En sejlerferie i det Indiske Ocean foregår ved en eksotisk gruppe af øer, beliggende cirka 1600 km ud for den østafrikanske kyst. Kendt som Seychellerne er de pragtfulde øer verdensberømte for deres overflod af dyreliv, koralrev der myldrer med undervandsliv, uberørte hvidsandede strande – og resorts med elegante casinoer og et livligt natteliv. Sejladsen er helt suveræn og byder på et mix af åbenvandspassager og kortere hop mellem øerne og deres mange idylliske vige. En sejlerferie ved det indiske ocean er en fornøjelse for sanserne.

Mahé og Praslin

Mahé og Praslin

En sejlferie ved Máhe og Praslin i Seychellerne udfolder sig i en eksotisk og uforstyrret del af verden – hvilket gør øerne så appellerende for mange. Små afsondrede vige, omkranset af majestætiske palmer, og med uberørte hvidsandede strande, findes på hovedparten af øerne - og lige ud for kysten er betagende koralrev i brune, orange, grønne og blå farver. Halvdelen af Seychellerne er en naturpark - skabt for at beskytte de sjældne fugle – seychel-nattergalen, den sorte papegøje og frugtduen, bare for at nævne nogle få. Kæmpeskildpadder der ikke findes andre steder end her og på Galapagos-øerne, kan ses solbade på strandene - naturens vidundere er nok til at gøre enhver sejlerferie ved Seychellerne til en mindeværdig tur. Strandresorts, butikker og fine restauranter kan findes på flere af de indre øer, og tilføjer et strøg af luksus til din oplevelse af Seychellerne. Sejladsmuligheder  Seychellerne er lokaliseret i en lun og forholdsvis rolig del af det indiske ocean - og dækker cirka 3900km². På en sejlerferie sejler man mellem de indre øer – primært sejles mellem Máhe og Praslin – der ligger relativt tæt på hinanden, hvilket gør passagerne mellem dem nemme og bekvemme. I denne del af verden påvirker den årlige monsun vejret og vindretningen. Nordvest-monsunen begynder i november, og skaber nordvestlige vinde og mere regn end der typisk falder fra maj til oktober – hvor vinden skifter mere til sydøst, med begyndelse tidligt i april. Uanset sæsonen, vil vindstyrken normalt ligge mellem 10 og 20 knob, og temperaturen varierer mellem 28 °C og 30 °C. Vinddrevne strømme skifter retning med de sæsonbestemte vinde, og har typisk en styrke på lidt over en knob. Men i f.eks. smalle kanaler mellem øerne, kan strømmen være meget stærkere. Tidevandsforskellen løber fra 4.5 til 5.9 fod. Som de vinddrevne strømme, kan tidevandsstrømme være stærke i smalle kanaler. En sejlerferie ved Seychellerne er indenfor rækkevidde for sejlere med basale færdigheder indenfor kystnavigation. Højdepunkter Historiske Victoria Town Fugleparken på Cousin Island St. Anne Marine National Park Kæmpeskildpadder og sjældne fugle Sightseeing med fly fra La Digue Island
Læs mere

Malé Atoll

Malé Atoll

Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde – og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste land I verden. Øerne har altid været et velkomment syn for sejlere, der har fundet ly for det indiske ocean her. Den rige kulturelle mangfoldighed kan ses i alt fra musik til bådbygning – musikken spilles ofte på den lokale bodu-beru, eller stortromme, der minder meget afrikanske trommer. Den maldiviske dhoni, en smuk båd bygget af dygtige lokale håndværkere, har en slående lighed med en dhow, den traditionelle arabiske sejlbåd. Hvis din definition af paradis inkluderer en simpel livsstil, hvor det største problem er, hvilken paradisstrand der skal kastes anker ved i dag – og hvor himlen altid er blå og solen skinner, vil du ikke blive skuffet over Maldiverne. Du kan tage på besøg i lokale fiskerlandsbyer – og snorklingen og dykningen ved de tusindvis af sunde koralrev, er noget af det bedste hele verden. Stop ved ubeboede palmeøer – eller benyt dig af faciliteterne ved topmoderne resorts. Kort sagt, Maldiverne har alle ingredienserne til den perfekte sejlerferie. Sejladsmuligheder Maldiverne er velsignet med tropisk vejr året rundt – temperaturen svinger mellem 22° og 33°. Øerne er, som næsten alle andre destinationer i det indiske ocean, underlagt forskellige monsuner, der har indflydelse på vindretninger og regnfald. Sydvest-monsunen begynder normalt i juni/juli, og bringer regnvejr med sig. Nordøst-monsunen fra november til april, resulterer i tørt vejr og svag vind. Havbriser gør oftest temperaturerne mere moderate, selv på varme sommerdage. Tidevandsforskellen er på 2-3 m. Der kan sejles året rundt – men det ideelle tidspunkt at besøge øerne er mellem november-april, og er dermed det perfekte sted at slippe væk fra kulden på den nordlige halvkugle. Højdepunkter Maldiverne er for mange det perfekte ø-paradis – og den ultimative destination for en drømme-sejlerferie. Kombinationen af krystalklart vand med et undervandsliv der ikke findes rigere noget sted I verden, perfekte ubeboede palmeøer med hvidsandede strande, moderne resorts og en meget imødekommende lokalbefolkning – gør at sejladsoplevelsen her er ikke mindre end uovertruffen.
Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Vælg din destination nedenfor