Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Christmas Cove (St. Thomas)

Lige ud for St. Thomas' østkyst ligger Christmas Cove, en beskyttet oase på Great St. James Island. Havskildpadder, søstjerner, rokker og andre storslåede havdyr lever i de omkringliggende farvande. Det kombineret med havets klarhed giver de mest spektakulære snorkeloplevelser. Liggemuligheder Ankring er kun tilladt på klar sandbund, hvor der ikke er søgræs og koraller. Her findes masser af steder, hvor du kan fortøje ved bøjer mod betaling, men kom tidligt. Highlights Flyd på toppen af ​​de klare blå bølger eller dyk ned og svøm med havskildpadder, rokker og andre majestætiske havdyr. Slap af på den smukke kyst eller tag jollen til Pizza Pi, en enestående sejlbåd, der serverer nogle af Caribiens bedste pizzaer. Hvis du bliver her indtil solnedgang, kan intet sammenlignes med at sole sig i horisontens orange skær, når nattehimlen sætter ind. Faciliteter Den flydende restaurant Pizza Pi.
Læs mere

Caneel Bay (St. John)

Caneel Bay ligger i Virgin Islands National Park og er en halvmåneformet sandstrand, der tilbyder en afslappende atmosfære med eksklusive faciliteter. Det er en af ​​de første strande, du kommer til, når du kører op ad North Shore Road ud af St. Johns hovedhavn, Cruz Bay. Liggemuligheder Ankring er ikke tilladt her. Du kan bruge en NPS fortøjningsbøje (hvid bøje med blå stribe) imod betaling. Der er 20 fortøjningsbøjer til rådighed, så kom tidligt. Gebyr betales på det flydende ”Havnekontor”. Highlights Tag jollen og udforsk Saloman Bay Beach, et fremragende snorkelsted. Efter en dag med afslapning kan du tage til Zozo's, hvor du kan nyde et luksusmiljø med restaurant og bar, reservation anbefales, men ikke nødvendigt. Faciliteter Bar, restaurant, vaskeri (på Caneel Bay resort). Bar og tøjvaskeri er ikke åbent for offentligheden, kun for gæster på resortet.
Læs mere

Trunk Bay (St. John)

Hører til nogle af de mest turkisblå farvande i Caribien. Trunk Bay er kronjuvelen i Virgin Islands National Park. Området er et fotogent paradis, der endda byder på 200 m undervandsstier med skilte til de mest bemærkelsesværdige svømme- og snorkeloplevelser. Denne hjerteformede bugt er uden tvivl en af ​​de smukkeste strande i verden. Inden for en beskyttende bugt finder du Maho Bay. Med langt søgræs er Maho Bay et fantastisk sted at se skildpadder, mens du snorkler. Nord for Maho Bay og ikke så kendt (dog lige så smuk) er Francis Bay. Hvis du leder efter en mere afslappet atmosfære, er Francis Bay det perfekte sted med turkisblåt vand og St Johns betagende bjergrige baggrund. Cinnamon Bay Beach er rangeret som en af ​​de smukkeste, uberørte strande i Virgin Islands National Park. Nyd en 800 m lang hvid sandstrand oversået med fantastiske kokospalmer og masser af småøer at udforske. Du kan endda få øje på en skildpadde eller rokke, ligesom der findes mange farverige fisk. Liggemuligheder Ankring er ikke tilladt her. NPS-fortøjningsbøjer er tilgængelige mod betaling, men der er et begrænset antal, så kom tidligt. Highlights Nyd de undersøiske stier ved at svømme eller snorkle dig vej gennem det betagende blå vand eller nyd den caribiske sol på den hvide sandstrand. Her er mulighed for: Snorkling, svømning, kitesurfing, paddleboarding, windsurfing, vandreture og mere. Faciliteter Restauranter, detailbutikker, picnicområder, toiletter og brusere, livreddere, leje af snorkeludstyr og mulighed for taxa.
Læs mere

Saltpond Bay (St. John)

