Send rejseforespørgsel
X
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse?
Så send os en forespørgsel.

Grækenland

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Velkommen til Grækenland

Det smukke græske ø-rige er en symbiose af hav og sejlads gennem århundreder. Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer til den Saroniske Golf og de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af kilometer med smukke sandstrande, traditionelle havnebyer og hyggelige små fiskerflækker der kun kan opdages fra sejlbåd eller katamaran. Alle steder rummer noget unikt, hvor mulighederne for sejlads er uendelige og som skabt for gode oplevelser.

Vi har mange baser i Grækenland, som alle byder på uforglemmelige oplevelser fyldt med ideel sejllas, historie, skønne omgivelser og spændende kultur. 

I Grækenland kar du leje en sejlbåd i 4 dejlige områder: Saronisk Golf & Kykladerne | Sporaderne | Dodekaneserne | Korfu, Lefka & De loniske Øer

Læs mere om områderne ved klikke på det omårde du er interesseret i, at høre mere om. 

Hvis du har brug for mere information eller har du nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 39 16 33 44.

 

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344