Group Island Spirit Charters

  • Forside >
  • Group Island Spirit Charters
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Group Island Spirit har arbejdet i forskellige kapaciteter i over 20 år. Virksomheden startede yachtproduktion i Thailand i 2011 og lancerede deres første Island Spirit 380 sejlerkatamaran i 2012.

I 2017 fusionerede virksomheden med en lille charteroperatør i Thailandbugten for at tilføje charterbaser i Koh Chang og Koh Samui, og sejlerskolen drives fra Ocean Marina Yacht Club nær Pattaya. I 2019 købte virksomheden Elite Yachting i Phuket.

Nu er virksomheden den største charteroperatør i Thailand og den eneste charteroperatør, der tilbyder tre destinationer. I oktober 2019 udvidede virksomheden sejlerskolen til at omfatte Phuket som en anden skoledestination. Dette positionerede Island Spirit Sailing School som den største sejlerskole i Thailand og den eneste sejlerskole, der tilbyder kurser i Phuket og Pattaya.

Vores nyeste opkøb, Bat-O-Bleu, er vores første charterdestination uden for Thailand, der tilbyder bareboat- og luksusyachtchartere på Seychellerne. Vi tilføjer snart også en sejlerskole og yachtmæglervirksomhed der.

We have boats all over the world: