, at du på det store grønne areal, som hestene suser rundt om, kan give dig i kast med en lækker 9-hullers golfbane. Du kan også tage en træningssession på væddeløbsbanens driving range.
Læs mere

Leicester

Snacks er en god ven på flodbådsferier, og når du vælger England som din destination, er der gode chancer for, at dine indkøbte chips-poser er af brandet ”Walkers”. Det er nemlig briternes foretrukne chips-mærke, og deres fabrik i Leicester er en af verdens største af sin slags. Hver dag bliver der brugt næsten 800 ton kartofler til at producere 11 millioner poser chips på fabrikken i Leicester. Når du sejler til Leicester på din flodbådsferie, kommer du til at sejle på både kanalen Grand Union Canal og floden Soar. Lige nord for byen løber de to vandveje igennem et stort vådområde med mange søer. Læg til her, og nyd en dejlig dag i den skønne natur. Selve byen byder på en lang række muligheder for kulturelle oplevelser, hvad enten du ønsker at fordybe dig i historien om de engelske konger, se på middelalderarkitektur eller vil opleve en fodboldkamp på stadion.
Læs mere

Northampton

Grand Union Canal er en af de vigtigste vandveje i det centrale England, og når du sejler til Northampton, vil du møde en by, som for alvor voksede sig stor, da kanalen og jernbanen kom til byen i 1800-tallet. Det var med til at gøre byen til et industrielt centrum for skotøj og lædervarer. Byen har en række historiske bygninger, som nok er et besøg værd. Blandt andet kan du lade dig begejstre af den smukke gotiske bygning Northampton Guildhall, eller lægge vejen forbi byens katedral, som også er hjemsted for biskoppen af Northampton. Har du benzin i blodet og er pjattet med motorsport, kan du begive dig ud på en kort tur sydvest for byen, hvor et motorsportens største mekkaer, Silverstone, ligger. Ved den legendariske racerbane kan du komme helt tæt på den stolte britiske motorsportshistorie.
Læs mere

Rugby

Når du læser navnet Rugby, tænker du formentlig først og fremmest på den populære sportsgren af samme navn. Men sportsgrenen har optaget det navn efter byen Rugby i Warwickshire ikke langt fra Coventry. Her kan du besøge den berømte skole, hvor spillet efter sigende fik sine første nedskrevne regler, da tre elever i 1845 nedfældede de retningslinjer, der senere hen har udviklet sig til den moderne sport. Generelt er Rugby School og dens berømte forstander Thomas Arnold en inspirationskilde for mange vigtige kulturelle ting i vores hverdag. Det kan fx nævnes, at den franske fader til de moderne Olympiske Lege Pierre de Coubertin har sagt, at skolen og Arnold var en af hans store inspirationskilder. Samtidig siges det, at romanen ”Tom Brown’s Schooldays” var en datidens version af Harry Potter. Bogen er skrevet af den tidligere elev på skolen Thomas Hughes.
Læs mere

Napton (Black Prince)

Black Prince base - Perfekt placeret ved udspringet af Oxford Canal, er Napton basen startsted for mange spændende sejlruter.
Læs mere

Gayton (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire base - Rullende landskaber i smukke Northamptonshire, landlige udsigter og ruter, der passerer gennem bakker og skovklædte områder. Her finder du også byer og landsbyer, der er let tilgængelige fra kanalsiden.
Læs mere

Kings Orchard Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Kings Orchard Marina ligger i Staffordshire, ved Coventry-kanalen, og ligger i et smukt landligt gemmested, et ideelt startsted.
Læs mere

Springwood Haven (ABC Boat Hire)

Springwood Haven - For fred og ro, start fra Springwood Haven, hvor du vil nyde udsigten over landskabet, før du begiver dig ud på rejser til smukke bylandskaber. Dette er et godt startsted for at udforske Ashby-kanalen.
Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44