Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344

Billeder fra området - Birmingham

Billeder fra området - Birmingham
Læs mere

Birmingham

Birmingham var engang synonym med dårlig byplanlægning. I dag er byen Englands andenstørste by, og har travlt med at ryste den negative arv af sig.Med sin industrielle baggrund og kaotiske vejnetværk, fremstår Birmingham måske ikke som en oplagt turistattraktion – men her er masser at gå på opdagelse i, inklusiv fine museer, et solidt natteliv og noget af den bedste mad i The Midlands-området. Netop med sin industrielle baggrund, er Birmingham derudover spækket med smukke kanaler. Byen har faktisk flere kanaler end selveste Venedig! Birmingham byder på rigtig gode shoppingmuligheder - tag på opdagelse i Jewellery Quarter i fine smykkebutikker, eller tag et smut forbi Bullring, hvor du finder alle de kendte varemærker. Hvis du trænger til en pause, er der et stort udvalg af traditionelle pubs, som uden tvivl er et besøg værd. 
Læs mere

Alvechurch (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Alvechurch Marina ligger i hjertet af et meget varieret kanalnetværk i Midlands, med flere ruter at vælge mellem. Tæt på marinaen findes den imponerende 30 sluser lange Tardebigge Flight, som leder ned til Worcester og floden Severn, og på pladsen findes den prisvindende Weighbridge Pub, som serverer mad og rigtig mange gode ales.
Læs mere

Worcester (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Ligger ved Worcester, hvor Severn-floden løber igennem. Hjemsted for Worcester-katedralen fra det 12. århundrede, Royal Worcester Porcelain og fødested for komponisten Sir Edward Elgar.
Læs mere

Gailey (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Fra Gailey Wharf får du et varieret sejlområde med et fint mix mellem det landlige England og bykultur. Langs sejlstrækningen er der rig mulighed for at finde familievenlige aktiviteter.
Læs mere

The Peak District (Black Prince)

Black Prince base - En af de mest populære Black Prince baser - beliggende på den nyudviklede National Garden Festival Site!
Læs mere

Stoke Prior (Black Prince)

Black Prince base - Basen i Stoke Prior er beliggende i et skønt område og er basen for dem der vil have en mere aktiv flodbådsferie - her er forholdsvis mange sluser og sejladsen tage dig ud på floderne Severn og Avon.
Læs mere