Raiatea i Fransk Polynesien

Raiatea er en ø i Fransk Polynesien, og er efter Tahiti den næststørste i Selskabsøgruppen. Raiatea ligger tæt ved dens tvillingeø Tahaa, før i tiden har disse øer været forbundet. 

Fransk Polynesien består af 118 øer, som er fordelt på et stort areal så stort som Europa. Havet her består af flere koralrev, som er hjem for mange havdyr bl.a. havskildpadder, hajer, delfiner, marsvin og mange mange forskellige fiskearter. Derfor er det også oplagt at tage svømmefødderne på og hoppe i havet for at opleve den enestående verden, der skjuler under overfladen. De maleriske ankerpladser finder du heller ikke andre steder i verden.

De mange øer som Fransk Polynesien består af flere øer, hvor mange af dem er meget forskellige fra hinanden. Nogle øer lægger vægt på det moderne og smarte, hvorimod andre øer er kendt for deres lokale kunsthåndværk og gamle arkæologiske polynesiske templer. Der er attraktioner for alle i Fransk Polynesien - sejlerens paradis.

Se med i aften på tv2 i programmet Kurs mod fjerne kyster for at få et indblik i, hvad en sejlerferie i Fransk Polynesien kan tilbyde.

Er du interesseret i at høre mulighederne for at komme på en sejlferie i Fransk Polynesien? Kontakt os her.

Læs mere her om øen Raiatea og de oplevelser du kan få her.