Ferie i Nieuwpoort og Gent

Du vil blive forbavset over nettet af vandveje som findes inde i landet og man bliver med det samme fascineret af landets kosmopolitiske charme, elegante slotte, smukke broer og caféer i massevis langs kanalerne.

Overalt bliver man modtaget venligt og hjerteligt - rolige landskaber og gamle byer er forbundet perfekt af de smukke flamske vandveje, som snor sig gennem det lille lands historiske landskaber. Fra markeder og museer til monumenter, mesterværker og mindesmærker - du vil altid finde noget at opleve og gøre. En bådferie kan eksempelvis bringe dig dybt ned i fortiden - fascinerende museer viser landets arkæologiske og kunstneriske. Ypres og Diksmuide afspejler Belgiens blodige historie fra 1. verdenskrig, men man finder roen på vandvejene uanset landets til tider barske fortid. Hornblæserne samles stadig under mindesmærket Menin-porten i Ypres og spiller "The Last Post" til ære for de faldne soldater i 1. Verdenskrig - det har været en tradition sinde 1928. Efter at have shoppet i de smarte butikker i Gent og måske udforsket slottet i byen, fortsætter du ud i det naturskønne belgiske landskab. Det synes som om hver en by lokker dig til at stoppe og gå på opdagelse.

 

 

Sejltips

Flanderns nationaldag er d. 11/07 og den belgiske nationaldag d. 21/07 (disse datoer er slusernes åbningstider som om søndagen).

NB! Medbring en mobil telefon da det er nødvendig at ringe til nogle af broerne og sluserne for at få dem åbner. Broer og sluser mellem Nieuwpoort og Brygge er lukkede om søndagen før 1. maj og efter 30. september.

Nieuwpoort (Le Boat)

Le Boat Base - Nieuwpoort er både en fiskerihavn og et lystbåds-centrum. Her er et stort marked med alt godt fra havet.
Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44