I Saltpond Bay kan du snorkle med skildpadder ved det sunde rev i centrum af bugten eller vandre Ram Head-stien for en smuk naturskøn udsigt. Den 3,2 km lange rute byder ikke på meget skygge, så sørg for at medbringe vand og solcreme. Liggemuligheder Ankring er ikke tilladt her. NPS-fortøjningsbøjer er tilgængelige mod betaling, men der er et begrænset antal, så kom tidligt. Ankring er tilladt i Coral Harbor. Highlights Svømning, snorkling, kajaksejlads, vandreture, solbadning Faciliteter Ingen faciliteter
Læs mere

Great & Little Lameshur (St. John)

I Lameshur kan du udforske den bevarede og renoverede sukkermøller i den vestlige ende af bugten, som også er starten og slutningen på mange fantastiske vandrestier. Du kan vandre 5 km ned ad bakke fra øens gamle helleristninger til stranden. Her kommer du forbi nogle af de ældste træer på øen, smukke vandfald og rester af en gammel sukkermølle og sukkerplantage. En vandretur, der helt klart er en oplevelse værd. Liggemuligheder Ankring er ikke tilladt her. NPS-fortøjningsbøjer er tilgængelige mod betaling, men der er ikke mange, så kom tidligt. Ankring er tilladt i Coral Harbor. Highlights Svømning, snorkling, kajaksejlads, vandreture, solbadning. Faciliteter Ingen faciliteter.
Læs mere

Lovango Cay (St. John)

Fantastisk snorkling på den nordlige og sydlige side af Lovango Cay. Dagskort giver dig adgang til resortets pool. Liggemuligheder Fortøjninger kan reserveres fra Lovango Bay Resort. Ankring mellem Lovango Cay og Congo Cay er kun tilladt i sandede områder. Highlights Bar, restaurant, snorkling, pool og lille gavebutik. Faciliteter Restaurant, bar, pool.
Læs mere

Leinster Bay (St. John)

Snorkling i USVI er overordnet set ret enestående, men den klippefyldte, vindomsuste Leinster Bay er det bedste snorkelsted i St. John. TripAdvisor har endda dette område sammen med Waterlemon Cay, St. John på 1-pladsen for attraktioner, som skal opleves i USVI. Liggemuligheder Ankring er ikke tilladt her. NPS-fortøjningsbøjer er tilgængelige mod betaling, men der er ikke mange, så kom tidligt. Highlights Hvis du elsker at bade og snorkle, er Leinster Bay det ultimative område på grund af det rigelige havliv og udkantsrev. Havskildpadder, rokker og farverige fisk bliver ofte set sammen med lyse og smukke koraller. På land kan du udforske over 30 forskellige stier langs Leinster Bay Beach og se de historiske ruiner fra den gamle Annaberg sukkerplantage. Faciliteter Der er ingen faciliteter til yachter tilgængelige i Leinster Bay.
Læs mere

Coral Bay (St. John)

Coral Bay er en naturligt beskyttet bugt i den østlige ende af St. John, som består af mindre bugter såsom Princess Bay, Hansen Bay og Coral Harbor. Fra Coral Bay er det let at sejle til den smukke og familievenlige Saltpond Bay. Nyd tropisk sightseeing og nem adgang til flere stier lige fra stranden! Vandet her er ret lavt, og snorklingen er noget af det bedste, øen har at byde på. Her finder du et væld af undervandsliv blandt andet blæksprutter, rokker, barracudaer, papegøjefisk, caribiske hummere, og dronningekejserfisk. Liggemuligheder Ankring er ikke tilladt her. NPS-fortøjningsbøjer er tilgængelige mod betaling, men der er ikke mange, så kom tidligt. Ankring er tilladt i Coral Harbor. Highlights Når det er tid til at spise, kan du vælge mellem en række unikke restauranter i Coral Bay såsom The Danforth, Skinny Legs, Miss Lucy's, Aqua Bistro eller den svømmende tacobar Lime Out. Du kan også handle dagligvarer her, hvis du ønsker det. Faciliteter Restauranter, barer, dagligvarebutikker, vandsportudlejning, indkøbscenter, posthus, ATM, og mulighed for taxa.
Læs mere

Magens Bay (St. Thomas)

