Black Prince

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Black Prince Narrowboat Holiday er opkaldt efter den første prins af Wales, Edward, og er kendt for deres lange, smalle kanalbåde. Med de helt unikke og smukt dekorerede narrowboats kan du opleve Wales, Englands og Skotlands flotte natur gennem floder og kanaler.

Hvad er en Narrowboat?
En Narrow boat er, som navnet antyder; en smal båd - tradionelt brugt til at transportere gods på de smalle kanaler i England og Wales i det 18., 19. og 20. århundrede. De små tuneller og sluser målte ned mod 7fod (2,13m) i bredden på de smalleste steder, hvilket har sat en helt naturlig grænse for bådenes bredde. Samme begrænsning gør sig også gældende for den moderne Narrowboat, der til gengæld opvejer for den ringe bredde, med en imponerende længde - specielt set i forhold til bredden - helt op til 72 fod (ca. 22m).

Den moderne Narrowboat har desuden et større agter dæk end en traditionel Narrowboat, så er skipper fri for at sidde alene - for det er herfra man styrer båden. Forrest, i stævnen, er der typisk en lille terasse, så alle passagerer har mulighed for at nyde solen. Indeni er der et opholdsrum med sidde- og spisepladser til alle ombord, et fuldt udstyret køkken, et til flere el-toiletter og bad samt soverum med komfortable senge. Der er alt, hvad man skal bruge ombord for at have en behagelig og komfortabel ferie ombord.

Black Prince har opbygget en flåde med moderne, skræddersyede og prisbelønnede narrowboats, som har alt, du skal bruge ombord såsom fuldt udstyret køkken, radio, CD- og DVD-afspillere, TV osv. Har du aldrig været ombord på denne type flodbåd, skal du ikke tøve med at leje en, for du får naturligvis en grundig oplæring i din narrowboat.

Bådene kan lejes i forskellige størrelser og fra 2 til 10 personer. Er I et par vil båden Princess 2 eller Duchess 2 kunne anbefales, da disse har en dobbeltseng, et fint køkken og salon. Skulle I derimod være en lille familie på 2 voksne og 2 børn, vil Princess 4, Duchess 4, Shakespeare 4 eller Lautrec 4 være en god flodpram med de 2 soveværelser. Er det hele familien eller en større gruppe af venner, der skal afsted, så passer Countess 6, Duchess 6 og Duchess 8 til formålet.

Gratis WiFi med Black Prince
Som noget nyt tilbyder Black Prince 2 GB gratis WiFi på alle deres narrowboats. Man skal dog være opmærksom på, at der ikke kan garanteres 100% dækning over alt.

Kontakt os endelig hvis du skulle sidde med spørgsmål omkring en flodbådsferie med en narrowboat.

We have boats all over the world: