Acton Bridge (Black Prince)

Black Prince - Placeret nær Northwich, er Acton Bridge et fantastisk udgangspunkt for at udforske flere forskellige spændende ruter i det engelske.
Læs mere

The Peak District (Black Prince)

Black Prince base - En af de mest populære Black Prince baser - beliggende på den nyudviklede National Garden Festival Site!
Læs mere

Wrenbury Mill (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Besøg basen i Wrenbury for de smukke landskaber. Kun få steder kan konkurrere med naturens skønhed på Llangollen Canal. Oplev også søen i Ellesmere og The Pontcysyllte Aqueduct.
Læs mere

Whitchurch (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - For ro og skønhed start fra Whitchurch, og følg vandvejenes bugtning langs Llangollen og Shropshire Union Canals. Nyd de store vidder og bakkerne i Wales.
Læs mere

Anderton (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Anderton Marina er en af ABC's nordligste baser i England, med tilgang til Cheshire, smukke Leeds, Liverpool Canal og Trent. Et lokal særpræg er den nærtliggende Anderton bådlift.
Læs mere

Blackwater Meadow (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Blackwater Meadow Marin ligger tæt på Ellesmere Arm på Llangollen-kanalen, som tilbyder skøn natur og betagende ingeniørkunst.
Læs mere

Nantwich Canal Centre (ABC Boat Hire)

Nantwich Canal Centre - Beliggende ved bredden af floden Weaver, Nantwich er berømt for de middelalderlige bindingsværksbygninger spredt rundt i byen. Gå en tur gennem de atmosfæriske gader, og besøg for bijoux-butikker, antikvitetshandlere og moderne håndværksbutikker.
Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44