Send rejseforespørgsel
X
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse? Så send os en forespørgsel.

Seychellerne

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Sejlbåde og katamaraner ved Seychellerne og Mahe

De afsidesliggende og uberørte Seychellerne er juvelerne i det Indiske Ocean - berømte verden over som en must-see destination for sejlere og et fantastisk sted at leje sejlbåd eller katamaran og koble af. Næsten halvdelen af denne lille ø-nation, lokaliseret cirka 1600km ud for Østafrika, er udgjort af beskyttede naturparker – hvilket er med til at bevare skønheden ved de hvidsandede strande, koralrevene der myldrer af liv, og de ubeboede små palmeøer – der er hjem for sjældne fugle. Her findes også verdens mest fotograferede strand: Anse Source d’Argent, der med sit lyserøde sand er en af grundene til at Seychellerne er blevet kåret til at have de smukkeste strande i verden af National Geographic.

En sejlerferie ved Seychellerne kan byde på utroligt smukke afsondrede ankerpladser, imponerende åbenvandspassager, fantastiske strande, moderne resorts og casinoer i Máhe – samt billedskønne landsbyer, hvor oksetrukne vogne er et almindeligt syn.

  • Historiske Victoria Town
  • Fugleparken på Cousin Island
  • St. Anne Marine National Park
  • Kæmpeskildpadder og sjældne fugle
  • Sightseeing med fly fra La Digue Island

Vores kunder flyver (og billietterne er overraskende billige) til Mahé og sejler fra Praslin - eventuelt one-way til Mahé. Kontakt os for yderligere vejledning og pristilbud. Husk at vi tilbyder prisgaranti på sejlferie ved Seychellerne.

7 dages ruteforslag fra Praslin

12- 13 dages ruteforslag fra Praslin

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344