Sunsail

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.

Sunsails lidenskab for sejlferie har siden 1974 drevet den konstante udvikling af denne ferieform. Du får de optimale rammer for at opnå en perfekt oplevelse, og så er deres koncept skabt til sejlere af sejlere. De fortsætter med at tilbyde en flåde af banebrydende yachts, som fortsat er den største og mest moderne i verden – de investerer i at kunne tilbyde dig det bredeste udvalg af både!

Alle baserne rundt om i verden er sat op så du nemt og bekvemt kan gå ombord på de fantastiske sejlbåde og udforske verden til havs. Ved at sejle i Middelhavet vil du kunne udforske historiske byer og antikke ruiner, afsidesliggende bugter og traditionelle fiskebyer. Dette er et område med stor mangfoldighed, men med én fællesnævner - uanset hvor du er, vil du få en varm velkomst. Fra baserne i Caribien, Belize og Bahamas ligger der et paradis af oplevelser til sejlere af enhver slags. Med hvide sandstrande, krystalklart vand og en overflod af skjulte skatte venter på at blive udforsket, sejladsmulighederne her er fuldstændigt spektakulære! Her vil det ikke tage lang tid før du glider ind i ”ø-tid” og slapper af med en cocktail eller tre. Eller vælg en sejloplevelse som ingen anden: fortab dig i Thailands dramatiske landskab. Ophold dig i det fantastiske vand ved Seychellerne og Tahiti, og tag ”down under” til de henrivende farvande ved Whitsundays, eller sejl i det eventyrlige farvand fra basen på Tonga.

Ombord på Beneteau-, Jeanneau- og Leopard-bådene finder du alt det du behøver på din sejlads, såsom puder og sengetøj, fuldt udstyret køkken, håndklæder, samt snorkle- og sikkerhedsudstyr.

Hver enkelt båd lever op til de højeste standarder og er understøttet af Sunsails 4-timers garanti. Skulle du opleve problemer med sejlbåden under turen, vil vi prøve at hjælpe inden 4 timer efter meddelelsen er modtaget.

Skulle du ikke have nok erfaring eller mod til selv at være skipper ombord på en yacht, kan du stadig tage på en sejlferie og opleve den helt unikke ferieform med en af Sunsails skippere. Du kan leje en skipper, som vil sejle jer gennem de flotte områder og hjælpe dig med at opbygge din selvtillid til selv at tage styringen som skipper. Alle Sunsails skippere er fuldt ud kvalificerede og eksperter i lokalområdet, så I får mulighed for at opleve alle de skjulte skatte og samtidigt kommer trygt frem.

Verden består af 70 % vand – oplev denne verden af vand med Seatravel og få fantastiske oplevelser i henrivende omgivelser.


Har du spørgsmål til bådleje og sejlferie med en Sunsail-båd
, er vi klar til at byde ind med vores egne sejlerfaringer.
Sunsails mest populære sejldestinationer er i Middelhavet, Caribien og Thailand.

Læs om alle mulighederne og attraktionerne du kan se på en sejlferie ved at klikke på en af destinationerne. Du kan bruge søgefunktionen for at finde en sejlbåd, som er ledig på din drømmedestination.

We have boats all over the world: