Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Bang Bao Bay

Bang Bao Bay er en velbeskyttet bugt på den sydligste spids af Koh Chang – velkendt som et formidabelt sted at dykke. En af de mest populære attraktioner er fiskerlandsbyen Baan Bang Bao, der er bygget på pæle ude i bugten. Du vil se farverige fiskerbåde fortøjret ved enden af landsbyens kaj – nogle af dem er aktive, mens andre sejler med turister. Øst for molen er der et roligt stykke med strand. Besøgende er i stand til at krydse den smalle bro henover lagunen og besøge en anden strand, Kong Gloi. Kong Gloi byder bl.a. på traditionel thai-massage og kolde drinks. Stranden tilbyder betagende udsigter til de nærliggende øer og tilbage til molen ved Bang Bao. Highlights Fremragende fiskerestauranter Fiskeri, snorkling og dykkerture. Faciliteter Lokale restauranter og butikker
Læs mere

Koh Rang

Koh Rang er en gruppe af små ubeboede øer, lidt syd for Koh Chang. Koh Rang kan prale af fantastisk snorkling, utallige formidable dykkersteder og lækre strande. Koh Rang Yai er den største af øerne, og kan prale af tropisk regnskov – og områdets længste strand, kaldet San Chao Beach. Flere mindre øer, inklusiv Koh Tien, Koh Yak og Kah Kra, er også kendt for deres skønhed og gode dykning/snorkling – hvor dykkere kan nyde skønheden helt ned til 25 meters dybde. Liggemuligheder Kast anker ud for kysten Highlights Fantastisk dykning, snorkling og smukke strande. Faciliteter Ubeboede øer
Læs mere

Koh Wai

Koh Wai er et lille ø-paradis, der tilbyder besøgende små og smukke strande, klart vand og et imponerende rigt undervandsliv – inklusiv en berømt safirblå koral. Øen har en primitiv stemning og ses ofte som et fristed for larmen og travlheden på de større øer i nærheden – især Koh Chang der ligger ca.4 mil borte. Koh Wai Island er et meget lille sted, cirka 2 mil lang – og her er ingen veje, men en stor jungle – samt formidable udsigter til de nærliggende øer. Liggemuligheder Her findes ingen mooringbøjer – men lystbåde kan forsigtigt kaste anker ud for kysten. Highlights Det perfekte afsondrede “get-away” – og se de unikke koraller og det rige undervandsliv. Faciliteter Her er ingen tilgængelige faciliteter.
Læs mere

Koh Chang (Group Island Spirit Charters)

Group Island Spirit Charters base på Koh Chang i Thailand
Læs mere

Sejlervejr ved Koh Chang, Thailand

Der kan sejles året rundt i Thailand. Der er to hovedsæsoner, der kaldes henholdsvis den våde sæson og den tørre sæson – eller SV-monsunen og NØ-monsunen. Sæsonbestemte vinde er som regel forudsigelige, selvom der kan være undvigelser når sæsonerne skifter.

Monsunen

  • Nordøst-monsunen (Tørsæson: November - April)
    Nordøst-monsunen løber fra November til April, og byder på vindhastigheder på styrke 2-4 fra nordøst. Vindene er ret stabile i denne periode, og temperaturerne ligger omkring 30 C. Det er normalt altid tørt og solrigt i denne periode, med ideelle forhold for sejlads. Hvis du ønsker at besøge Similan Islands, kan det kun lade sig gøre under nordøst-monsunen, og du vil blive bedt om at underskrive en ansvarsfraskrivelse inden afsejling.
  • Sydvest-monsunen (Vådsæson: maj - okt)
    Sydvest-monsunen løber fra maj til oktober, med vindstyrker på mellem 2 og 6 fra sydvest. Der er mere vind i denne sæson, hvilket gør sejlads en smule mere udfordrende end under nordøst-monsunen. Der er korte perioder med regn, nogle gange af lidt længere varighed, men oftest kun 1-2 timer sent på eftermiddagen, eller tidligt på aftenen. Gennem september og oktober kan der dog være længere perioder med regn, nogle gange op til 5 dage af gangen.

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vandtemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

32

23

40

28

NØ 5-10

Februar

33

23

27

28

NØ 5-10

Marts

34

24

59

29

NØ 5-10

April

35

24

140

30

NØ 5-7,5

Maj

37

24

334

30

SV 5-10

Juni

33

24

275

30

SV 5-12,5

Juli

32

24

284

29

SV 5-12,5

August

32

24

265

29

SV 5-10

September

31

24

398

29

SV 5-10

Oktober

31

24

339

29

SV 5-10

November

31

24

187

29

NØ 5-10

December

31

23

66

28

NØ 5-10

 

Tidevand

Thailand har højvande to gange om dagen. Tidevandsforskellen varierer fra en halv meter til lidt over tre meter.