Den bedste one way sejlrute i Kroatien

Sejl til de smukkeste steder på en one-way rute i Kroatien

I Kroatien kan vi tilbyde dig muligheden for at opleve de mest bedårende øer i Adriaterhavet. Begynd din sejlerferie i en marina i Trogir og slut af i Dubrovnik.

Trogir - en verdensarvsby på UNESCOS' liste

Inden du begiver dig ud på havet til bølgernes vuggen og en svalende brise, vil vi anbefale dig at udforske byen Trogir. Byens historie går mere end 2000 år tilbage i tiden, hvilket kan ses på de mange bygninger og smukke udsmykninger, som byen har. På grund af Trogirs geografiske placering har der været kamp om, hvem der kunne kontrollere byen, hvilket i høj grad har bidraget til Trogirs kulturelle arv. Byen består af tre dele: Den gamle bydel (beliggende på en lille ø), en fastlands del og en bydel på øen Ciovo. Den gamle bydel er nærmest hovedattraktionen, så besøg denne del og nyd de smukke bygninger og spændende gader.

Hvad skal opleves i den gamle bydel i Trogir:

  • - Mange smukke kirker og katedraler, bl.a. den nyrenoverede Katedral St. Lawrence fra det 13.århundrede.
  • - Fortet Kamerlengo fra det 15.århundrede, hvorfra der er en smuk udsigt.
  • - Grøntsagsmarkedet har meget at byde på og en helt speciel stemning, som er værd at opleve.

 

Krknjase Strand på øen Drvenik

Efter I er sejlet ud fra Trogir så sæt kursen mod den skønne strand Krknjase på øen Drvenik. Øen ligger ca. 6 sømil fra Trogir, så det er nemt og ligetil at finde ud til denne eventyrø. Øen er mest kendt for stranden Krknjase og den blå lagune, som ligger på øens syd-østlige side. Nyd udsigten til øen og en badetur, som det er oplagt at tage her.

 

Øerne Hvar og Vis og byen Bol

Sejl videre til øen Hvar, som er kendt for sin smukke natur og en kulturel mangfoldighed. Hvar byder på det hele, historiske seværdigheder, smagfuld mad, lækre strande og bugter, krystal blåt hav - klart et stop værd på din sejlerferie. Fortsæt til Bračs sydside, hvor byen Bol ligger - Zlatni Rat er endnu en smuk strand, hvor I kan slappe af og nyde de drømmeagtige omgivelser. Når I er klar til nogle aktiviteter byder Bol på kulturelle seværdigheder og en spændende historie, som kan udforskes.

Efterfølgende sejl videre til øen Vis, som bliver kaldt en ø-perle blandt de mange smukke kroatiske øer. Mange områder har ligget uberørte hen i flere årtier, hvilket giver en autentisk oplevelse af den tidligere kroatiske levevis, som tidligere bestod af fiskeri og landbrug. Mange turister vender aldrig hjem efter et besøg på Vis, da tiltrækningskraften øen har, kan være svær at modstå. Så vær opmærksom på det, når øen besøges på din sejlerferie.

Hvar

Mljet National Park

På vej mod Dubrovnik kommer I forbi nationalparken Mljet. To tredjedele af øen er dækket af tykke nåle-og ege skove, og halvdelen af øen er en nationalpark. To saltvandssøer, Malo Jezero og Veliko Jezero, er beliggende midt i parkens skove, og har skønne vandre-og cykelstier omkring sig. En lille båd tager sejlere ud i Veliko Jezero, for at besøge benediktiner-klostret, der ligger på en lille ø i søens midte, og i dag fungerer som restaurant. Du kan gå eller leje en cykel i nærliggende Pomena eller Polace – lige meget hvad, er en tur i nationalparken en nydelse og et sikkert højdepunkt på enhver sejlerferie til området ved Dubrovnik.    

Slut sejlerferien af i Dubrovnik

De mange attraktioner i Dubrovniks Gamle By, inkluderer dens berømte mure. Murene omkranser bydelen og rejser sig mere end 25 meter op I luften – og må have været et uigennemtrængeligt defensivt fæstningsværk. Du kan gå langs murens top og kigge ned i labyrinten af smalle gader og den forvirrede hob af billedskønne huse, butikker og historiske bygninger. Derefter kan du slentre langs hovedgaden Stradun eller begive dig ud i baggaderne, før du tager en tur til det Franciskanske Kloster, det Dominikanske Kloster, Rektors Paladset eller byens barok katedral.    

Om aftenen bugner det berømte Gundulic Square med smarte og festglade mennesker, mens samme torv fungerer som landbrugsmarked om morgenen. Dubrovniks Gamle By er en oplevelse i sig selv, og en af de mest unikke og tiltalende destinationer i Kroatien.

Dubrovnik

 

Spørgsmål til denne one way rute på en sejlerferie i Kroatien?

Ønsker du at vide mere om mulighederne for en one way rute på en sejlerferie i Kroatien, og hvilket udvalg af sejlbåde vi kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte os.

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Det græske ørige er en symbiose af hav og sejlads gennem Århundreder. Den Saroniske Golf, Kyklade øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke strande, traditionelle havne og små fiskerflækker alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt fra ø til ø. Sejlmulighederne er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser. Det er en tanke værd, at det vil kræve utallige måneder og feriedage at sejle rundt blandt de mange græske øer og kyster. Vorherre har været generøs med et klima, der er ideelt for sejlads 9 måneder af året (marts til november). Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. I Grækenland finder du kosmopolitiske steder, såsom Paros, Mykenos, Corfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne sejles til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl Moorings: Sejlerferie i Grækenland er jeres livs eventyr. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svømning ved strand resorter. Dette er blot nogle af de mange glæder ved Grækenland. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske øer. Et Græsk yacht charter i Det Ægæiske Hav byder på spændende åbent-vands passager, ubeboede øer og smarte resorter. Det Ioniske øhav ligger i læ og Sporaderne er skovbevokset, afsides, og en verden adskilt fra travle skarer. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more

Caribien

Caribien

Velkommen til Caribien  En sejlerferie i Caribien gør det muligt at blande storslåede og smukke naturoplevelser med indtrykket af en spændende og anderledes kultur, sjove attraktioner på land og meget meget mere - et væld af forskelligartede oplevelser der vil opfylde dine forventninger er aldrig langt væk i Caribien. Krystalklart vand, maleriske strande, naturskønne forankringer og veludstyrede marinaer gør Caribien til en ideel sejlads-destination for danske sejlere. De konsekvente passatvinde, line-of-sight navigation og de mange sikre forankringer og fortøjninger gør dette til en sømands drømmeferie. Rig på myter og legender om pirater og gemte skatte - og udødeliggjort af forfattere som Robert Louis Stevenson, tilbyder Caribien noget af den bedste sejlads på kloden. Det rolige turkisblå vand ruller ind mod skroget af båden, mens gigantiske stimer af tropiske fisk svømmer lige under overfladen og ved siden af båden. Overalt ses hvide sandstrande, omkranset af høje palmer og hyggelige strandbarer. Andre øer forbliver ubeboede og venter bare på at blive udforsket.Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlferier i Caribien og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte båd - ligesom vi også gerne hjælper med at finde den bedste fly-rute og hotelovernatning.Du kan leje en sejlbåd fra en af vores moderne baser i De Britiske Jomfruøer (Tortola), St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique og St. Vincent og Grenada. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 39163344