The Peak District (Black Prince)

Black Prince base - En af de mest populære Black Prince baser - beliggende på den nyudviklede National Garden Festival Site!
Læs mere

Stoke Prior (Black Prince)

Black Prince base - Basen i Stoke Prior er beliggende i et skønt område og er basen for dem der vil have en mere aktiv flodbådsferie - her er forholdsvis mange sluser og sejladsen tage dig ud på floderne Severn og Avon.
Læs mere

Gailey (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Fra Gailey Wharf får du et varieret sejlområde med et fint mix mellem det landlige England og bykultur. Langs sejlstrækningen er der rig mulighed for at finde familievenlige aktiviteter.
Læs mere

Alvechurch (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Alvechurch Marina ligger i hjertet af et meget varieret kanalnetværk i Midlands, med flere ruter at vælge mellem. Tæt på marinaen findes den imponerende 30 sluser lange Tardebigge Flight, som leder ned til Worcester og floden Severn, og på pladsen findes den prisvindende Weighbridge Pub, som serverer mad og rigtig mange gode ales.
Læs mere

Worcester (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Ligger ved Worcester, hvor Severn-floden løber igennem. Hjemsted for Worcester-katedralen fra det 12. århundrede, Royal Worcester Porcelain og fødested for komponisten Sir Edward Elgar.
Læs mere

Kings Orchard Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Kings Orchard Marina ligger i Staffordshire, ved Coventry-kanalen, og ligger i et smukt landligt gemmested, et ideelt startsted.
Læs mere

Springwood Haven (ABC Boat Hire)

Springwood Haven - For fred og ro, start fra Springwood Haven, hvor du vil nyde udsigten over landskabet, før du begiver dig ud på rejser til smukke bylandskaber. Dette er et godt startsted for at udforske Ashby-kanalen.
Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44