Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Marina Birgu (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - Det er fra denne skønne base, du kan planlægge din egen sejlads. Besøg f.eks. de smukke øer Gozo, Comino og Cominotto - der byder på et utal af smukke strande og grotter.
Læs mere

Malta (Malta Charters)

Malta Charters base - Det er fra denne skønne base, du kan planlægge din egen sejlads. Besøg f.eks. de smukke øer Gozo, Comino og Cominotto - der byder på et utal af smukke strande og grotter.
Læs mere

Sejlervejr på Malta

De maltesiske øer er lokaliseret i Middelhavets hjerte: derfor nyder øgruppen de bedste forhold for sejlads året rundt.

Malta har et typisk middelhavsklima, karakteriseret af en tør sommer og en mild vinter – hvor der samtidig falder en smule regn, og med lejlighedsvis tåge fra november til marts. Det årlige regnfald er på ca. 559 mm, og falder næsten udelukkende mellem oktober og april. Normaltemperaturen svinger mellem 23-29°C i august, og om vinteren i januar er der målt temperaturer mellem 10-14°C i hovedstaden Valetta.

Vindforhold

Den dominerende vind er mistralvinden fra nordvest, men man kan også støde på en sydøstlig vind – kendt som xlokk af malteserne, men af andre kendt som sirocco-vinden. Den bringer varm fugtig luft fra Sahara med sig – og nogle gange også ørkenstøv