Send rejseforespørgsel
X
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse?
Så send os en forespørgsel.
 

Seychellerne

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Velkommen til Seychellerne 

De afsidesliggende og uberørte Seychellerne er juvelerne i det Indiske Ocean - berømte verden over som en must-see destination for sejlere og et fantastisk sted at leje sejlbåd eller katamaran og koble af. Næsten halvdelen af denne lille ø-nation, lokaliseret cirka 1600km ud for Østafrika, er udgjort af beskyttede naturparker – hvilket er med til at bevare skønheden ved de hvidsandede strande, koralrevene der myldrer af liv, og de ubeboede små palmeøer – der er hjem for sjældne fugle. Her findes også verdens mest fotograferede strand: Anse Source d’Argent, der med sit lyserøde sand er en af grundene til at Seychellerne er blevet kåret til at have de smukkeste strande i verden af National Geographic.

En sejlerferie ved Seychellerne kan byde på utroligt smukke afsondrede ankerpladser, imponerende åbenvandspassager, fantastiske strande, moderne resorts og casinoer i Máhe – samt billedskønne landsbyer, hvor oksetrukne vogne er et almindeligt syn..

Vores kunder flyver (og billietterne er overraskende billige) til Mahé og sejler fra Praslin - eventuelt one-way til Mahé. Kontakt os for yderligere vejledning og pristilbud. Husk at vi tilbyder prisgaranti på sejlferie ved Seychellerne.

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344