Velkommen til Brasilien

Costa Verde betyder ”Den Grønne Kyst” og er et meget passende navn til en af verdens smukkeste kyststrækninger. Farven grøn er den mest fremtrædende farve på denne strækning og fra dækket på sejlbåden kan man se, hvordan sukkerrørsmarker breder sig ud på bjergskrænterne sammen med idylliske, maleriske landskaber. Ud for kysten ligger der småøer i det jadegrønne hav, som alle har en dyb grøn farve pga. junglen, der dækker øerne.  Om at sejle i Brasilien

Udgangshavn
Dream Yacht Charters base ligger i Angra dos Reis i Marina Verolme. Basen ligger nogle timers kørsel syd for Rio de Janeiro. Den nærmeste lufthavn er Rio de Janeiro-Galeão Internationale lufthavn. Det tager ca. omkring 2 – 2,5 time med bus eller bil fra lufthavnen til basen.

Base information:
Dream Yacht Brazil – Marina Verolme
Telefonnr: +55 24 336 131 84
Base manager: Eduardo Harabedian
Kommerciel manager: Joana Soares

Transport:
Bus: Der går regelmæssigt busser mellem Rio de Janeiro og Angra dos Reis. Bussen stopper ved hovedindgangen til Marina Verolme og derfra er der ca. 500 meter til marinaen. Busselskabet hedder Costa Verde Transports. Husk at sige til buschaufføren, at du skal stå af ved Marina Verolme.   
Privat kørsel: Dream Yacht Charter arbejder med Cesar Tour, som benytter biler med plads til 4 personer eller minibusser med plads til 10 personer. Hvis det ønskes kan privat kørsel arrangeres. Fra lufthavnen koster en bil ca. 1200 DKK og en minibus ca.1300 DKK.

Vejr:  
Klimaet ved Angra dos Reis og Paraty er stort set det samme året rundt. Den fremherskende vind kommer fra øst med en kølig brise på omkring de 8 – 14 knob.
I de varmere måneder fra november til marts kan der forekomme regnstorme af kort varighed med vindstyr op til 25 knob. De har dog ikke indflydelse på havets bevægelse og bølger.


Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Vælg din destination nedenfor