Velkommen til Australien 

Australien er det sjettestørste land i verden – men har samtidig den laveste befolkningstæthed. Det favorable klima gør det til en populær feriedestination året rundt – om vinteren kan en ferie “down-under” for eksempel både inkludere skiløb i de sydlige stater og en sejlerferie i det lune vand ved Whitsundays øerne, nær Queenslands berømte Great Barrier Reef. Landskabet er fyldt med ligeså mange kontraster som vejret – tropiske regnskove, bjergkæder og enorme ørkener, med over syv tusind uberørte strande – hvilket skaber endeløse muligheder for aktiviteter både på vandet og landjorden. De spektakulære kulisser er hjem for et væld af dyre-og plantearter – og man kan roligt kalde Australien for et perfekt valg for naturelskere.

Sejlforholdene og navigationen er ligetil – og det gør sejlads i Australien og Whitsundays øerne til et godt valg for familier. Livet under overfladen er ekstraordinært, hvilket med garanti kan bekræftes af alle der har været så heldige at prøve at dykke eller snorkle her.

En sejlerferie i Australien er en ideel måde at opleve de mange og varierede glæder i Whitsundays sejladsområdet, der byder på alt fra bjergtagende naturlige landskaber til luksuriøse ø-resorts og afsondrede ankerpladser, samt ikke mindst den suveræne mad og kosmopolitiske shopping muligheder og den afslappede australske mentalitet, der eksisterer overalt.

Whitsundays

Whitsundays

Beliggende ud for Queenslands kyst er Whitsundays-øerne utvivlsomt et af de mest betagende og smukke steder på kloden. Omringet af Great Barrier Reefs glitrende vand, byder området på spektakulært liv under overfladen – ligesom du også vil støde på luksuriøse ø-resorts og afsondrede ankerpladser, når du sejler gennem dette storslåede sejladsområde. En destination alle sejlere bør prøve én gang i livet. Whitsundays, der af mange betragtes som et af verdens bedste sejladsområder, er udgjort af 74 øer og småøer - og beskyttes af det omkringliggende Great Barrier Reef og Koralhavets azurblå vand. Sejlerferier i området begynder på Hamilton Island – et ideelt sted at begynde det australske eventyr på vandet, ligesom der også er mulighed for at udforske den spændende ø. Udover de gyldne sandstrande som man næsten forventer i denne del af verden, omgrænses Whitsundays af smukke rev, der vil være en stor oplevelse for de snorklende og dykkerentusiaster. Tropiske fisk og skildpadder er overalt, mens pukkelhvaler og delfiner også ses ofte – blot nogle af de vidundere du kan være heldig at opleve her. Sejladsmuligheder En sejlerferie i Whitsundays byder på nem og afslappet udforskning af de smukke øer – i dit helt eget tempo. Med ligetil navigation, stille havforhold og et væld af afsondrede ankerpladser, kræver en sejlerferie i Australien kun begrænset sejladserfaring. Tidevandsforskellen kan være op til fire meter og strømmen kan bevæge sig med op til tre knob. Der er lejlighedsvise byger januar til marts. Vindhastigheden bevæger sig mellem 10-25 knob, og temperaturerne ligger mellem 23 og 30 C. Udlejningsbådene i området er udstyret i forhold til de højeste specifikationer – så det eneste der er tilbage for dig, er at slappe af og nyde din sejlerferie med familie og venner. Højdepunkter Prisvindende strande Indgangsvej til Great Barrier Reef Uovertruffen maritimt liv - perfekt snorkling/dykning Luksuriøse ø-resorts Betragtet som en af verdens smukkeste sejladsområder, tilbyder Whitsundays-øerne en blanding af bjergtagende naturlige landskaber, spektakulært maritimt liv, luksuriøse ø-resorts og et nærmest ubegrænset udvalg af afsondrede ankerpladser, samt perfekte sejladsforhold – alt sammen venter på at blive opdaget på din australske sejlerferie. Nyd desuden den nemme navigation og lad de lune vinde føre dig gennem dette prægtige sejladsområde.
Læs mere

Sunsail 44i Premier - 4 cab - Sunsail

Sunsail 44i Premier - 4 cab - Sunsail

Læs mere

Sunsail 41 Premier - 3 cab - Sunsail

Sunsail 41 Premier - 3 cab - Sunsail

Læs mere

Sunsail 44i Premier - 3 cab - Sunsail

Sunsail 44i Premier - 3 cab - Sunsail

Læs mere

Sejlads I Australien – Praktiske Tips

 

Lokation

Den største ubeboede ø i Whitsundays, hvor vores charterbase ligger, er Hamilton Island - der ligger ud for Australiens østkyst.

Lufthavne

Skal du sejle ved Whitsundays, skal du igennem tolden i Sidney, før du kan komme ombord på det forbindende fly til Hamilton Island Airport.

Transfers

Du vil blive hentet I lufthavnen og kørt til vores base – en tur på ca. 5 minutter.

Pas & Visa

Næsten alle nationaliteter har brug for et turistvisa eller en electronic travel authority – selvom det er gratis at blive i op til 3 måneder. Sørg for at dit pas er gyldigt i seks måneder efter hjemkomst.

Sejl-licenser

Selvom der ikke kræves sejlbevis, tilskynder vi på det kraftigste at det medbringes alligevel.

Cruising-område

I Whitsundays kan gæster sejle til Bowen I nor dog til Mackay i syd.

Moorings & Marinaer.

Udover marinaerne ved Hamilton og Hayman Islands, kan gæster også kaste anker ud for mange af de 74 øer I Whitsundays-regionen.

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Vælg din destination nedenfor