Birmingham

Birmingham var engang synonym med dårlig byplanlægning. I dag er byen Englands andenstørste by, og har travlt med at ryste den negative arv af sig.Med sin industrielle baggrund og kaotiske vejnetværk, fremstår Birmingham måske ikke som en oplagt turistattraktion – men her er masser at gå på opdagelse i, inklusiv fine museer, et solidt natteliv og noget af den bedste mad i The Midlands-området. Netop med sin industrielle baggrund, er Birmingham derudover spækket med smukke kanaler. Byen har faktisk flere kanaler end selveste Venedig! Birmingham byder på rigtig gode shoppingmuligheder - tag på opdagelse i Jewellery Quarter i fine smykkebutikker, eller tag et smut forbi Bullring, hvor du finder alle de kendte varemærker. Hvis du trænger til en pause, er der et stort udvalg af traditionelle pubs, som uden tvivl er et besøg værd. 
Læs mere

Billeder fra området - Birmingham

Billeder fra området - Birmingham
Læs mere

Stoke-on-Trent

Ved floden Trent ligger byen Stoke. Eller skulle vi sige byerne Stoke. For tilbage i 1910 indgik byerne Hanley, Stoke-on-Trent, Burslem, Tunstall, Longton and Fenton et forbund under navnet Stoke. Området var vokset voldsomt i indbyggertal under industrialiseringen, hvor keramik var det centrale erhverv. Faktisk var byen det primære centrum for keramikindustrien i Storbritannien, og den historie lever stadig blandt indbyggerne, som også kaldes ”Potters”. Rundt omkring i de seks bydele kan du finde mange museer dedikeret til historien om keramikindustrien. Du kan også nyde en behagelig gå tur i nogle af de mange kunstfærdigt udførte haver og parker. Hvis vejrudsigten byder på regnvejr under din bådferie, er Stoke også en god by for indendørsaktiviteter som museumsbesøg eller måske du har mod på at lave din egen keramik?
Læs mere

Stafford

Midt i marsklandskabet omkring floden Sow kan du besøge byen Stafford, der har givet navn til området Staffordshire. Byen byder på mange interessante seværdigheder. Du kan f.eks. tage en tur ud til borgen Stafford Castle, som i dag er en ruin efter en stenfæstning, men som oprindeligt blev bygget i træ af normannerne i det 11. århundrede. Inde i byen kan du også lade dine øjne vandre hen over facaden på et andet imponerende bygningsværk ”The Ancient High House”. Huset siges at være det største tilbageværende bindingsværkshus i England og stammer fra slutningen af 1500-tallet. I dag huser det i museum, hvor du kan blive meget klogere på husets historie. Fra basen i Gailey er der kun en kort sejlads til Stafford, hvor Victoria Parks fantastiske grønne arealer er særligt indbydende for familier med yngre medlemmer, inden forfriskninger og et solidt måltid mad kan indtages på en af byens mange hyggelige pubber.
Læs mere

Worcester

Worcester er ikke bare hjemby for en af baserne i Birmingham-området, men også en by det er værd at bruge lidt ekstra tid i enten før eller efter jeres flodbådsferie. På ethvert panorama over byen dominerer den imponerende domkirke Worcester Cathedral, hvis flotte hvælvede kirkerum er nok til at tage pusten fra de fleste. For mange er Worcester nok uløseligt forbundet med den berømte Worcestershire sauce, som de to kemikere John Wheeley Lea og William Henry Perrins udviklede i byen i 1830’erne. Den smagfulde sauce bruges i dag som krydderi i alt fra Caesar salat til den berømte drink Bloody Mary, ligesom den er en god ingrediens at bruge i marinader, så måske du skulle tage en flaske med hjem fra Lea & Perrins-fabrikken? Fra basen i Worcester kan du sejle videre ud i det smukke landskab i det centrale England, hvor byer som Birmingham og Stratford-upon-Avon er mulige mål for din flodbådsferie.
Læs mere

Coventry

Hele vejen igennem Middelalderen var Coventry en af de vigtigste byer i hele Storbritannien, og byens centrum blev helt frem til 2. Verdenskrig betragtet som et historisk vartegn. Men under krigen blev byen ramt særligt hårdt af Luftwaffes bombetogter, og store dele af byens kerne blev så ødelagte, at de ikke kunne genopbygges. Derfor vil du på en slentretur gennem byen se mange moderne bygninger. En af grundene til at Luftwaffe gik efter Coventry var, at byen var et vigtigt industrielt centrum for den britiske krigsindsats. Også efter krigen fortsatte byen med at være vigtig særligt for bilindustrien. Selv om det siden er gået tilbage for den britiske bilindustri, så er Coventry stadig hjemsted for hovedkvarteret for London EV Company. Du kender muligvis ikke firmaet, men du kender garanteret deres primære produkt; De berømte sorte taxaer i London.
Læs mere

Warwick

Som mange andre midtengelske byer blev der bygget en borg i Warwick i midten af det 11. århundrede, da William d. 1. var på vej til Yorkshire for at nedkæmpe en opstand. I byen vil du se mange bygninger fra 1700- og 1800-tallet, da en stor brand hærgede den gamle bydel i 1694. Warwick er også hjemsted for en stor væddeløbsbane. Den er et oplagt sted at mærke solens stråler mens du og resten af selskabet nyder en kulturoplevelse af de helt store. Hvis du er typen, der gerne vil ud og mærke golfbanernes bløde, grønne græs, bør du også lægge vejen forbi væddeløbsbanen. ”Hvorfor?”, tænker du måske. Det er fordi, at du på det store grønne areal, som hestene suser rundt om, kan give dig i kast med en lækker 9-hullers golfbane. Du kan også tage en træningssession på væddeløbsbanens driving range.
Læs mere

The Peak District (Black Prince)

Black Prince base - En af de mest populære Black Prince baser - beliggende på den nyudviklede National Garden Festival Site!
Læs mere

Stoke Prior (Black Prince)

Black Prince base - Basen i Stoke Prior er beliggende i et skønt område og er basen for dem der vil have en mere aktiv flodbådsferie - her er forholdsvis mange sluser og sejladsen tage dig ud på floderne Severn og Avon.
Læs mere

Gailey (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Fra Gailey Wharf får du et varieret sejlområde med et fint mix mellem det landlige England og bykultur. Langs sejlstrækningen er der rig mulighed for at finde familievenlige aktiviteter.
Læs mere

Alvechurch (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Alvechurch Marina ligger i hjertet af et meget varieret kanalnetværk i Midlands, med flere ruter at vælge mellem. Tæt på marinaen findes den imponerende 30 sluser lange Tardebigge Flight, som leder ned til Worcester og floden Severn, og på pladsen findes den prisvindende Weighbridge Pub, som serverer mad og rigtig mange gode ales.
Læs mere

Worcester (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Ligger ved Worcester, hvor Severn-floden løber igennem. Hjemsted for Worcester-katedralen fra det 12. århundrede, Royal Worcester Porcelain og fødested for komponisten Sir Edward Elgar.
Læs mere

Kings Orchard Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Kings Orchard Marina ligger i Staffordshire, ved Coventry-kanalen, og ligger i et smukt landligt gemmested, et ideelt startsted.
Læs mere

Springwood Haven (ABC Boat Hire)

Springwood Haven - For fred og ro, start fra Springwood Haven, hvor du vil nyde udsigten over landskabet, før du begiver dig ud på rejser til smukke bylandskaber. Dette er et godt startsted for at udforske Ashby-kanalen.
Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44