Send rejseforespørgsel
X
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse?
Så send os en forespørgsel.
 

Australien

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Velkommen til Australien 

Australien er det sjettestørste land i verden – men har samtidig den laveste befolkningstæthed. Det favorable klima gør det til en populær feriedestination året rundt – om vinteren kan en ferie “down-under” for eksempel både inkludere skiløb i de sydlige stater og en sejlerferie i det lune vand ved Whitsundays øerne, nær Queenslands berømte Great Barrier Reef. Landskabet er fyldt med ligeså mange kontraster som vejret – tropiske regnskove, bjergkæder og enorme ørkener, med over syv tusind uberørte strande – hvilket skaber endeløse muligheder for aktiviteter både på vandet og landjorden. De spektakulære kulisser er hjem for et væld af dyre-og plantearter – og man kan roligt kalde Australien for et perfekt valg for naturelskere.

Sejlforholdene og navigationen er ligetil – og det gør sejlads i Australien og Whitsundays øerne til et godt valg for familier. Livet under overfladen er ekstraordinært, hvilket med garanti kan bekræftes af alle der har været så heldige at prøve at dykke eller snorkle her.

En sejlerferie i Australien er en ideel måde at opleve de mange og varierede glæder i Whitsundays sejladsområdet, der byder på alt fra bjergtagende naturlige landskaber til luksuriøse ø-resorts og afsondrede ankerpladser, samt ikke mindst den suveræne mad og kosmopolitiske shopping muligheder og den afslappede australske mentalitet, der eksisterer overalt.

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344