Inspiration til bådferie i Amsterdam-området

Her er der adgang til frodig natur, et rigt fugleliv, endeløse tulipanmarker, gode bademuligheder og mange andre seværdigheder og aktiviteter. Det er et sted at udforske i dit eget tempo på en adstadig rejse i den hollandske livsstil og kultur. Her kan du opleve et traditionelt ostemarked, typiske byer i den særlige hollandske byggestil og den kosmopolitiske by Amsterdam. Byerne Edam og Alkmaar har en lang historie med ost, som man kan opleve i ostelagrene eller på ostemarkederne. Vinkeseense Plassen er et vigtigt rekreativt område med mange vandsportsaktiviteter, såsom svømning, dykning og sejlsport.

Oplev moderne kunst på kunstmuseet Jan van der Togt eller Cobra Museet for Moderne Kunst i Amstelveen. Besøg fantastiske Amsterdam - kanalernes hovedstad og byen for cykler og blomster. Amsterdam er en historisk skat, som er et must at besøge. Oplev de største og mest traditionelle byer i Holland,  den kosmopolitiske, historiske og charmerende by Utrecht, den Haag eller Rotterdam eller typiske hollandske landsbyer som Delft og gå ikke  glip af de blomstrende marker og haver i nærheden af Lisse og Leiden undervejs.

Vinkeveen (Le Boat)

Le Boat Base - Nem adgang til de grønne landskaber i Hollands ”grønne hjerte” og med Amsterdam kun et stenkast derfra. Der er ca. 40 km til tulipanparken fra Vinkeveen basen.
Læs mere

Loosdrecht (Locaboat)

Locaboat base - fine muligheder med adgang til restaurant og deres lokale porcelæn.
Læs mere

Kerkdriel (Nicols)

Nicols base - Velkommen til Kerkdriel
Læs mere

Alphen aan den Rijn (Locaboat)

Locaboat base - havnen i Alphen
Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44