Velkommen til Ungarn

Opdag "vinens konge", Tokaj, mens du sejler gennem de smukke ungarske landdistrikter.

Velkommen til Ungarn; landet, som for mange er lig med tunge gryderetter krydret med paprika, et sprog der giver dig kolbøtter på tungen og hovedstadens smukke parlamentsbygning.

Ungarn er på flere måder helt sin egen, men også et gemt paradis. Og nu kan du, som noget helt nyt, opleve Ungarn fra flodkanten – med en flodbådsferie booket gennem Seatravel.

Vandvejene i Ungarn er stille og rolige, helt uden sluser, og de omkringliggende landskaber er naturlige og uspolerede. Dette gør Ungarn til en perfekt destination for fiskere og natur- og fuglelskere, og ikke mindst for dem, som elsker at nyde livet udendørs.

I Ungarn tilbydes der sejlads i følgende to områder; Kisköre ved Tisza-floden og Tokaj ved Bodrog-floden. Med hele to baser i området mødes du af et væld af sejladsmuligheder. 

 

Flodbådsferie i Ungarn

Bodrog/Tisza

Når du sejler på floderne gennem Ungarns landdistrikter, venter der dig en behagelig ro og eminente naturoplevelser. Du kan også besøge den berømte vinregion Tokaj, hvis vine Kong Ludvig 14. af Frankrig (også kaldet Solkongen) beskrev som ”kongernes vin og vinens konge”.

Højdepunkter: 

  • Tokajs vine
  • Slottene i Sárospatak og Andrassy
  • Hortobágy National Park med den berømte Puszta-græsslette
  • Zemplén Adventure Park
  • Det storslåede fugleliv

Praktisk information om sejlads i Ungarn

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Vælg din destination nedenfor