Cookies

Sydlige Kroatien (Dubrovnik)

View PDF

Sydlige Kroatien (Dubrovnik)

Lej sejlbåd fra Adriaterhavets Perle - Dubrovnik

En sejlferie ved Dubrovnik på Kroatiens Dalmatiske Kyst er intet mindre end et cruise gennem paradis. Passagerne mellem ankerpladserne er korte og der er masser af tid til at nyde alle fornøjelserne ved at sejle - samt foretage spændende udflugter til land for at udforske og smage på det lokale køkken eller bare sidde og slappe af i en café med en drink og glæde sig over alle Kroatiens mange herligheder.

De Dalmatiske Øer er et vidunderligt sted at udforske, især om bord på en sejlbåd. Her er sandede strande, ideelle til svømning og snorkling, hyggelige ankerpladser og billedskønne havne, hvor butikker, restauranter og natklubber blander sig stilfuldt med de middelalderlige omgivelser i de århundredamle byer. Friluftsmarkeder under et ældgammelt slots truende mure er ikke usædvnlige.Du kan også gå ad de smalle stræder i småbyer, der daterer sig helt tilbage til middelalderen. De mange ubeboede småøer i dette farvand er hjemsted for store bestande af vildt – og sejlads mellem dem er en ren nydelse.

Sejlads og bådudlejning fra Dubrovnik

En sejlerferie i det sydlige område ved Dubrovnik, giver adgang til et væld af charmerende ankerpladser, stenede småøer, ældgamle landsbyer og det klareste blå vand, man kan forestille sig. Der er ligeledes rig lejlighed til at besøge de spændende øer Mljet, Korcula og Lastovo, samt de fantastiske havne og vige langs den vildt udseende Peljesac Halvø og de nærliggende Elaphiti Islands. Uberørte sandstrande, et livligt natteliv, skøn mad, afsondrede bugte, fascinerende historiske steder og uspoleret naturlig skønhed, gør en sejlerferie i det sydlige område ved Dubrovnik til et uforglemmeligt eventyr.

Sejladssæsonen løber fra april til november, men det bedste tidspunkt at tage af sted, er i maj og juni. I disse måneder bliver de blide og varme vestlige vinde sjældent stærkere end 15 knob og gør en sejlerferie i dette område til et meget familievenligt valg – især for par med yngre børn eller skippere med et uerfarent mandskab. Gennem juli og august er der regelmæssigt vindstille perioder, og briser er ligeledes almindelige.I efterår og vinter kan den stærkere bora-vind blæse fra nord. Tidevandsforskellen er på 1-2 fod, og man behøver derfor ikke bekymre sig om tidevandsstrømme. En sejlerferie til området ved Dubrovnik, vil derfor passe til sejlere med basale færdigheder i kystnavigation. Normaltemperaturen i sejlsæsonen er 23 °C.

Hvad kræves der af sejlbeviser for at leje båd i Kroatien?

Du skal have et duelighedsbevis i sejlads for at kunne leje en sejlbåd i Kroatien. Derudover skal du også have et VHF-certifikat (radio-certifikat) ved de fleste af vores samarbejdspartnere. Har du et VHF-certifikat, har vi mulighed for at tilbyde dig et langt større udvalg af sejlbåde til en bedre pris, end hvis du ikke har et VHF-certifikat. Derfor anbefaler vi, at du anskaffer dig et VHF-certifikat, hvis du ikke har det.

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.
Læs mere
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter har i dag over 33 destinationer og over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.
Læs mere
Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting D.o.o. er den kroatiske afdeling af Svenske Navigare Yachting, som blev etableret i 1995 og har egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet og Sverige.
Læs mere
Euromarine

Euromarine

Euromarine bestyrer en flåde på mere end 100 både ved 4 baser i Pula, Biograd, Split og Dubrovnik. Bådene er placeret i ACI Marinaer, og Euromarine prioriterer at have nye sejlbåde og de sidste nye modeller.
Læs mere
Ultra Sailing

Ultra Sailing

Ultra Sailing blev grundlagt i Split, Kroatien i 1995 med bare få ansatte. I dag er der næste 20 ansatte og firmaet råder over 70 sejlbåde fordelt på 4 baser i Trogir, Split, Dubrovnik og Kastela i Kroatien.
Læs mere
Waypoint Charter

Waypoint Charter

Waypoint Charter er et familieejet charterselskab med baser i Dubrovnik og Trogir, som har udlejet både siden 1993. De har en flåde på over 30 forskellige sejlbåde og katamaraner at vælge imellem, alle i høj kvalitet og fuldt udstyret.
Læs mere
Croatia Yachting

Croatia Yachting

Croatia Yachting har base i Dubrovnik og har en stor flåde af sejlbåde, katamaraner og motorbåde. De har flere års erfaring inden for branchen, hvilket afspejles i den gode service de giver.
Læs mere
Orvas Yachting

Orvas Yachting

Orvas Yachting
Læs mere

Loading...