Beliggende på den nordlige kyst af St. Thomas, ligger Magens Bay. Stranden er omkring 1 km lang og et meget populært besøgsmål. Hvis du vil undgå folkemængderne, er det bedst at besøge stranden om morgenen og sen eftermiddag. Vil du have en pause fra stranden, kan du vandre ad en af de skønne naturstier. Her kan du opleve de knudrede mangrovetræer og se eksotiske fugle og blomster. Liggemuligheder Opankring (venstre side uden for svømmezone). Highlights Sejl i kajak rundt i bugten eller slap af på den afsidesliggende strand. Er du til en mere aktiv oplevelse, kan du komme på en guidet vandretur, hvor du hører om øens historie, mens du nyder det tropiske landskab langs vandet. Skal der spænding på turen, kan du tage en taxa til Estate St. Peter og suse afsted på zip-linen Tree Line Extreme. Faciliteter Offentlige toiletter og brusere, snackboder, barer, souvenirbutikker, fritidsudlejning (paddleboards, kajakker, snorkeludstyr m.m.), strandudlejning (håndklæder, loungestole m.m.), taxa.
Læs mere

Brewers Bay (St. Thomas)

Brewers Bay er ikke kun det perfekte sted til at opdage livet i havet, det er også et dejligt sted at se på fugle såsom pelikaner. Da det er en af ​​de bredeste kyster i St. Thomas, er der også rigelig plads til at dyrke sport på stranden - fx beachvolley eller strandfodbold.. Liggemuligheder Ankring er kun tilladt i sandede områder. Highlights Svømning og Snorkling. Faciliteter Toiletter, madvogne ved vejen.
Læs mere

Druif Bay (St. Thomas)

Nyd at snorkle med skildpadder, slappe af på stranden eller snup nogle drinks og mad i Dinghys strandbar. Golfvogne kan også lejes til at køre rundt på øen. Sørg for at udforske det historiske fort og nyd den naturskønne udsigt. Liggemuligheder Ankring er kun tilladt på klar hvid sandbund, hvor der ikke er søgræs og koraller. Fortøjningsbøjer er tilgængelige mod et gebyr. Spørg ved check-in, da alle fortøjningsbøjer er private. Highlights Vælg den perfekte plet med hvidt sand, og sæt dig og nyd den caribiske sol. Tag en forfriskende svømmetur i det varme vand, eller nyd verdenen under vandet med de farverige koralrev. Faciliteter ATM, restauranter og barer, taxa, fritidsudlejning (kajakker, stand-up paddleboards, strandstole).
Læs mere

St. Thomas, Compass Point Marina (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - beliggende på St. Thomas
Læs mere

St. Thomas, USVI, Yacht Haven Grande (Moorings)

Moorings base - beliggende på St. Thomas
Læs mere

Sejlervejr ved USVI (St. Thomas)

I vintermånederne (november til januar) er vinden fra nordøst med 7-10 M/S. Julevinden kan give 12-15 M/S i flere dage ad gangen. I februar bevæger vinden sig mod øst og i juni skifter den mod sydøst med 5-7 M/S. I september og oktober er passatvinden svagest, og vejret kan være mindre stabilt med risiko for orkaner. I november begynder højtrykssystemet omkring Bermuda at stabilisere sig, og 7-10 M/S vinde bliver det normale.

Havet er "afslappet" og bølger generelt omkring 3-4 fod.

Orkan sæsonen varer fra juni til november, med peak omkring august og september.

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vandtemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

28

24

76

25

NØ 7,5-12,5

Februar

28

24

50

25

Ø 7,5-12,5

Marts

28

24

50

26

Ø 7,5-12,5

April

29

25

76

27

Ø 7,5-12,5

Maj

30

26

101

28

SØ 7,5-10

Juni

31

27

76

28

SØ 7,5-10

Juli

31

27

76

29

SØ 7,5-10

August

31

27

127

29

SØ 7,5-10

September

31

27

127

29

SØ 2,5-7,5

Oktober

31

27

101

28

SØ 2,5-7,5

November

29

26

127

28

NØ 2,5-10

December

28

24

101

27

NØ 7,5-12,5

 

Tidevand

I USVI er tidevandsforskellen meget lille: 25-50 cm, inkusiv lokale variationer forårsaget af niveauforskelle på grund af atmosfærisk tryk og dominerende vinde.