Send rejseforespørgsel
Luk
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse? Så send os en forespørgsel.

Grækenland

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Velkommen til Grækenland og det smukke græske ø-rige - en symbiose af hav og sejlads gennem århundreder. Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til den Saroniske Golf og de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke sandstrande, traditionelle havnebyer og hyggelige små fiskerflækker der kun kan opdages fra sejlbåd eller katamaran. Alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt og mulighederne for sejlads er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser.

Med en beliggenhed i hjertet af Middelhavet - og med græske landsbyer med hvide huse sat imod turkisblåt vand der glitrer under den evig-blå himmel. Her vil du finde ud af perfekt en sejlerferie kan være - og med vores mange baser i Grækenland, kan Seatravel levere en uforglemmelig ferie fyldt med ideel sejlads, skønhed, kultur og historie.

I Grækenland kan du leje en sejlbåd i 4 dejlige områder: Athen & Den Saroniske Golf, Korfu, Lefkas og det Ioniske Hav, Sporaderne og Kykladerne.

Læs mere om områderne ved at klikke videre i menuen - og husk at du altid er velkommen til at ringe eller sende en mail hvis du har spørgsmål.
 


Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344