Cookies

Kroatien

Kroatien

Lej sejlbåd og oplev smukke Kroatien på en sejlerferie

Mere end 1.200 smukke øer skyder op ad Adriaterhavet ud for Kroatiens dalmatiske kyst – og gør området til et af de mest fantastiske for feriesejlads i hele Europa. Kroatiens snørklede kystlinje og dens øer blev skabt af en dramatisk stigning i havniveauet for 13.000 år siden. Området er rigt på fascinerende natur, beskyttede bugter og betagende ankerpladser.

Du kan leje sejlbåd og tage på sejlferie i tre forskellige områder i Kroatien: Nordlige Pula (Zadar & Sibenik), Split i det centrale Kroatien og Dubrovnik mod syd. Alle ligger de ud til Adriaterhavet.

I det centrale Dalmatien finder du Split - byen er et fremragende udgangpunkt for en sejlferie ud i områdets berømte skærgård med øer som Hvar, Brac og Vis. Den romerske kejser Diocletian byggede et palads her, fordi øerne i dette område er beskyttet af det azurblå hav på den ene side og af høje majestætiske bjerge på landsiden.

Dubrovnik i Dalmatiens sydligste region, er en gammel fæstningsby og kaldes undertiden "Adriaterhavet´s Perle." Historisk set har byens økonomi været baseret på maritim handel, men turismen har også spillet en vigtig rolle i byens succes. Den engelske forfatter George Bernard Shaw sagde engang: "De, der søger paradis på jorden, skal komme til Dubrovnik og finde det." Byens klima er typisk for Middelhavsområdet med varme, tørre somre og kølige, våde vintre. Besøgende kan finde lunde af citron, appelsin og mandarin-træer ved siden af palmer og agaver. Du kan desuden slentre gennem renæssanceparker, blomsterhaver og middelalderlige stenpaladser.

Zadar i den nordlige del af Dalmatien er en historisk betydningsfuld region med stor natur-rigdom og smukke landskaber. De levende farver er oftest det, de besøgende først bemærker. Det farvestrålende blå hav står i kontrast til den dybe grønne farve af fyrretræer og olivenlunde, som strækker sig helt ned til kysten. Zadar er 3000 år gammel og er især kendt for sine romanske kirker. Her i byen finer du den mindste katedral i verden. Kirken siges at måle kun 36 skridt på tværs.

Hvad kræves der af sejlbeviser for at leje båd i Kroatien?

Kroatien er det land i verden, som har de strengeste krav til hvilke sejlcertifikater man skal have for at leje båd. Du skal som minimum have et duelighedsbevis i sejlads og et SRC/VHF-certifikat (radio-certifikat) for at kunne leje en sejlbåd i Kroatien. Hvis du ikke har et SRC/VHF-certifikat, har vi hos enkelte partnere mulighed for at skaffe dig en dispensation fra dette krav, men du får et langt større udvalg af sejlbåde til en bedre pris, hvis har et VHF-certifikat.

Læs mere om de forskellige områder i menuen til venstre

Kroatien byder desuden på rig mulighed for spændende flotillesejlads - spørg om mere info.

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.
Læs mere
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis blev etableret i Athen, Grækenland, i 1980 og har siden ydet et stort bidrag til udviklingen af sejlsports- og cruising industrien ved at gå ind på nye markeder og med deres introduktion af nye produkter.
Læs mere
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings’ bådudlejning kan du komme på en sejlferie med dine nærmeste og vennerne fra mere end 25 baser i Caribien, Middelhavet, det Indiske Ocean, Thailand, Nordamerika og Stillehavet.
Læs mere
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter har i dag over 33 destinationer og over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.
Læs mere
NCP

NCP

NCP Charter har bådudlejning fra Mandalina Marina ved Sibenik i Kroatien. De har 60 sejlbåde at vælge i mellem og mere end 18 års erfaring med udlejning af både.
Læs mere
Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting D.o.o. er den kroatiske afdeling af Svenske Navigare Yachting, som blev etableret i 1995 og har egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet og Sverige.
Læs mere
Euromarine

Euromarine

Euromarine bestyrer en flåde på mere end 100 både ved 4 baser i Pula, Biograd, Split og Dubrovnik. Bådene er placeret i ACI Marinaer, og Euromarine prioriterer at have nye sejlbåde og de sidste nye modeller.
Læs mere
Ultra Sailing

Ultra Sailing

Ultra Sailing blev grundlagt i Split, Kroatien i 1995 med bare få ansatte. I dag er der næste 20 ansatte og firmaet råder over 70 sejlbåde fordelt på 4 baser i Trogir, Split, Dubrovnik og Kastela i Kroatien.
Læs mere

Loading...