Cookies

Skandinavien

Skandinavien

Sejlads i Skandinavien er lig med vilde og smukke kystlinjer, gamle historiske kystbyer, samt betagende øer med en overflod af fascinerende dyrearter – men der er selvfølgelig mange andre grunde til, at Skandinavien er et fremragende valg til en sejlerferie for hele familien.

De skandinaviske lande er alle gamle søfartsnationer, og sejlads er stadig meget udbredt. Blandt andet derfor kan besøgende sejlere få glæde af de mange moderne marinaer og faciliteter, der findes her. Hvis du er i humør til lidt historie eller kultur er det altid en mulighed. Der findes et væld af hyggelige kystbyer – hvor du kan nyde en aften på en god restaurant og måske efterfølgende nyde en drink i en hyggelig bar.

Sejlads i Skandinavien vil behage krop og sjæl – og en sejlerferie vil med garanti blive en uforglemmelig oplevelse for alle deltagere.

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd blev etableret i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet, Caribien, Maldiverne og Sverige.
Læs mere
Seatravel

Seatravel

Seatravel er Danmarks største bådudlejningsfirma – med partnerbaser overalt i verden og egne baser i Danmark. Seatravel er specialiserede i ferier på vandet og vægter personlig kontakt højt.
Læs mere
Yachtcharter Sweden

Yachtcharter Sweden

Yachtcharter Sweden blev etableret i 1992 og giver dig i dag muligheden for bl.a. at opleve skærgården ud fra den svenske vestkyst, med dens tusindvis af øer.
Læs mere

Loading...