Velkommen til Maldiverne 

De prægtige Maldiverne findes ved ækvator sydvest for Sri Lanka - i det eksotiske Indiske Ocean.  Ø-nationen består af 1190 koraløer, der er inddelt i 26 større atoller. Maldiverne strækker sig 820 kilometer nord mod syd og 120 kilometer øst til vest. Kun 202 af de 1190 øer er beboede - og ud af disse er 87 eksklusive resort-øer.

Maldivernes oprindelse er forlængst glemt, men historiebøgerne afslører at øerne har været beboede i over 3000 år. De tidligste beboere var rejsende på Silkevejen og stammede oprindeligt fra civilisationen i Indus-dalen. Med et altid varmt klima og  de lokales naturlige venlighed og gæstfrihed – er det ikke svært at føle sig godt tilpas og fuldstændig afslappet på en sejlerferie ved Maldiverne

Malé Atoll

Malé Atoll

Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde – og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste land I verden. Øerne har altid været et velkomment syn for sejlere, der har fundet ly for det indiske ocean her. Den rige kulturelle mangfoldighed kan ses i alt fra musik til bådbygning – musikken spilles ofte på den lokale bodu-beru, eller stortromme, der minder meget afrikanske trommer. Den maldiviske dhoni, en smuk båd bygget af dygtige lokale håndværkere, har en slående lighed med en dhow, den traditionelle arabiske sejlbåd. Hvis din definition af paradis inkluderer en simpel livsstil, hvor det største problem er, hvilken paradisstrand der skal kastes anker ved i dag – og hvor himlen altid er blå og solen skinner, vil du ikke blive skuffet over Maldiverne. Du kan tage på besøg i lokale fiskerlandsbyer – og snorklingen og dykningen ved de tusindvis af sunde koralrev, er noget af det bedste hele verden. Stop ved ubeboede palmeøer – eller benyt dig af faciliteterne ved topmoderne resorts. Kort sagt, Maldiverne har alle ingredienserne til den perfekte sejlerferie. Sejladsmuligheder Maldiverne er velsignet med tropisk vejr året rundt – temperaturen svinger mellem 22° og 33°. Øerne er, som næsten alle andre destinationer i det indiske ocean, underlagt forskellige monsuner, der har indflydelse på vindretninger og regnfald. Sydvest-monsunen begynder normalt i juni/juli, og bringer regnvejr med sig. Nordøst-monsunen fra november til april, resulterer i tørt vejr og svag vind. Havbriser gør oftest temperaturerne mere moderate, selv på varme sommerdage. Tidevandsforskellen er på 2-3 m. Der kan sejles året rundt – men det ideelle tidspunkt at besøge øerne er mellem november-april, og er dermed det perfekte sted at slippe væk fra kulden på den nordlige halvkugle. Højdepunkter Maldiverne er for mange det perfekte ø-paradis – og den ultimative destination for en drømme-sejlerferie. Kombinationen af krystalklart vand med et undervandsliv der ikke findes rigere noget sted I verden, perfekte ubeboede palmeøer med hvidsandede strande, moderne resorts og en meget imødekommende lokalbefolkning – gør at sejladsoplevelsen her er ikke mindre end uovertruffen.
Læs mere
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Vælg din destination nedenfor