Cookies

Australien

Australien

Sejlferie i Australien - Lej sejlbåd eller katamaran og oplev paradis-øer og Great Barrier Reef

Australien er det sjettestørste land i verden – men har samtidig den laveste befolkningstæthed. Det favorable klima gør det til en populær feriedestination året rundt – om vinteren kan en ferie “down-under” for eksempel både inkludere skiløb i de sydlige stater og en sejlerferie i det lune vand ved Whitsundays-øerne, nær Queenslands berømte Great Barrier Reef. Landskabet er fyldt med ligeså mange kontraster som vejret – tropiske regnskove, bjergkæder og enorme ørkener, samt over syv tusind uberørte strande – hvilket skaber endeløse muligheder for aktiviteter både på vandet og landjorden. De spektakulære kulisser er hjem for et væld af dyre-og plantearter – og man kan roligt kalde Australien for et perfekt valg for naturelskere.

Sejlforholdene og navigationen er ligetil – og det gør sejlads i Australien og Whitsundays øerne til et godt valg for familier. Livet under overfladen er ekstraordinært, hvilket med garanti kan bekræftes af alle der har været så heldige at prøve at dykke eller snorkle her.

En sejlerferie i Australien er en ideel måde at opleve de mange og varierede glæder i Whitsundays sejladsområdet, der byder på alt fra bjergtagende naturlige landskaber til luksuriøse ø-resorts og afsondrede ankerpladser, samt ikke mindst den suveræne mad og kosmopolitiske shopping muligheder og den afslappede australske mentalitet.

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.
Læs mere

Loading...