Ferie i Camargue

Blot et stenkast fra Middelhavet kan du fra din flodbåd opleve Canal du Rhône à Sète og Camargue-regionens spændende kanaler. Flodbådssejlads i Camargue fører dig gennem en af naturens største saltmarsker med bl.a. flokke af lyserøde flamingoer og hvide, vilde heste. Er du heldig kan du også få et glimt af de lokale guardian cowboys, som driver heste og tyre.

Indsøen Etang de Thau er hjemsted for et flot fugleliv, og her finder du også de berømte østersbanker ved Bouzigues. Middelhavets strande ligger tæt ved Palavas, Carnon og La Grande Motte, hvorfor ferie i Camargue-området lægger op til badning.

Oplev stemningen i Sète og Le Grau-du-Roi med farvestrålende fiskertrawlere og livlige restauranter. Et perfekt stop for et udsøgt måltid af friskfangede skaldyr ledsaget af gyldne Costières de Nîmes vine, mens solen går ned.

 

 

Rejsen dertil

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil).

Sejladsmuligheder

  • 4 bådbaser - sejl tur/retur eller envejssejlads. Kan kombineres med Canal du Midi
  • Mildt klima gør området velegnet både tidligt og sent på sæsonen
  • Kun 2 sluser og generelt et nemt område at sejle i

Le Somail (Nicols)

Nicols base - fra vores base ved Le Somail på Canal du Midi kan du vælge at sejle mod den imponerende befæstede by Carcasonne eller alternativt kan du sejle mod Narbonne.
Læs mere

Narbonne (Le Boat)

Le Boat base - Idyllisk beliggende på Canal de la Robine, er Narbonne et perfekt sted at starte jeres flodbådsferie.
Læs mere

Port-Cassafieres (Le Boat)

Le Boat base i Port-Cassafières  - Middelhavsstemnig og et væld af spændende attraktioner
Læs mere

Lattes (Locaboat)

Locaboat base - Godt 5 km fra centrum i Montpellier ligger Locaboat basen i Lattes.
Læs mere

St Gilles (Le Boat)

Le Boat Base i St. Gilles - området er fascinerende og attraktivt på grund af sin originalitet. Klimaet er det samme som Provence og Languedoc, men landskabet, inklusiv flora og fauna, er meget forskelligt.
Læs mere

Bellegarde (Nicols)

Nicols Base - Camargue-floden er fyldt med spændende gamle korsridderbyer, sandstrande og noget af den rigeste flora og fauna i hele Europa.
Læs mere

Kanalkortbog over Camargue

Kanalkort

Kanalkortbog nr 7:
Etang de Thau, Canal du Rhone á Sete Lez, Petit Rhone og Canal d'Arles á Bouc. Denne kanalkortbog dækker også Canal du Midi.

Kanalkortbog nr 7 omfatter vandvejene i det sydøstlige Frankrig fra Toulouse til Beaucaire ved Rhône-flodens delta. Bogen illustrerer områdets mange akvædukter, broer og bassiner – nogle af disse stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. For enden af kanalen kommer man til den lille indlandssø Etang de Thau, som kan være præget af Mistralen. Kanalkortbogen har gode kort af indsejlingen til marinaerne, og sejladsen er markeret med bøjer. Bogen slutter med kort over Rhône-deltaet – en region, som er kendt for sit fine fugleliv, og for ornitologerne er området et must-see. Til hjælp med din ruteplanlægning indeholder kanalkortbogen også en distance-/time-tabel, samt en oversigt over antal sluser mellem de forskellige byer på vandvejene. Desuden indeholder bogen mange nyttige oplysninger for sejlads i det sydlige Frankrig, f.eks. slusernes åbningstider, signaler, fartgrænser, nyttige adresser og telefonnumre til turistkontorer, markedsdage, museer m.m. samt en masse praktiske oplysninger for en sejlads på disse vandveje. Desuden finder du detaljerede udsnit af udvalgte kanalafsnit, samt en turistbeskrivelse på engelsk, tysk og fransk. Kanalkortbogen er rigt illustreret med fotos af kanalerne, turiststeder m.m. Bogen findes ombord på båden, men rigtig mange bestiller den på forhånd til forberedelse af bådferien, og for at have den som scrapbog til minde om bådferien.

Husk at bestille kanalkortbog sammen med din rejse!

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44