Cookies

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland og det smukke græske ø-rige - en symbiose af hav og sejlads gennem århundreder. Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til den Saroniske Golf og de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke sandstrande, traditionelle havnebyer og hyggelige små fiskerflækker der kun kan opdages fra sejlbåd eller katamaran. Alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt og mulighederne for sejlads er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser.

Med en beliggenhed i hjertet af Middelhavet - og med græske landsbyer med hvide huse sat imod turkisblåt vand der glitrer under den evig-blå himmel. Her vil du finde ud af perfekt en sejlerferie kan være - og med vores mange baser i Grækenland, kan Seatravel levere en uforglemmelig ferie fyldt med ideel sejlads, skønhed, kultur og historie.

I Grækenland kan du leje en sejlbåd i 4 dejlige områder: Athen & Den Saroniske Golf, Korfu, Lefkas og det Ioniske Hav, Sporaderne og Kykladerne.

Læs mere om områderne ved at klikke videre i menuen - og husk at du altid er velkommen til at ringe eller sende en mail hvis du har spørgsmål.
 


Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.
Læs mere
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis blev etableret i Athen, Grækenland, i 1980 og har siden ydet et stort bidrag til udviklingen af sejlsports- og cruising industrien ved at gå ind på nye markeder og med deres introduktion af nye produkter.
Læs mere
Kavas

Kavas

Gennem Seatravel og Kavas’ bådudlejning, kan du komme på en sejlerferie i Grækenland ved Athen, Kos og Lefkas.
Læs mere
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter har i dag over 33 destinationer og over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.
Læs mere
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd blev etableret i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet, Caribien, Maldiverne og Sverige.
Læs mere
Sun Charter

Sun Charter

Sun Charter blev oprettet i 1982 på øen Elba i Italien. Virksomheden blev bygget op omkring to sejlbåde. Sun Charter er i dag at regne blandt Tysklands største bådcharter bureauer, med en flåde på over 100 sejlbåde - primært fra Jeanneau og Dufour.
Læs mere
Seafarer Sailing Ltd

Seafarer Sailing Ltd

Seafarer Sailing er et græsk firma, som blev etableret i 1985. De har baser flere steder i Grækenland og har flere både at vælge i mellem.  
Læs mere
Nomicos Yachts

Nomicos Yachts

Nomicos Yachts tilbyder yacht charter fra baser i Athen, Corfu, Lefkas, Rhodos & Göcek.
Læs mere

Loading...