Sejlads i Skandinavien er lig med vilde og smukke kystlinjer, gamle historiske kystbyer, samt betagende øer med en overflod af fascinerende dyrearter – men der er selvfølgelig mange andre grunde til, at Skandinavien er et fremragende valg til en sejlerferie for hele familien.

De skandinaviske lande er alle gamle søfartsnationer, og sejlads er stadig meget udbredt. Blandt andet derfor kan besøgende sejlere få glæde af de mange moderne marinaer og faciliteter, der findes her. Hvis du er i humør til lidt historie eller kultur er det altid en mulighed. Der findes et væld af hyggelige kystbyer – hvor du kan nyde en aften på en god restaurant og måske efterfølgende nyde en drink i en hyggelig bar.

Sejlads i Skandinavien vil behage krop og sjæl – og en sejlerferie vil med garanti blive en uforglemmelig oplevelse for alle deltagere.

Danmark

Danmark

Bådudlejning i Danmark De danske farvande er fulde af beskyttede sejladsområder, spændende ankerpladser og en bemærkelsesværdig smuk natur. På en sejlerferie i Danmark vil du opleve, at der kun er korte passager mellem alle herlighederne. Danmark byder på mere end 7000 kilometers kystlinje, og som et land med veludviklet søfartsindustri og lange traditioner for maritim udforskning, begyndende med vikingerne og deres berømte langskibe, findes der en overflod af hyggelige og moderne marinaer – samt interessante havnebyer, med formidable shoppingmuligheder, kulturattraktioner og nogle af verdens bedste restauranter. Bådudlejning i Danmark er muligt både ved åben sø og ved fjordene. Husk ligeledes din fiskestang - Danmark byder nemlig på mange spændende lystfiskepladser! Fra basen i Juelsminde er det let at sejle til de skønne Kattegatøer, som Hjarnø, hvor man får Danmarks største tarteletter, Endelave, Samsø og Tunø. Tunø er det eneste sted i Danmark, hvor kirketårne på øens kirke også fungere som fyrtårn. For år tilbage, da øen havde en fast præst boende, som også fungerede som fyrpasser, hed det derfor lidt muntert, "at på Tunø sover præsten hos fyrmesterens kone”. Juelsminde er også et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at sejle ned i det Sydfynske Ø-hav, og herunder opleve den gamle skipperstemning i de mange Sydfynske havne, hvor Ærøskøbing og Marstal selvfølgelig skiller sig ud, men der er også mange andre fantastiske øer i det Sydfynske, ligesom Bogø og Aarø i Lillebælt fortjener et besøg. Gamborg fjord syd for Middelfart er også en perfekt ankerligger bugt, hvis I har lyst til at ligge for anker en nat. Vi tilbyder også bådleje fra Flensborg eller Breegen - en ganske kort køretur fra den danske grænse. Fra Flensborg er højdepunkterne Det Sydfynske Øhav med Marstal, Ærøskøbing på Ærø og Avernakø, Lyø, Drejø, Skarø, Hjortø, Strynø, Tåsinge osv. Fra Breegen er højdepunkterne sejlads i det gamle Østtyskland eller sejlads i Smålandsfarvandet mellem Lolland og Falster i det smukke Guldborgsund samt mellem Femø, Fejø, Askø, det smukke område rundt i Storstrømmen og Stege bugt.
Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Vælg din destination nedenfor