Ferie på Shannon-Erne

Sejl i hjertet af det fortryllede land.

Et land med myter og hemmeligheder, det klareste vand og dramatiske scenerier - Irland har alle ingredienserne til den perfekte bådferie. De smukke floder Shannon og Erne og de omkringliggende søer udgør et af Europas mest populære feriemål inden for bådferie.

Lad dig bjergtage af de majestætiske, landlige scenerier omkring Upper and Lower Lough Erne, hvor stejle klipper rejser sig fra vandet. Og når du trænger til en pause, kan du visitere en af de mange (!) irske pubber, hvor livlig keltisk musik byder dig velkommen på land. Her kan du passende smage på den lokale whisky eller få dig en klassisk Guinness.

 

 

Særligt om sejlads på Shannon-Erne

Sejlads på Shannon-Erne er nem og behagelig, og er derfor velegnet for nybegyndere. Man skal dog lige være opmærksom, når det blæser op på det åbne vand.

Vær opmærksom på, at nogle af bådtyperne kan være for store til at sejle ind på Lough Allen-kanalen mellem Carrick og Drumshanbo.

I dette område skal man have et smart card for at betjene sluserne. Et smart card kan købes på baserne for et mindre beløb. Der skal tillægges et mindre beløb ved sluser og broerne.

Det er muligt at forudbestille transfer fra lufthavnen til baserne og retur. Kontakt os for mere information.

Carrick-on-Shannon (Le Boat)

Le Boat base - Shannon, en charmerende og livlig by med omkring 2.500 indbyggere. Dette er det største sejladscentrum i Irland, og et perfekt udgangspunkt for en fantastisk flodbådsferie på den smukke flod Shannon.
Læs mere

Portumna (Le Boat)

Le Boat base - Portumna er beliggende ved den nordlige ende af smukke Lough Derg, hvor besøgende både kan kaste anker og fortøje ved marinaen i Portumna Bay.
Læs mere

Banagher, Carrickcraft (Locaboat)

Locaboat base - Sejl på den majestætiske Shannon flod. Fra basen er der god mulighed for at opleve Irlands længste flod.
Læs mere

Banagher (Nicols)

Nicols base i Banagher, Irland
Læs mere

Bellanaleck (Nicols)

Nicols base i Bellanaleck ved Lough Erne. Basen ligger i Nordirland så du skal bruge pund.
Læs mere

Carrick-on-Shannon (Nicols)

Nicols base ved Carrick-on-Shannon
Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44